שלום לכולם!!!

מצב
הנושא נעול.

חיה חיה

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo42.gif

שלום לכולם!!!

בס"ד אני די ותיקה בפורום ומסיבות שונות מזמן לא פעילה. אני מכינה רשימה חדשה של בנות להתפלל עליהן ולכן מזמינה כל אחת באופ אישי לשלוח לי במסר את שמה ואת שם האם. לדוגמא: שרה בת חיה (אין צורך בשם משפחה). מוזמנות לפנות בנות לפני טיפול ובנות אשר כבר נפקדו והן בהריון. כמו כן יש לי סגולה לשמירה להריון וללידה קלה שאני מוכנה לשלוח בדואר לכל המעונינת- ללא תשלום. מבטיחה סודיות מוחלטת. בהצלחה לכל הבנות. מאחלת לכולן כעת חיה לחבוק ילדים בריאים ושלמים! לכל הבנות אשר בהריון: הריון קל ולידה קלה בעיתה כשורה ובנקל! חיה

../images/Emo24.gif ת'געגענו ../images/Emo42.gif

שלום לכולם!!!

בס"ד אני די ותיקה בפורום ומסיבות שונות מזמן לא פעילה. אני מכינה רשימה חדשה של בנות להתפלל עליהן ולכן מזמינה כל אחת באופ אישי לשלוח לי במסר את שמה ואת שם האם. לדוגמא: שרה בת חיה (אין צורך בשם משפחה). מוזמנות לפנות בנות לפני טיפול ובנות אשר כבר נפקדו והן בהריון. כמו כן יש לי סגולה לשמירה להריון וללידה קלה שאני מוכנה לשלוח בדואר לכל המעונינת- ללא תשלום. מבטיחה סודיות מוחלטת. בהצלחה לכל הבנות. מאחלת לכולן כעת חיה לחבוק ילדים בריאים ושלמים! לכל הבנות אשר בהריון: הריון קל ולידה קלה בעיתה כשורה ובנקל! חיה
ת'געגענו

מה שלומיך חיהל'ה. באמת התגעגענו לך פה. אנא אל תלכי ושארי איתנו. אני עדיין אסיר תודה לך לברכות שנתת לנו כאשר פלפלת הייתה מאושפזת לקראת הלידה שלנו.

חיה חיה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

ת'געגענו

מה שלומיך חיהל'ה. באמת התגעגענו לך פה. אנא אל תלכי ושארי איתנו. אני עדיין אסיר תודה לך לברכות שנתת לנו כאשר פלפלת הייתה מאושפזת לקראת הלידה שלנו.

הי, אני בסביבה, גרה בתוך עצמי- מתמודדת ושורדת! מאחלת לכם הרבה נחת מהקטנה המדהימה. אני מעודכנת בכל הנעשה בפורום ושוב- מאחלת לכולם כעת חיה לחבוק ילדים בריאים ושלמים ומזמינה עוד בנות לפנות אלי במסר. שערי התפילה תמיד פתוחים לכולם כל שעות היממה וללא תשלום! חיה

גלדל

New member
אשמח שיתפללו עבורי

שלום לכולם!!!

אשמח שיתפללו עבורי
גל דליה בת מרים אשמח לקבל את הסגולה כי הייתי בהרין והפלתי אנא התקשרי אלי 0506407470תבורכי תודה

זהבית7

New member
גם לי לא תזיק תפילה

אשמח שיתפללו עבורי
גל דליה בת מרים אשמח לקבל את הסגולה כי הייתי בהרין והפלתי אנא התקשרי אלי 0506407470תבורכי תודה
גם לי לא תזיק תפילה
שלום לך, אני אחרי 3 הפלות ובתחילת ההריון הרבעי וכבר הספקתי לדמם והחרדות הן ענקיות.... אני אשמח אם תתפללי בשבילי שמי זהבית בת הלן.

אדוינה

New member
ברוכה השבה!../images/Emo140.gif

שלום לכולם!!!

ברוכה השבה!

מה אנו יכולים לאחל לך?

מצב
הנושא נעול.
למעלה