שלום לכולם..

_דקלה_

New member
שלום לכולם.. ../images/Emo38.gif

לוותיקים שפה.. זו אני דקלה.. הייתי פה ממש בהתחלה כשהפורום הזה עוד היה בחיתוליו.. אמממ להגיד לכם את האמת היום ממש במקרה פתחתי את הדואר הישן שלי סתם כדי לראות אם במקרה בחודשים האחרונים בטעות שלח לי לשם איזה מכתב מסתבר שקיבלתי דואר מאחד מכם לא יודעת אם להגיד את השם או לא וזה גם לא חשוב.. בכל זאת הבנתי שיש מישהו שעדיין זוכר שאיזו אחת בשם dikla00 (אני זוכרת נכון) כתבה פה פעם.. אמממ תראו אתמול בלילה חזרתי מאנגליה ולפני הנסיעה הפסקתי לכתוב בפורומים כי קרו הרבה דברים.. אני לא יודעת אם להיכנס לזה שוב או שלא.. אני ממש לא יודעת............ כל הוויכוחים האלה שאז נראו לי כל כך טיפשיים חשבתי לעצמי "לעזאזל אתם מדברים על היחסים בין ערבים ליהודים כשהיחסים בין יהודים ליהודים לא טובים.. תסדרו את העניינים בבית ואחרי זה תבדקו אצל השכנים.." אז כן נעלמתי.. אבל השאלה היא אם כדאי לי לחזור לא שכחתי אותכם החייכנית, דקלה

B.Shokor

New member
אהלןןןןןן דקלהה... ../images/Emo13.gif

דבר ראשון אהלן וסהלן וברוכה הבאה שוב לפורום "דו-קיום". בקשר לבן-אדם ששלח לך את המכתב שמו "ביילי_007" על פי בקשה מכל (ואני מדגיש) מ"כל" חברי הפורום. גם אני אישית רציתי לשלוח לך אימל לפני שבוע, ובזמנו שאלתי ביילי אם ענית לו והוא ענה בלא, ולכן חשבתי שאת לא מעוניינת לדבר יותר עם חברי הפורום ואז וויתרי על האימל שלי. אני לא מסכים איתך לגבי: (שלום בתוך המשפחה ואחר כך עם השכנים), אוליי בחיים שלנו לא נגיע לשלום בתוך המשפחה, אבל אוליי אם ננסה כל המשפחה יחד להתאחד ולעשות שלום עם השכנים נוכל ללמוד את השלום בפירושו האמיתי. בכל מקרה זו את מי שתבחר אם תישאר איתנו בפורום או לא, אבל כמובן המלצה אישית ממני שלפחות תבקרי אותנו מתיי שבא לך ;). שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה