שלום לכולם

nani009

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

הי שמי מאיה והשארתי כבר הודעה בקומונה בטעות במקום בפורום... בכל מקרה אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי, ראיתי היום מצנפת מדהימה שסרגו ב-2 מסרגות וממש בא לי לסרוג אותה בעצמי, הבעיה היא שאני לא יודעת מה התוכנית???
אני יודעת שהתוכנית פורסה באיזה עיתון סריגה בעברית ואשמח אם מישהי תוכל לכתוב את פרטי הסריגה או לקשר אותי ללינק שמסביר. הבנתי שזה לא ממש בעיה, מעלים בהתחלה 56 עיניים (אם אני לא טועה) ואז בשלב מסויים מתחילים להוריד עיניים בדרגה. אשמח לכל התייחסות, ומזל טוב על הפורום החדש מאיה

כובע מצנפת לפי החוברת

מעלים 54 עיניים. במסרגות מספר 7. סורגים 8 שורות רק ימין. בשורה השישית מוסיפים 6 עיניים בפיזור אחיד על כל פני השורה . ועוברים לסרוג 1 שורה ימין שורה שמאל.אחרי 14 שורות סוגרים 4 עיניים בפיזור אחיד על כל פני השורה כך13 ימין 2 יחד 13 ימין 2 יחד 13 ימין 2 יחד 13 ימין 2 יחד . לחזור על פעולה זו כל 4 שורות עד שנותרו לך 40 עיניים . להמשיך ולהמשיך לסגור 4 עיניים בפיזור אחיד כל 2 שורות עד שנותרו לך 4 עיניים לסגור אותם יחד . לעשות פונפון לחבר לכובע ותפור את הצד. מקווה שברור לך בהצלחה

nani009

New member
שולי עשית לי את היום../images/Emo65.gif

כבר ממש התבעסתי שאף אחת לא הגיבה להודעה שלי. המון תודה על הפירוט אצרף תמונה שאסיים
מאיה

יוספה56

New member
סרגתי אותם יוצאים מהממים../images/Emo140.gif

סרגתי מצנפות בכל מיני צבעים לפי הוראות אלו מהחוברת של השנה והם יצאו משגעים בפרט שמוסיפים להם את הפונפון/ים.

שאלה - מצנפת

לסגור עיניים = לסגור כמו שמסיימת סריגה? או לסגור = לסרוג 2 יחד?

עדיין לא הבנתי

"אחרי 14 שורות סוגרים 4 עיניים בפיזור אחיד על כל פני השורה" לסגור כמו בסיום צעיף [נגיד] ? תודה על הסבלנות והתשובות המהירות.

יוספה56

New member
סגירת עינים

במידה ואת צריכה לצמצם עינים תוך כדי הסריגה אז פשוט סורגים שתי ע' ביחד ואז זה כאילו סגרת ע' אחת. במצנפת בסוף נישארים עם 4 ע' וצריך לסגור אותן ביחד כאחד.

למעלה