שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo29.gif

זאת פעם ראשונה שאני בפורום אני מקווה שאוכל להיעזר בכם ולפעמים אולי גם לעזור. יש לי כל כך הרבה באלגן בחיים כל יום שעובר אני מרגיש שאני ממשיך לאבד את השפיות שלי קודם כל לבעיה הראשונה שאם אצליח לפתור אותה אוכל לחשוב בראש שקט על שאר הדברים אני מת לישון אבל לא יכול זה לא מצב של הזמן האחרון אלה בעיה שתמיד היתה קיימת הגעתי כבר למצב שאני יושן רק כל יומים שלושה בשאר הימים רק כמה שעות(3/4) אני כל הזמן חושב ודואג מה יהיה אתי לאן אני הולך מה קורה לעזאזל עם החיים שלי ופשוט לא מסוגל להירדם. מצטער שיצא ארוך אם יש עצות בבקשה תנסו לעזור לי

nutmeg

New member
יש סיבות רבות

להפרעות בשינה. כדי לדעת איך לעזור לך, צריך לבדוק מהן הסיבות להפרעות בשינה - ובשביל זה כדאי מאוד להתייעץ עם רופא. הסיבה יכולה להיות פסיכולוגית, או פיזיולוגית או שילוב של השתיים. בדרך כלל מה שרופא עושה הוא לברר מה בסופו של דבר עוזר לך לישון כשאתה סוף סוף נרדם, ובמעבדת שינה בודקים את איכות השינה שלך ודפוס השינה שלך. הפתרון לבעיות שינה יכול להיות פשוט כמו להסדיר את השעון הביולוגי באמצעות כדור של ההורמון מלטונין, או יותר מורכב כמו הקפדה על אורח חיים שיותר נכון לך ועוזר לך לישון.

למעלה