שלום לכולם!! אני חדשה פה!! אני אשמח אם נתכתב!
י יערה טיפ טיפ New member 18/2/04 #2 אני רואה שבאת ../images/Emo77.gif |פרודו| למרות הכול אני מקווה שתשתלבי וברוכה הבאה
P p r u d e n s New member 19/2/04 #3 ברוכה הבאה../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| אני ישנה פה, אבל גם אני אשמח אם נתכתב פשוט תשלחי הודעות בפורום (עדיף שלא בשרשורים חדשים) ואנחנו כבר נענה לך, קסם הפורומים .
ברוכה הבאה../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| אני ישנה פה, אבל גם אני אשמח אם נתכתב פשוט תשלחי הודעות בפורום (עדיף שלא בשרשורים חדשים) ואנחנו כבר נענה לך, קסם הפורומים .
ה העיגול הורוד New member 21/2/04 #5 אמ.../images/Emo143.gif לא נראה לי שלבנות קוראים ויליאמס ובנות לא נוטות לומר: "אני בן 23 קשר" שד"א עדיין לא הבנתי מה זה אומר..!
אמ.../images/Emo143.gif לא נראה לי שלבנות קוראים ויליאמס ובנות לא נוטות לומר: "אני בן 23 קשר" שד"א עדיין לא הבנתי מה זה אומר..!
P p r u d e n s New member 22/2/04 #6 ?../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| זאת רותם. אני מכירה אותה.
P p r u d e n s New member 23/2/04 #8 לא!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| רותם מהכפר היא פגצ"ה גמורה! (ד.א.-פרחה גדולה צעקנית). רותם מהאינטרנט, כמובן
לא!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| רותם מהכפר היא פגצ"ה גמורה! (ד.א.-פרחה גדולה צעקנית). רותם מהאינטרנט, כמובן