שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo42.gif

מה שלומכם חברים? אצלי דיי בסדר, עדיין לא עובדת אבל אובדת עצות ולא לומדת לקח. על הפרק יש לי הצעה לנסוע לתקופה ארוכה לארה"ב לאחי ואני דיי מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. חוץ מזה החיים זורמים והימים עוברים והדיאטה הולכת לי נהדר. הורדתי בשלושה שבועות 3 קילו ואני מחכה ליום רביעי לראות מה עשיתי השבוע. בקיצור זה מה שרציתי לספר. שיהיה לכולם יום של

היי דארלינג.......

הצעה כזאת? אמממממממממממ לא הייתי חושבת פעמיים !!! לכי....ואז..אבוא לבקר אותך...ואתאהב במקום..וארצה להישאר לגור שם ואז נגור יחד...ונכיר בחורים טובים....ונתחתן...ויהיו לנו ילדים...ואיך אפשר לשכוח כלבים (ברור שאביא איתי גם את הבונבון שלי)....ואחחחח תודי שזה יכול להיות עתיד מזהיר וכייפי....חחחחחחחחחח מכירה את השיר "א ש ל י ו ת "...חחחחחחח מתאים לעניין...סתם אני רצינית, סעי סעי סעי....אם אין לך כרגע משהו יותר חשוב כאן....לכי לנסות את מזלך...אני בקרוב גם בדרך לשם
אוהבת מקסימושששששששששש

gal33

New member
כל הכבוד! הרבה בהצלחה בהחלטות

ובעיקר במעשים... גל

ב ר נ ד ה

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif יקרה...

ההצעה לנסיעה נשמעת אטרקטיבית אך כמובן שיש לשקול אותה בכובד ראש. בכל מקרה, במידה ותחליטי לנסוע נקיים את אחד המפגשים הבאים אצלך בארה"ב..
מחזיקה לך אצבעות עם ההחלטה ועם הדיאטה.
ברנדה

שמש יקרה שלי

טוב לראות אותך פה, וכל הכבוד שאת עומבדת בדיאטה שלך בהצלחהההההההה
ובקשר לחו"ל, זה באמת קורץ, כי את האמת אם את לא מוצאת את עצמך בארץ תמיד אפשר לנסות, למרות שגם אם לא יילך לך שם תמיד תוכלי לחזור אבל אם את מחליטה לנסוע קחייייייייי אותי איתךךךךךךךךך מבטיחה להיות ילדה טובה אוהבת אישה יפה.

היי חומד

כל הכבוד על ההתמדה בדיאטה.... יש לי מה ללמוד ממך...
המון בהצלחה בהמשך. לגבי הנסיעה, לכי על זה! (למרות שנתגעגע...) לא נראה לי שיש לך מה להפסיד... כדאי לנסות ואם לא יילך, תמיד יש לך לאן לחזור. יום טוב לך מתוקה..

למעלה