שלום לכולם !

moderator

New member
שלום לכולם ! ../images/Emo26.gif

רציתי לשאול 2 דברים : דבר ראשון - אז כולם כבר יודעים שהקליפ הבא הולך להיות של Sunday Morning , השאלה אם למישהו יש מושג באיזה שלב הקליפ נמצא? כבר צולם או שלא? ואם כן אז מתי יתחילו לשדר אותו ? כל היודע פרטים בנושא מוזמן לענות
דבר שני - אז היום בלילה הגראמי (יאיייי) ועם המזל שלי משום מה הצליח לי ולקחתי חופש מהצבא בדיוק מחר ממש במקרה , מה שאומר שהלילה אני חופשיה לעשות מה שבא לי ... וזה אפשרי להשאר עד איזה שעה שבא לי ! אז מי מתכנן לילה בלי שינה ..? תבואו יהיה סבבה

moderator

New member
אופסי ... תיקון טעות !

התכוונתי כמובן שהקליפ הבא יהיה The Sun ...

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifאני!אני הולכת להיות פה!...../images/Emo9.gif

אני כמעט בטוחה....

dark yuval

New member
למה הזכרת לי? ../images/Emo7.gif ../images/Emo103.gif

אני עדיין בטראומה... אני רוצה את Sweetest Goodbye!
והגראמי לא רק ביום שבת?..\: [אה, בערוץ 3] לאמשנה, תתעלמי מזה.|מגלגלעיניים|

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifשלום וברכה../images/Emo9.gif

ככל הידוע לי, הקליפ עדיין לא צולם. הם היו עסוקים מדי בחזרות לגראמי ולטור החדש, וגם הופיעו פה ושם בתכניות אירוח. לא נראה לי שהם הספיקו לצלם.
אני אראה ככה את השעה הראשונה
...מקווה שיהיה באמת סבבה

KerenWelling

New member
WELCOME?!

המממ אממ עוד לא צילמו את THE SUN...הם נורא עסוקים..בכל זאת. אני מקווה שבקרוב. חוץ מזה לכי תדעי והם יעשו את SHIVER כמו שהנחנו בהתחלה... ואם יעשו קליפ על דה סאן..וואיי מעניין על מה הוא יהיה...המממ..לי יש כבר כמה רעיונות....*מגלגלת עיניים* ולא, לא מה שאתם חושבים. טוב נו אז כן.
אני אראה ת'שעה הראשונה או השעתיים הראשונות. בכל מקרה יהיה לזה אינספור שידורים חוזרים. וצווחות באמצע הלילה זה לא נעים. מסתבר שאני לא גרה לבד בבית

למעלה