שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo42.gif

ברצוני לשאול שאלה, הנוגעת למצבו של אבי. אבי איש בן 65, סובל באופן מאוד קשה מטרשת עורקים, עבר שני ניתוחי מעקפים, הן בלב והן ברגליו. כעת הוא נמצא במצב מאוד עדין, בו הוא אחרי מעקפים ברגליים, ולכן צריך להתאמן בהליכה אך הוא סובל קשה מאוד משבר (בקע) במעיו, מה שמגביל את יכולתו לעשות כל פעילות פיזית שהיא. הרופאים הקונבנציונליים ממליצים לא לנתח את הבקע, כי בשל מצבו הכללי הירוד, וריבוי המערכות שלא מתפקדות כראוי, יש סיכוי שניתוח שכזה מסכן את חייו. הכאבים בשל הבקע גדולים. מכיון שאני מאמינה ברפואה אלטרנטיבית, חשבתי לשאול האם יש למי מענפי הרפואה המשלימה פתרונות לבקע, שאינם מעולם הכירורגיה. אשמח לקבל כל הפנייה שהיא למידע או לשיטות שמתמודדות עם מצבים שכאלה. תודה.

הערה על שיטות כירורגיות

הרבה רופאים יודעים על זה אבל לא כולם מספרים, אז אולי זה יעזור... יש טכניקה של כירורגיה לפרוסקופית, בעזרתה אפשר לטפל בבעיות כאלה (בהתאם לחומרתן, כמובן) בניתוח מאוד קל (למנותח) - לא פותחים את הבטן, אלא מחדירים מכשירים המבוססים על סיבים אופטיים ובעזרתם תופרים את הדרוש תפירה. במקום חתך גדול הדורש החלמה קשה, יש שני חורים קטנים בבטן; ההחלמה קצרה הרבה יותר, והטראומה שהתהליך גורם לגוף קטנה בהרבה. אחד מחברי לטאי-צ´י הוא ראש היחידה לכירורגיה לפרוסקופית באיכילוב; אם את מעוניינת להתייעץ איתו, אוכל להעביר את מספר הטלפון שלו במסר.

../images/Emo10.gif אי אפשר לתפור ברפואה משלימה...

חפשי לאביך ניתוח כמו שדוד המליץ. במקביל, חפשי מכשיר פשוט שנראה כמו דוושה, מניחים אותו תחת הרגליים, בישיבה, ומדוושים תוך כדי צפייה בטלביזיה או גלישה באינטרנט... הוא משמש בעיקר חולי סוכרת, אז אולי אפשר לברר באגודה שלהם... מצטערת שאין לי מושג היכן להשיג (היה לפני כמה שנים בחוברות כרטיסי האשראי) אני גם לא יודעת איך קוראים לו, רק שהוא מזרים דם עד כפות הרגליים. בריאות!

avorly

New member
נאווה,

מכשיר כזה עדיין קיים. אם לא בחוברות של כרטיסי האשראי, אז וודאי ניתן למצוא אות בחוברות דיוור ישיר אחרות.

../images/Emo6.gif אורלי, תודההההה!

אני יודעת שקיים אבל לא יודעת איפה... אימא שלי מלאה חוברות של מכירה בדיוור ישיר לא זוכרת שראיתי... אם את או מישהו אחר מוצאים אותו, או יודעים מי מוכר, עיזרו לשואלת לאתר אותו (ואני אשמח לדעת לעתיד) למי שלא מכיר, מכשיר זה אינו דורש מאמץ פיזי (ולכן מתאים גם לקשישים מאוד) ומטרתו להמריץ את הדם ברגליים ולהפעיל מעט את שרירי השוק. מיועד לאנשים שאינם נמצאים בתנועה (הליכה), לחולי סוכרת, ולכל מי שיש לו/ה בעיות בזרימת הדם לרגליים. שרון אומרת שיש את זה ב´מילב"ת" - מרכז שמטפל בכל מה שקשור לביזרי שיקום המקום נמצא בתל השומר להלן הטלפון: 03-5303739 או 03-5303759 פקס: 03-5357812

avorly

New member
נאוה ואילת החן,

ניתן למצוא את המוצר בחוברת של "שיווק אמריקאי". למען הנוחות, טלפון: 02-5860666. הם מאוד אמינים, המוצרים מגיעים בזמן שהם מבטיחים וחדשים. מקווה שעזרתי.

שוב תודה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

מודה לכם על התשובות הרבות שקיבלתי, על תשומת הלב ועל הנתינה. מי יתן ומספר האנשים שעושים כך עבור אחרים יגדל... אור ואהבה. אילת.

tanka

New member
טיפול

לדעתי ורק לדעתי, בגלל ריבוי הפלוגיות של אביך והמוגבלות שלו בתנועה הייתי מנסה טיפול מאוד עדין ולא פולשני כמו רייקי. לא בטוח שהבקע יתרפא,אבל יש סיכוי סביר שהכאבים יפחתו באופן משמעותי, מה שיקל וישפר את איכות החיים של אביך.

../images/Emo39.gifתודה לכם על המאמצים ו...

אם מי מכם יוכל להמשיך ולחשוב על עזרה כלשהי... אשמח!!! אור ואהבה. אילת.

למעלה