שלום לכולם...

Angelital

New member
שלום לכולם...../images/Emo3.gif

אני חדשה בפורום הזה... אני נכנסת יותר לפורום באתר של עברי... סתם רציתי להגיד שלום.
"יום שיחרורי קרב ובא ליבי מלא געגועים ואל הבק"ום אני בא..."

זה מה שאני עושה במקום לישון

אחרי יום מפרך זה כבר עובדה- ענבל לא ישנה! אז אם למישהו בא להעביר את הלילה בזיבולי שכל- אני הכתובת (כמה אנשים כאן יעידו על כך)

Angelital

New member
וואלה..

טוב, אז אני סתם בחפש"ש (חופשת שיחרור) וכל החבר'ה+חבר שלי עדיין בבסיס או צריכים לקום לעבודה מחר, אז אני משתעממת רצח בבית.. בדד... תמיד אפשר להתנחפ בעובדה שיש הופעה של עברי בהרצליה בזמן הקרוב, ומאז מועדון התיאטרון לא ראיתי הופעה שלו (חוץ מזאתי עם יהודית רביץ) אז מאוווווד מאוווווווד בא לי הופעה..

ZVI Z

New member
באמת!?!!?את גם ערה עד 4 5?או שזה

כבר מוגזם?? טוב הלילה אני יחסית צריך ללכת לישון מוקדם אבל גמאני אף פעם לא ישן אז אם את פה...

ZVI Z

New member
הרוב 15-17.יש גם 13 וגם 22 ככה

שלא יודע בת כמה את אבל לא תרגישי לא בנוח.

ZVI Z

New member
יש פה עוד חיילים...יש כמה וכמה חייל

ים פה אז הם כבר יקדמו אותך בברכה מתישהו...

ZVI Z

New member
בעצם..אני חייב להכריז על

החיילת הראשונה(נשמע כמו הגברת הראשונה..)של הפורום..

Angelital

New member
עוד שבועיים וחצי כבר לא!!!!

אולי המשוחררת הראשונה של הפורום...

ZVI Z

New member
סבבה..אפשר לשאול אותך משהו?

קיבלתי הצעה לגור אצל דודים שלי בארה"ב(המון כסף,המון כיף,המון.. כיף בקיצור)וחשבתי בהתחלה ללכת לפני הצבא ופשוט לחיות שם(כי די נמאס לי פה,ולא בגלל המצב הבטחוני).עכשיו,חשבתי בסופו של דבר לדחות את ההצעה ולנסות לפחות צבא.אם לא יתאים לא יתאים(1 פה בפורום עזרה לי להגיע להחלטה)אבל לפחות לנסות למרות שאני כמעט בטוח שלא יתאים.מה דעתך? אני יודע ת'תשובה שלך ולא בשביל זה אני שואל.אני רוצה שתגידי לי כמה שיותר שיקולים ל-2 הצדדים(בתור חיילת..ובתור משתחררת..) תודה רבה רבה

Angelital

New member
תראה...

אתה שואל אחת שחושבת שחייבים לעשות צבא, זה חוויה, אתה מכיר אנשים שלא חשבת שתהיה חבר כל כך טוב שלהם, אני בבסיס סגור כבר כל השירות שלי, ואני נהנית מכל רגע. את הכיף וה-המון המון כסף יהיה לך אחרי הצבא, תנסה לפחות, לך תהיה ג'ובניק שחוזר כל היום הביתה ב-6, ותגרד בביצים כל היום, אבל תעשה צבא, אם תעשה את זה ככה זה יהיה שירות יחסית מסריח, אבל אני לא יכולה להציע לך ללכת להיות משהו יותר יעיל ממש"ק ממטרות , אם אתה בכלל חושב אם ללכת לצבא או לא. לך תהיה טבח תעשה שבוע שבוע... אתה עוד צעיר בשביל לפתוח קריירה בארה"ב.. מה שזה לא יהיה. ואם זה דודים, אז בכלל ההצעה הזו תחכה לך. וארה"ב לא כזאת מזהירה... חבר טוב של אח שלי נעדר בחו"ל כבר שבוע וחצי כי לפני חצי שנה הוא הלך גם לעשות כסף... ואתה יודע איפה אח שלי עכשיו? עם עוד 20 חברים שלו, באמריקה... מחפשים אותו... חי או מת. סליחה על הנימה ה"אופטימית" בסוף... מקווה שעזרתי..

למעלה