שלום לכולם

MadCow69

New member
שלום לכולם ../images/Emo39.gif

יש לי מחשבות על מעבר לקנדה (טורונטו) אני מעוניין לעשות שם תואר שני ולשלב גם עבודה. אני מנסה לעניין גם את אשתי בלימודי תואר ראשון שם. שאלות: 1. יש מישהו שעשה משהו דומה ? 2. יהיה לנו קצת קשה מבחינה חברתית כי אין לנו משפחה או חברים שם, האם אתם מכירים שם אנשים ? 3. מה דעתכם על הרעיון ? תודה

ורטיגו24

New member
אחלה רעיון

לצערי אני לא ממש יכול לעזור לך . אבל חבר טוב שלי אחותו צנסע לשם וחזרה אחרי 4 חודשים (יש להם שם משפחה)היא לא ממש הסתדרה שם לא יודע למה בדיוק אבל הבנתי שממש ממש ממש קר שם וזה מעוד מקשה על החיים שם בעיקר לנו שלא כול כך רגילים לקור. אז דבר ראשון הרבה הרבה מעילים , חוץ מיזה כדאי לך לגשת לשגרירות הקנדית ולבקש פרטים. מומלץ כמובן לדאוג למקום מגורים לפחות לשבועיים ראשונים (מלון או אכסניה). בקשר לחברים על תתדאג יש שם קהילה יהודית וישראלית גדולה אז תדאג ליצור איתם קשר(אפילו מהארץ באינטרנט). אני לא בעד ירידה מהארץ למרות שגם אני חשבתי על הרעיון ובררתי קצת פרטים. המחייה שם מעוד יקרה אבל קצתמזל והרבה רצון הכול יסתדר. בהצלחה.

אלון DRZ

New member
ברור שאנחנו לא יורדים !

הכוונה היא להתנסות בלימודים בחו"ל וחשבתי שטורונטו היא עיר מאד אטרקטיבית מבחינת עלות המחיה, רמת החיים והאפשרות לקבל ויזה. בעיית הקור ידועה... נקווה שזו תהיה הבעייה היחידה. אני פונה שוב בבקשה למישהו שהתנסה בדבר דומה, אפילו במדינה אחרת. תודה רבה,

MadCow69

New member
שמע ידידי ../images/Emo4.gif

אכן קשה לקבוע דבר כזה מראש... אבל, קשה לי להאמין שאנחנו נעזוב לעד את המשפחות והחברים שאנחנו כ"כ קשורים אליהם. ולכן אני אומר ברור. יכול להיות שמה שברור לי היום כבר לא יהיה ברור עוד 5 שנים. רק הזמן יגיד.

s.r.

New member
צודק, אין עתיד גדול בישראל...

לצעירים. בהצלחה !

למעלה