שלום לכולם

רווקה 49

New member
שלום לכולם ../images/Emo39.gif

אני חייבת עזרה אני רוצה לרדת דחוף במשקל כי יש לי חתונה משפחתית בקרוב שמעתי על כדור שמורידים איתו 5 קילו בשבוע ולא זוכרת את שמו, מישהי\ו מכיר או יודע איך יורדים מהר במשקל? אני צריכה לרדת 55 קילו ורוצה להפתיע את כולם בחתונה עם גוף של פצצה ואני גם רוצה שיהיה לי כבר חבר.

אחרי 49 שנים את חושבת שזה אפשרי../images/Emo12.gif

אממממ אנשים לא מצפים ממך להיות רזה אלא מצפים ממך להראות במיטבך. ביום שתפנימי שהרזון לא ישנה אותך תהי לאדם מאושר. הדיאטה צריכה להגיע ממקום טוב ואמיתי ולא מלחצ של חתונה במשפחה. תחיי חיים תקינים שימרי על בריאותך תהיי מאושרת בחלקך תאמיני לי זה הכי חשוב הגבר שלך יתאהב בך בשל הביטחון והיופי הפנימי מתובל בחיצוני.

רווקה 49

New member
מי אמר שאני בת 49?

ומה הקשר לגיל? רוצה לרדת במשקל הארוע רק תירוץ

הכינוי שלך אמר, ואם לא כך אז טעינו!

אני משערת ש"דניאלההה" ניסתה להבהיר לך שאישה בת 49 (כך הסיקה מהניק שלך) אמורה להבין שדיאטות ה"פלא" האלה לא ממש עובדות, אלא רק פוגעות בגוף ושאישה בגיל הזה אמורה כבר לדעת את הקושי הנוראי בעשיית דיאטות ואת הצורך בשינוי הרגלי אכילה בצורה בריאה ולא דיאטת כאסח... לא צריך להגביר טונים, הכל נאמר ברוח טובה ובניסיון לעזור...

כפרות עלייך ../images/Emo25.gif

אכן דברי נאמרו באהבה רבה הניק שלך הסגיר את הגיל לכן חשבתי ,,,,, ובכל זאת אין דיאטת פלא

זה מה שאת באמת רוצה?

שכולם יראו אותך בחתונה הזאת ויגידו "וואווו"? זה מה שבאמת חשוב לך? שיהיה נעים בעיניים של אחרים? יש לי משהו לחדש לך... את יכולה להנעים את עיניהם של אחרים גם במשקלך, את יכולה להתיפייף בעצם בכל משקל... השאלה היא אם את עושה את זה כי את רוצה בזה למען עצמך או על מנת לסחוט מחמאות באיזה אירוע? עוד דבר- שיהיה לך ברור שאם את מתכוונת להוריד את הכל ב"בום" אחד, את תעלי לאחר מכן את הכל ואף רוב הסיכויים שמשקלך הסופי יהיה גבוה יותר ממשקלך כרגע... וזהו גם הרס לגוף... את סתם תשגעי את המערכות בגוף שלך ברגע שתזעזעי אותם עם ירידה דרסטית שאחריה כמובן תבוא העליה הדרסטית... לא חבל? אם את מרגישה שאת ממש רוצה לרדת במשקל ואת באמת חושבת שכך תראי טוב יותר אז תעשי דיאטה מתונה, לאט לאט, לא לרוץ לשום מקום ולא לקבוע לעצמך יעד מסויים שבמקרה הספציפי שלך הוא האירוע הזה. תשני את הרגלי האכילה שלך, תקבעי לך אורח חיים שונה ותעשי את זה בצורה בריאה, לא עם כדורים ולא עם הרעבות, לאט ובטוח. החיים לא מסתכמים באירוע הזה. אם כל כך חשוב לך "להמם" את הקרובים שלך, את יכולה תמיד לעשות את זה, לא רק בחתונה הזאת, אז זה יקח יותר זמן, סוו וואט? לאן את רצה? 55 ק"ג לרדת זה לא מעט, ואם את מתכוונת לרדת אותם ב"טיק-טק" תקחי בחשבון שאת הולכת להרוס לעצמך את הבריאות... כמו שאמרתי-את תעלי את הכל חזרה+כמה ק"ג עודפים וכשתרצי לרדת בצורה חכמה יותר יש סיכוי שהגוף שלך, בשל הטראומה שהבאת עליו, לא יגיב באופן חיובי לשינוי שתביאי עליו פתאום באורח החיים שתנסי להרגיל אותו אליו. וחבל. דיאטות הפלאים האלה, עם שלל הכדורים וכל החרטא הזה הם הרס לגוף, זה אולי עוזר בירידה במשקל אבל במקביל זה דופק לך איברים אחרים בגוף, כמו הכבד. ולא כדאי שזה יקרה. תחשבי על זה שנית, האם זה מה שאת באמת רוצה? לרדת בצורה דרסטית בכדי שבאיזה אירוע יגידו לך "וואוו"? או שחשוב לך יותר ליהיות בריאה? לגבי בן זוג, אם רק תאמיני בעצמך, תוכלי להכיר לך בן זוג בכל משקל ועל זה יעידו נשות הפורום השמנות שנושאות בקרבן בן זוג אוהב "למרות" משקלן העודף (חלקן אפילו נשואות...) אך אם בכל זאת את חושבת שמשקל נמוך יותר מהנוכחי שלך יביא לך בן זוג, תעשי את זה, רק בצורה בריאה. המון בהצלחה, מקווה שהצלחתי להכניס את הדברים שלך לפרופורציות חדשות ואולי תסתכלי עליהם עכשיו מזוית שונה... אפרת

"רדוקטיל" וניתוח טבעת עדיף!!!

הכדור עושה תופעות לוואי מזעזעות ואם מדובר בירידה של יותר מ30 ק"ג - לדעתי! ניתוח קיצור קיבה יכול להיות פתרון וצריך סבלנות, זו מילת המפתח. בהצלחה בכל מקרה

אני נגד כל דבר שאמור לזרז את הירידה

למה לא לעשות את זה לאט, בטוח ובריא? אז קצת קשה ולוקח יותר זמן, אבל הכי חשוב זה הבריאות. הגוף שלך יסגוד לך אם תשמרי עליו, את תראי ממנו תוצאות חיוביות ותרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך.

רווקה49 יקרה

אני מכירה כדור מצויין שיכול להוריד את כל המשקל העודף שיש לכולנו. הוא נקרא: המוח!!! כדור על בסיס טבעי מבית היוצר "הגוף שלנו".
ועכשיו ברצינות, צריך לדעת אחרי כ"כ הרבה שנים של המון נסיונות בדיאטה שאין דבר כזה כדור פלא, הכל מתחיל בראש, את צריכה להתחיל להאמין בעצמך יותר ולהיות חדורי מוטיבציה להתחיל בדיאטה. הדיאטה צריכה להעשות אך ורק עבורך! המחמאות והשבחים יגיעו בעקבות זאת. תתיעצי עם דיאטנית/תזונאית ותהני מהדיאטה. לא להכניס לראש שדיאטה זה סבל- דיאטה לפני הכל זאת דרך חיים. מאחלת לך המון הצלחה וברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

למעלה