שלום לכולם

the z girl

New member
שלום לכולם ../images/Emo39.gif

ניסיתי להבין טיפה מתוך ההודעות שכתבתם פה, אבל לא ממש הצלחתי להבין מהי המחלה הזו, ואיך אני מזהה אותה, אצלי או אצל אחרים. אתם יכולים טיפה לפרט לי על זה? איך מזהים אם אני או אחד החברים שלי חולה בה?, ומהי בעצם אותה מחלה? הבנתי שזו מין תנועה או משהו כזה לא רצוני, שפשוט קורה לאנשים. אתם יכולים בבקשה לפרט יותר? זה מאוד מעניין אותי, למרות שלא נראה לי שאני מכירה מישהו החולה בזה.
עפר

../images/Emo24.gifתגובה לעופר

היי עופר וברוך הבא לפורום שלנו. אם תחזור קצת אחורה בדפים - בדף הראשון יש הסבר על תסמונת "טוראט" מהי? במידה ויהיו לך עוד שאלות אני כאן- יום טוב!

עופר הנה לך הסבר...

קודם כל זוהי תופעה או כל מילה אחרת רק לא המילה מחלה. זה עושה לי צמרמורת להשתמש בה זאת המילה היחידה בטוראט שיכולה להוציא אותי מדעתי. אנחנו לא חולים אלא שיש לנו ליקוי מסוים בעיה לא מום ולא מחלה חס וחלילה. אפשר לזהות אדם עם טוראט ככה: תנועות מהירות ולא רצוניות, שיעול לא רצוי וחוזר על עצמו פעם לאחר פעם בעיקר מלווה באיזה תנועה. לתנועות שלנו קוראים "טיקים" מהמילה TICS(עוית). יש קפיצות כאלו.טלטולי גפיים, כל אחד יש לו את הטיקים שלו. קולות משונים שריקות צפצופים , יריקות ממושכות פעם לאחר פעם . תנועות חוזרת של הכתף(כאילו לגרד את הלחי עם הכתף) קריעה עם הרגל על הריצפה כמה פעמים ברציפות או כמעט בסדר של זמן מדויק(הראש שלנו כבר מתורגל לשעון ביולוגי). כל מניי כאלו תנועות קולות שיוצאות ברגע שכולם מסתכלים כאילו שואלים את עצמם" מה זה היה?"... זה טוראט. ואם תיתקל פעם בבחורה שיש לה טיקים כמו שציינתי עם סגריה קבועה ביד (דלוקה) ויריקות מדי פעם . והיא תשאל אותך מה שעה, ולאחר שתענה לה היא תגיד לך "תודה יא בן זונה אופס סליחה בלי כוונה" תדע שזאת אני. אם יש לך עוד שאלות על הטוראט אני אשמח לענות לך. המשך ערב נעים. נ.ב= אני לא מקללת בכתיבה זאת רק היתה דוגמא למי שאני עם הטוראט שלי.

אלין את פשוט גדולה../images/Emo24.gif

לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך כאן, בלעדייך אני חצי בן אדם... מה שלומך חמודה? איך עבר עליך היום?התגעגעתי

../images/Emo51.gifומה אני היתי עושה בלעדייך?

הרי בזכותך אני כאן. הפורום הזה שלך ולא שלי. אני רק נכנסת כי טוב לי כאן ואני מרגישה הזדהות כל פעם מחדש. אני מרגישה בסדר גמור נשמה, עבר עלי אחלה יום, עד עכשיו היה הכל בסדר.! לכל אחד יש את הרגעים הלא טובים שלו . .. אני רק בת אדם אני אנושית. נשיקות והמשך לילה טוב. מקווה שניפגש מתישהו , כשהפורום יתמלא ונעשה מפגש פורום או דרך העמותה. ותשלחי לי את הצ'קים בדואר לאותה כתובת שנתתי לך בבקשה, אני רוצה לשלם ולהרשם מחדש. כשהיתי בצבא הייתי חברה בעמותה. אני מכירה את בת שבע ואת ענת אימבר. אפילו היתי מיתכתבת קצת עם הבן של ענת ילד מקסים. להתראות בנתיים.

../images/Emo24.gifהיי אלין היקרה

הרגע דיברתי עם בת שבע, את יודעת אני אוהבת לדבר איתה היא אשה שנותנת לי הרבה כח. בזכותה למעשה לא נשברתי, הייתי שבר כלי לפני 5 שנים לא ידעתי לאן נגיע עם הסיפור הזה של ה"טוראט" וכשדיברתי בפעם הראשונה איתה בטלפון - היא שבתה אותי בקסם המיוחד שבה. שרק תזכה לחיים טובים ומאושרים. ואלייך, אני בטוחה שניפגש מתישהו, והשוברים יישלחו אלייך בדואר. ותישארי איתי כאן הערב עוד ארוך.

גם אני שוחחתי כמה פעמים עם בת 7

אבל זה היה ממזמן. היא לא יודעת שאלין זאת אותה חיילת ששוחחה איתה פעם . בכל אופן- אני שמחה שהיא עודדה אותך, גם לי היא נתנה כוח. אני זוכרת ששוחחתי איתה מהבית של אחותי,ואז היא אמרה וייעצה לי לקחת את הדברים בהומור להגיב לאנשים בהומור זה עוזר. היא גם אמרה לי ואת זה אני לא אשכח בחיים " יש סבירות שכשמדברים בשקט הטיקים קצת פוחתים" . ניסיתי לדבר בשקט, אבל זה רק "הדליק אותי יותר" אז חזרתי לקול שלי . ניסיתי לדבר כמו אפרוח כמה ימים, לא הלך לא חשוב. בכל אופן מי אמר שאין אנשים טובים באמצע הדרך? אני כאן תמיד אוהבת ושולחת לך חיבוק ענקי מכאן. תודה על הצקים ברגע שאני מקבלת אותם אני משלמת ומיד שולחת לך מסר.

שביק

New member
לאלין חביבתי היקרה

רק אמש נכנסתי לפורום לראשונה. אני זוכרת אותך חמודה ומקסימה. אני מניחה שבקשר לעצות שנתתי לך בזמנו היתה כוונה קצת אחרת מאשר את מתארת אותן כאן. הכוונה לשינוי בצליל או טון מיועדים לאנשים אשר יש להם בעיה בדיבור אשר נקראת אקולליה. זהו סוג של גמגום אופייני לבעלי ת.טוראט. חוץ מזה אשמח שוב לראות אותך ואני מזמינה אותך לקבוצת הצעירים שלנו. בהצלחה! קראתי מעט מהערותייך לחברים ואני מחזקת אותך. ביי.

בת שבע../images/Emo13.gif היי

מה שלומך בצ'בע?
תודה על המילים החמות שלך. אני אשמח להצטרף לעמותה בחזרה למרות שבתקופתו לא הגעתי למפגשים כי פחדתי קצת "להעתיק טיקים" מאחרים. וזאת היתה הסיבה. אבל את זוכרת אותי באמת ? פעם כתבתי שיר וענת אימבר פירסמה אותו בטור עט לי, כולנו אנשים כולנו בני אדם".. ככה הלך השיר אם אני זוכרת . תיקי דגן תשלח לי צ'קים להצטרפות אני אשלם ומקוה שיהיה מפגש. את עדין בקשר עם גייגו? עם עופר וכל האנשים המקסימים האלו?? תודה על החיזוקים. חשבתי שהדיבור השקט הוא גם לאנשים שאין להם בעיות בדיבור,, אצלי זה שונה אני מדברת יותר מדיי. ל ה ת ר א ו ת

שביק

New member
היי אלין היקרה

שלומי מצויין תודה לאל.אני זוכרת גם זוכרת את השיחות איתך. לשאלתך לגבי גייגו הוא פרש מהעמותה לפני כ-4 שנים. אין לי קשר איתו.הוא עשה רבות במסגרת הפעילות עד שנמאס לו והגיש התפטרות. יש לנו פעילים ומתנדבים נהדרים. אחת מהן לדוגמא היא תיקי שלנו. אני לא נמצאת הרבה בפורום משתי סיבות עיקריות: א.אני עסוקה מאד בענייני העמותה לאורך שעות היום והערב. ב.המחשב שייך לבתי וגם נכדתי משתמשת בו ואני צריכה להתחננן ולכרוע ברך בבקשה. אז אם לפעמים איעדר אז אנא התחשבות והבנה. בכל מקרה אתגעגע לכולכם. .

בת שבע אין בעיה..

אני שמחה שאת זוכרת אותי, ואם את לא מגיבה הרבה אנחנו נבין שאת לא הרבה מול המחשב. מקסימום אפשר לקנות מחשב מכספיי העמותה... סתאאםםם אני רק מתבחת הומור שחור את יודעת.... טוראטניקית כמו כולם. לילה טוב ורק נחת מהנכדה.

בוקר טוב ונעים../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכל המבקרים, שיהיה לכם יום כייפי והמון סבלנות וסובלנות אוהבת את כולכם..המשיכו לבקר אותנו(אני יוצאת לעבודה) להתראות בערב...

למעלה