שלום לכולם

pazush1

New member
שלום לכולם../images/Emo42.gif

שלום לכולם ... קיבלתי את הרעיון להכנס לפורום מחבר מאוד טוב שלי... אני חושבת שיש לי הפרעות קשב , הפסיכיאטר שלי , טוען שלא ....איך אני יכולה לבדוק את זה ??? יש לי תחושה שאני נופלת כל הזמן בגלל סממנים שאין לי מושג כיצד להתמודד איתם ... תודה.

דליה.ד

New member
שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אולי תוכלי להיות יותר ספציפית ולתאר מאיזה סימנים את סובלת ובאיזה קשיים את נתקלת.

pazush1

New member
אשתדל ....../images/Emo62.gif

אז ככה ... אני מאחרת כרונית , למרות שאני עובדת על זה קשה מאוד , אני לא מצליחה להכניס לתודעה שלי שבעצם התנהגותי אני גורמת לאנשים לחוש זלזול. אני מבולגנת מאוד גם בחיים וגם בעבודה ... קשה לי ליצור סדר עדיפויות... אני עובדת קשה אך לדעתי הרבה פעמים ב ניוטראל. אני לא יכולה לכתוב מסמך או להתעסק במחשב ולעשות דבר נוסף כמו להקשיב , לדוגמא. בקיצור אני מרגישה שאני נמצאת במלחמה תמידית , והכי חשוב , קשה לי לשים לב לפרטים.

אולי יש לך בעיות ריכוז. בכל מקרה,

גם אם אין לך, עדיין יכול להיות שחלק מהטיפולים לליקויי קשב יועילו לך כמו קווצ´ינג. אני מצרף להודעה קישורית עם הסבר על הנושא.

זהבה נ

New member
פזוש שלום לך../images/Emo24.gif../images/Emo43.gif

ברוכה הבאה לקהילה שלנו כאן בתפוז אנשים. אשמח אם תשתפי אותנו יותר במה שעובר עלייך ואת מגדירה אותו "סממנים"...

ddot

New member
../images/Emo20.gif ברוכה הבאה

||את יכולה לעשות בעצמך אבחון (אמנם זה לא חד משמעי אך בהחלט יכול להעיד האם הבעיה קיימת או לא.. ומכאן אפשר להמשיך הלאה.... וללכת אם צריך לאבחון מקצועי מלא בנושא. ליחצי לשאלון מרפאת אמן לאיבחון טיפוס ADD ... ...בהצלחה...

pazush1

New member
תודה../images/Emo140.gif

את/ה מאובחני ADHD? האם התופעה חייבת להתפתח בגיל צעיר או שהיא יכולה להתפתח גם בגיל מבוגר ???

ddot

New member
../images/Emo52.gifטעיתי בכתובת השאלון...

שוב...
....

r66

New member
האם יש כזה שאלון

בעברית????? מאוד חשוב לי. ר.

zivadina

New member
תרגום השאלון לאיתור add

את התוצאות אי אפשר לתרגם, כי הן מופיעות ברשת רק לאחר שתמלאי את השאלון.

r66

New member
zivadina, את רוצה לצחוק?

עניתי על השאלון הארוך ומייגע. וה -RESULTS לא ברורות לי. אנסה לתרגם במילון. בכל אופן- את חמודה ותודה. ר.

ddot

New member
../images/Emo45.gif יש...

בספר ריפוי ADD של דר´ דניאל ג. אמן.... ספר חדש מדהים (נכתב ב- 2001, ותורגם לעברית ב- 2002) בהוצאת שמעוני (אני קניתי בסטימצקי 87 ש"ח)...
מומלץ מאד.. יש גם שאלון וגם הסברים לתוצאות השאלון... חוץ מזה המון הסברים מאד מוחשיים לבעיות ודרכי טיפול. עם המדהימה שלי..... שלא מפסיקה להדהים אותנו כל רגע מחדש... הספר עוזר מאד, לא פותר הכל אבל בהחלט הצלחתי בעזרתו לשנות את הלך ההתנגות וההתמודדות שלי עם עקשנותה, רעיונותיה המדהימים, מעשיה וכעסיה.. שעד היום פשוט הוציאו אותי מדעתי.

למעלה