שלום לכולם

o a k y

New member
שלום לכולם ../images/Emo26.gif

קוראים לי פבלו, לפני 2 שיעורים התחלתי ללמוד קראטה. קצת כואב בהתחלה, עד כמה זמן מתרגלים? רק רציתי לשאול, מקווה שיהיה טוב לכולם,פבלו

אוראיין

New member
עוד שבועיים בערך

השרירים שלך הם בעלי רגילות לתנועות פשוטות אומנות לחמה היא מאוד מאמצת בגלל שהשרירים שלך לא רגילים לתנועות ולמאמץ הם כואבים אבל כשיסתיים הכאב השרירים שלך יתחזקו וזה לא יקרה

o a k y

New member
ועוד משהו...

האם זה קרה לכם? כלומר לא הבעייה עם השרירים אלה, אני מרגיש קצת שאני לא בטוח בזה. כלומר אני מאד רוצה ללמוד קרטה אבל אני מרגיש קצת פחד שנגיד אני יהיה בעצמא שנה, ולא יצליח או לא יאוהב את החוג של קרטה. זה קרה לכם?

לא מבין את הבעיה...

ולא מבין למה אתה מרגיש קצת פחד... אם וכאשר לא תאהב את החוג שבו אתה נמצא אפילו אם תתאמן שנה או שנתיים ותרגיש שזה לא מתאים לך... אז פשוט תעזוב.. ותחפש משהו שכן מתאים לך.. אתה לא נשוי למאמן שלך בחתונה קתולית... העיקר ומה שהכי חשוב שאתה מתחבר למכון שבו אתה מתאמן, אוהב את מה שאתה עושה, ומגיע בחשק לאימונים, ומתקדם.! יניב

אוראיין

New member
כן זה קורה שזה יעבור עם הזמן

פשוט כל זה חדש לך אתה לא מכיר אף אחד לא יודע לעשות את זה פוחד שזה יהיה קשה וכואב ואין לך ביטחון אהבה לזה שתכיר ותדע לעשות זה יעבור וכך גם הפחד להיכשל והפחד שזה לא יעיל לך

NetGangsta

New member
עוד משהו חשוב...

גם אם תחליט אחרי שנה שנתיים שקראטה זה לא בשבילך ותרצה לעבור ללמוד אומנות לחימה אחרת, תמיד יהיה לך יתרון! הקראטה יתן לך המון בהמשך... גמישות, כוח, כושר, אתה תדע לבעוט, תדע לתת אגרוף בצורה נורמלית...

o a k y

New member
תודה רבה לכם. אכשיו יש לי הרבה

יותר בטחון. מחר אני ילך לשיעור עם ראש למעלה. בזכותכם...

למעלה