שלום לכולם...

ZVI Z

New member
טוב אז

קודם כל רק לשם הבהרת העובדות... אז אם אני נשאר בארץ ברור שאני עושה צבא.זה לא שאלה בכלל ואני גם יהיה יותר מטבח כי יש לי פרופיל יותר מדי טוב שדי יכריחו אותי אבל זה לא מפריע לי. אצל דודים שלי יש כבר 2 מהארץ(1 אחרי צבא,1 השתמט) כאילו מה שיהיה אצלם זה-קולג'(לא צריך בגרות בשביל זה ואין לי..) ובזמן הפנוי עובדים בדברים קלים בחברה 1 שם תמורת כסף מדהים ביותר.והם ממש נהנים שם ואין סיבה שאני לא ולכן זה ממש מפתה.אמרתי לדודה שלי שאני כנראה ידחה את זה לפחות בשנה ואני ינסה צבא והיא ניסתה יותר לשכנע אותי ובאמת שזה לא יהיה לי קל להחליט לא משנה איזה צד אבל תודה בכל זאת... וכן אני יודע שיהיה חרא מצידי לא לעשות צבא..

Angelital

New member
אז סבבה יש לך זמן לחשוב...

אתה יודע לאן אתה מיועד? כמעט בטוח לקרבי.. כי מרץ זה גיוס קרבי

ZVI Z

New member
שיט מרץ קרבי?..אין לי מושג מה אני

רוצה..שלחו לי זימון לאיזה יום של משהו מובחר של הנח"ל לבני מושבים וכאלה אבל לא הלכתי כי אם קרבי אז לא הכי קרבי שיש וגם לא כזה משנה לי. וזמן לחשוב אצלי זה לא טוב אבל שיהיה

ZVI Z

New member
אנלא מבין בזה כ"כ(לא רוצה להבין..)א

אבל התכוונתי ששלחו לי משהו ליחידה המובחרת/סיירת או לא יודע איך קורים לזה של הנח"ל שהיה כתוב שמתקבלים טיפה אז זה לא מעניין אותי סיירת או לא סיירת

Angelital

New member
הבנתי...

טוב, שיהיה בהצלחה בכל מקרה... בהזדמנות זו, שאלה קטנה... מישהו נכנס לצ'אט?

ZVI Z

New member
טוב תודה...

ולא לא אפחד לא נכנס(לא שידוע לי) וחבל דווקא כי אולי זה יהיה נחמד אבל צריך לארגן את זה מראש בפורום אז אם את רוצה סבבה

שלום ליטל

אני תומר - מהפורום בדיבורים (אני מקווה לפחות שאת יודעת מי אני) ברוך בואך לפורום פה בתפוז :)) ובכן אני חי או באמצע הלילה או מוקדם בבוקר (אבל לא שניהם ביחד :)) ) תשארי קטעים פה :))

מרילנצח

New member
הי ליטל..

אני מור (זאת שמשיכה כרטיסים בזול) ברוכה הבאה לפורומינו הקטן... תהני

למעלה