תודה לכולם איזה כיף פה באמת
I iAiTiA New member 5/6/04 #1 שלום לכולם../images/Emo36.gif אני חדש פה בפרום קוראים לי איתי אני בן 16 וחצי אני מאוד אוהב את נטי אני מאוד מקווה להישתלב פה במהרה תודה
שלום לכולם../images/Emo36.gif אני חדש פה בפרום קוראים לי איתי אני בן 16 וחצי אני מאוד אוהב את נטי אני מאוד מקווה להישתלב פה במהרה תודה
B buzaglo New member 6/6/04 #14 גם אני אוהב ברוכה הבאה../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif ואני מעדיף אותן חיפאיות..אבל מי שואל אותי
גם אני אוהב ברוכה הבאה../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif ואני מעדיף אותן חיפאיות..אבל מי שואל אותי
E ERonny New member 6/6/04 #25 למה דווקא חיפה../images/Emo5.gifהזיהום שם.. הכי גבוה....ובכלל לא שאלו אותך
B buzaglo New member 6/6/04 #29 בשביל להיות קרוב לצלחת../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif למה מאיפה רוני?
B buzaglo New member 6/6/04 #33 אהה רחוקה..../images/Emo4.gif..וצלחות יש לי ../images/Emo41.gif אבל סכו"ם לא
ד דפנושית New member 5/6/04 #5 הייי!! ברוך הבא!!!!../images/Emo13.gif אני דפנהה....(בוזי- הפעם אני לא אשאל אותו בן כמה הוא כי הוא נזכר להגיד...שמח?!?) מה נשמע?
הייי!! ברוך הבא!!!!../images/Emo13.gif אני דפנהה....(בוזי- הפעם אני לא אשאל אותו בן כמה הוא כי הוא נזכר להגיד...שמח?!?) מה נשמע?
B buzaglo New member 6/6/04 #12 אני ממש גאה../images/Emo180.gif בך ../images/Emo41.gif אבל יכולת לשאול מאיפה..אז לפעם הבאה
N niravital New member 6/6/04 #8 היי ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני ניר אביטל בן 18, מקיבוץ מצר מאיפה אתה תהנה בפורום
היי ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני ניר אביטל בן 18, מקיבוץ מצר מאיפה אתה תהנה בפורום
B buzaglo New member 6/6/04 #13 ../images/Emo12.gifמה היה אתך?..אני לא יודע...../images/Emo41.gif השאלה מה יהיה אתך? טוב ננצל את זה..להגיד לך היי גיא אני בוזי וניר לפני שאתה תציק לי..אנ יודע שזה לא השם שלו
../images/Emo12.gifמה היה אתך?..אני לא יודע...../images/Emo41.gif השאלה מה יהיה אתך? טוב ננצל את זה..להגיד לך היי גיא אני בוזי וניר לפני שאתה תציק לי..אנ יודע שזה לא השם שלו
N niravital New member 6/6/04 #20 אני יודע שאתה יודע ../images/Emo3.gif אתה פשוט רוצה להופיע לשניה וחצי בגיא פינס... אז אתה עושה חזרות, שאולי במקרה תהיה מגריזו באיזור
אני יודע שאתה יודע ../images/Emo3.gif אתה פשוט רוצה להופיע לשניה וחצי בגיא פינס... אז אתה עושה חזרות, שאולי במקרה תהיה מגריזו באיזור