שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo42.gif

לא מזמן התחלתי ללמוד את הריקוד הנפלא הזה. שמחתי למצא את הפורום ואני כבר משוטטת כאן מדי פעם. לצערי, גיליתי שאי אפשר להכנס אל הפורום הזה מרשימת הקהילות, אלא רק מהמעדפים שלי. האם מישהו יודע מהו גורל הפורום הזה? אני מאד אצטער אם הוא יעלם. אורנה

tlingit

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

על השאלות הטכניות אני מקווה שמנהלת הפורום תוכל לענות לך אני רק שמחה לברכך. כמה זה לא מזמן, ומה גרם לך להתחיל?

תודה ../images/Emo140.gif

התחלתי ללמוד בערך לפני חודשיים וחצי. מה גרם לי להתחיל? חלום של שנים שסוף סוף מצאתי זמן והזדמנות לממש. חברה טובה שלי החליטה ליצור קשר עם מורה ולפתוח חוג בית אצלה לחברותיה הטובות. יש לנו חוג קטן ואינטימי. אני אשה באמצע החיים. יש לי הרבה שטחי פעילות מאד מעניינים. כולם תחומים שבהם מפעילים יותר את הראש וכמעט לא מפעילים את הגוף. בחלקם אני עוסקת באופן מקצועי. התחום הזה הוא עבורי תחביב נטו להנאה בלבד. אשמח לשמוע איך את הגעת לתחום. איפה את לומדת? (השאלה יכולה להיות מופנית לכולם) בהצלחה לך עם התלבושת
אורנה

שרית(^_^)

New member
מסתבר שמנהלת הפורום עזבה

ככה פתאום, בלי הודעה מראש, בלי מילות פרידה... ולכן הפורום הוצא מרשימת הפורומים
את המידע הזה קיבלתי בתשובה לשאלתי בפורום תפוז משוב
תגובת הנהלת הפורומים. מישהי מתנדבת להיות מנהלת חלופית ?
אסנת ?

שרית(^_^)

New member
הדרישות

צריך למלא טופס בקשה לניהול פורום, ובו צריך לציין בין השאר כישורים לניהול הפורום, ניסיון בתחום, שמות ממליצים, דוגמאות (לינקים) להודעות שלך בפורומים בתפוז ובפורומים אחרים וכו'.

../images/Emo47.gif נקווה שתמצא מנהלת חדשה

חבל שהפורום יעלם. אתמול הייתי בהופעה של נאוה אהרוני בענבל בסוזן דלל. היתה הופעה קסומה. אורנה

tlingit

New member
עד אז אשמח אם נשמור על הפורום חי

גם אם אין מנהל/ת לפורום, אפשר לספר עליו לחברים ולידידות (או לחברות ולידידים) ואפשר להיות פה בעצמנו, תפוז בינתיים לא הורידו אותו מהרשת...

tlingit

New member
קודם כל תודה ../images/Emo9.gif

זו מחמאה נעימה מאד. אכן שקלתי לרגע, אבל נראה לי שהשיקול הראשוני בעייתי מבחינתי: אני לא נמצאת ברשת נון-סטופ, ונראה לי שזה יפריע. לא בכל יום אני יכולה לגשת לפורום, ולא בכל סוף שבוע. חוץ מזה טופס המועמדות נראה לי מפחיד משהו.

שחרזאד

New member
בית ספר לריקודי בטן חדש

נפתח בית ספר חדש לריקודי בטן בחולון של הרקדנית נאוה אהרוני. ניתן להשיג פרטים באתר: www.nava-aharoni.com או ב 052457505 יש בגדים, תכשיטים,חוגים למגזר הדתי עם לבוש סגור, וכמובן אווירה נפלאה. שווה לבוא ולהציץ...

ליMור

New member
מי מצטרפת,,,

אשמח ללכת להתרשם ואולי אף להרשם,,, אופס,, יצא גם חרוז,,

שחרזאד

New member
בית ספר לריקודי בטן

את יכולה להכנס לאתר : www.nava-aharoni.com או להתקשר אליה בטלפון מספר 052457505 ואני בטוחה שהיא תתן לך את השעות הנוחות לך. אגב שמה נאוה. ביי...

ליMור

New member
אואאווווו,,,,

איזה אתר מדדהיםםםםםםםם כל כך נהניתי לראות אותה מפזזת,,, אין ספק אצור איתה קשר,,נראה לי אחלה תודה !

למעלה