שלום לכולם !

שלום לכולם !../images/Emo39.gif

הנושא "מודעות פנימית" חדש לי.אבל מענין. האם תוכלו להפנות אותי לאיזה קורס בנושא. תודה !

conatus

New member
החיפוש אחר מודעות האמת

שים לב שאדי. הייתי רוצה שתקרא את ההודעה שלי שכותרתה היא : ידעונים מעוננים... היא תעזור לך במשהו. ואם תרצה תוכל להתייעץ איתי בכל דבר חינם אין כסף. הדעה שלי היא כזו : כולנו רוצים לברר ולדעת את האמת ולהפוך להיות מודעים לעצמנו ולעולם שסביבנו והדרך הטובה ביותר היא לעשות זאת במשותף ז"א ללבן יחד סוגיות פנימיות. כי אלה שטוענים שהם יודעים כבר הכל שוגים. כי אין בין אנוש שיכול להשיג את הידיעה כולה. אחרת הוא מפסיק להיות בן אנוש.

תודה לעזרה חברה.

אני פשוט מחפש חיים יותר טובים,או לשפר. חושב שמודעות פנימית תעזור לי. מבחינה כללית (פוליטית,מוסדיית)כערבי, יש לי בעיה עם היהודים ששולטים. כנוצרי יש לי בעיה עם המוסלמים ששולטים בין הערבים. לי יש חברים יהודים ומוסלמים,והיחסים היומיומיים בינינו מושפעים מהמצב הכללי,קשה להתעלם מזה. אני מחפש לבסס את הקשרים שלי עם חברי על בסיס אישי, ואנושי,עד היום לא הצלחתחי.

דרייה

New member
שלום שאדי

יפה שאתה מחפש חברות על בסיס אדם היותו אדם,כך צריך להיות,כולנו בשר ודם רק שלצערי במדינתנו זה לא תקף ובכל יום אנו רואים עד כמה... כעברנו למאה העשרים ואחת העולם כולו היה בצפיה למשהו..מה? לא ידעו,אך ציפו לשינוי..לעולם טוב יותר..קמנו ליום המחרת לאותו עולם,עולם בו עדין לדת יש מרכיב חשוב ,דומננטי ולעיתים שולט לרוב לאנשים יש צורך להשתייך לקבוצה,כל אחד מטעמו הוא..וסיבותיו יפה שיש פתיחות לדעת את האחר...במיוחד בימים טרופים אלה בהם אנשים חפים מפשע נהרגים רק על עצם היותם במקום בו הם חיים

Paul Even Paz

New member
שאדי היקר

עצה לי לך, נסה לקרוא ספרים בנושא, ההבנות יגיעו. אם תרצה תוכל לנסות להקים קבוצת לימוד על בסיס עלות סימלית. בהצלחה חביבי.

למעלה