שלום לכולם

narfy

New member
שלום לכולם../images/Emo26.gif

שוטטתי לי קצת בפורום, וקראתי את הכתבות (המאוד מעניינות, יש לציין) ורציתי לדעת האם אני אוכל לקבל ניתוח (אפילו מקוצר) על פי כתב ידי שיצורף בקובץ
<אם כן, מה עליי לכתוב ובאיזו צורה (אני יודעת שיש כל מיני כללים לזה, כדי לקבל תשובה נאמנה למציאות...> תודה, וסופשבוע נפלא
Narfy

עטרה ב ט

New member
היי נארפי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

כל הכללים לכתיבה נמצאים בהודעת המנהל

narfy

New member
../images/Emo51.gif על קבלת הפנים, ו...../images/Emo26.gif

מצורף כאן כתב ידי, לכל המעוניין...
כתבתי לפי הכללים (עט כדורי, דף חלק, מהראש...) תודה מראש על ההיענות והתשובות...
Narfy

אריק!

New member
אסטראל, בחוסר טאקט ראה משום מה

כתב נורמטיבי, אותיות תקניות לפי כללים ותקן, מה שאומר אדם תקני, רגיל שטנצי שאין לו איזה מאפיינים מיוחדים משלו. במדה שזה היה נכון, כמובן. נעלמו מעיניו: קישור אותיות שהוא לכל הדעות לא תקני בעברית, לולאות, אותיות בעיצוב מקורי כגון: ז´ "זאת" ק´ "לקבל". פישוט כגון: ל´ "לקבל" נקודות מעוטרות כ עגולון. אני לא יודע מה זה אומר, אבל לבטח נותן לך את הקסם והחן והייחוד שלך, דמיון וטעם באופנה והתאמה ? אז אולי, עדין, אין לך את הבשלות והעוז עד כדי כך לפרוץ מוסכמות, אבל גם כך ניתן להעריך שיהיו רבים שיראו בך את הגורם שעל התבונה והטעם שלה הם סומכים. שבת שלום. אריק.

עטרה ב ט

New member
וגם שתצליחי ויהיה לך בסדר בצבא ../images/Emo13.gif

לפחות, לפי מה שניתן להעריך בראיה שטחית של הכתב. התעמקות: בפעם אחרת
.

אריק!

New member
היות שאת לקראת גיוס

אני יכול להרגיע אותך שקרוב לוודאי תקיימי יחסי מין רק עם החבר הקבוע שלך, עם החייל שאת אוהבת ומפנקת וגם הוא אוהב אותך. אותי על תקחי בחשבון אני כבר השתחררתי, אבל אם את רוצה לדעת דוקא יכולנו להתאים. אל תשחקי לנו אותה ´קולית´ רואים שאת חמה ורגשנית. מי זה אצלך בבית עוד חושב שאת תינוקת ? שצריך לתת לך עיצות ולעשות במקומך כדי שלא תסתבכי ? בהצלחה אריק.

narfy

New member
../images/Emo26.gif

וואו, המון המון המון תודה!
אני בשוק מאריק - או שאנחנו מכירים באיזשהו אופן, או שבאמת אפשר לדעת ה-כ-ל על הבן אדם דרך הכתב שלו (ואתה, אגב, מדהים בזה...!) משום שכל מה שהוא כתב היה נכון ואפילו יותר מכך. בכל אופן, תודה רבה, אני אחזור אליכם אחרי הטירונות עם כתב שונה...
תודה!
Narfy

למעלה