שלום לכולם

ערן צור

New member
שלום לכולם ../images/Emo3.gif

אני ערן :) ורציתי לדבר לא ממש על שרות לאומי אלא על שנת השרות, רציתי לדעתם אם במקרה מסתובבים בפורום הזה אנשים שעשו בעבר שנת שרות במכינה מאיזה שהוא סוג... או שהם שם עכשיו. אני בלבטים גדולים מאוד אם לעשות את זה ואם כדאי לי ללכת למימם הפתוחים שלהם ולראות.. ורציתי אולי לדבר עם אחד השינשינים שעבר את זה במידה ויש כאן אחד/אחת... תודה רבה :)

M o n a L i s a

New member
שלום ערן צור ../images/Emo9.gif

ברוך הבא
בעיקרון הסתובבו כאן כמה אנשים ששאלו שאלות על שנת שירות ולצערי אני לא יכולה לעזור בזה
. אני יכולה רק לצטט
: בלילות של ירח מלא רואה אותך לידי שוכבים על המיטה בחושך כל החלונות פתוחים האור מאיר אותנו כסוף וחלבי

Mיקי_

New member
אני!

במכינה חילונית קדם צבאית למנהיגות חברתית מיצר... מאד מאד ממליצה!

ערן צור

New member
חזרתי היום מסופ"ש במכינת "מעין ברוך

"מעין ברוך" למי שמכיר. פשוט אחלה מקום, מדהים. אנשים עוד יותר מדהימים שהיו איתי, והחניכים שם... אין מילים. אני מעריץ אותם
מאוד מעניין תמציתי ו.... אין אין פשוט אי אפשר לתאר את זה כל כךךך נהניתי שם, פשוט מכל רגע. צוות מדריכים ומרצים נחמדים מאוד, מרשימים ועם הקצת שהספקתי להכיר, גם מאוד מעניינים וחכמים. אני סגור על עצמי שזה הייעוד שלי, זה מה שאני צריך לעשות, והכי חשוב, זה מה שאני רוצה לעשות. ממליץ בחום גדול למי שמתכנן ללכת למכינה קד"צ לבקר שם. לא תתאכזבו. כמובן שיש עוד מכינות שהבנתי שהם לא רעות גם כן. שמענו במשפט אחד ממיקי על מכינת מצר (ששמעתי עלייה גם כן היום), ואני אישית ,לא יודע מה עם כל השאר, ארצה מאוד לשמוע עלייה עודף למרות שאני סגור על מכינת גליל בקיבוץ מעיין ברוך... מקווה שהיה לכם סופ"ש נעים
מקווה שיהיה לכם שבוע טוב ומהנה :)

מעין ברוך

מכינה מדהימה. לפני כמה שנים היו שניים משם שהתארחו אצל דודו טופז נדמה לי, וכל כך התרשמתי שזכרתי את השם "מעיין ברוך" וחשבתי לעצמי שאולי ביום מן הימים אני גם אלך לשם.. בסוף כשהגיע היום מן הימים הלכתי לשירות לאומי ישר, אבל עדין זוכרת לטובה את המכינה. כיף לך שאתה הולך לשם

למעלה