שלום לכולם

mariana

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

חזרתי התגעגעתי אליכם מאוד. עקבתי אחרי ההודעות שלכם אבל לא יכלתי להגיב הרבה כי לא היה לי שם תוכנה של עברית. אז מקווה לראות פרצופים מוכרים וגם חדשים, אני מקווה שאתם לא רדומים כי הפורום יושן אז להיתעורר. מקווה שהכל בסדר איתכם אז תתכילו לעדכן אותי אוהבת מרין

jess ועוד

New member
שלום לך יפה כבשת את כל הגברים שם ?

איך היה ספרי תראי תמונות תני טיפים מה ככה כזו הודעה קצרה???? פה כמו שאת רואה כולם קצת רדומים עם הראש באדמה נראה שהמצב הביטחוני משפיע מאוד ....

@@

New member
שלום לך ילדה יפה שלי

ברוכה הבאה, איך את מרגישה היום? לפי ההודעה שלך מצב הרוח קצת בדאון, או שאני טועה? (אני מקווה) יקירתי, אל חשש, לאט לאט העניינים יתחילו לחזור למסלולם והכל יהיה בסדר, תאמיני בזה, הכל עניין של זמן והכל תלוי בך. שולחת לך
ענקקקקקקקקק לחימום ה
ומלאאאאאאאא
ותתתתתת אוה
תתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
אז ככה...

הייתי שם סך הכל 10 יום ולא נחתי אפילו לרגע רק היסתובבתי. בעיקר הייתי במנהטן ששם זה כל התיירות בערך. ג´ס בטח שכבשתי בנים, הם באו לראות אותי לבד, נראה שחסר שם בנות אז כשמגיע בחורה אז כולם מתנפלים עליה.
אפילו הכרתי שני בנים חמודים שהם מצאו חן בעיני אבל לא ציפיתי ליותר מדי כי אסור לי לצפות הם שם ואני פה. אבל אף פעם אין לדעת אפילו אחד מהם ביקש מימני את המספר הנייד שלי. בגדול אנשים שונים ומקום שונה בכלל מהארץ והכל כמו באגדות. עבודות לא חסר, ואפילו ביקשו מימני שאני אשאר שם והם יסדרו לי חיים טובים, אפילו אמא שלי הסכימה לי. מעניין אותי לדעת אם המזל שלי שם, כי אני מרגישה שאם אני אעבור לחיות שם אז החיים שלי יהיו הרבה יותר טובים כי ככה זה מההיתרשמות הראשונית. אז מה חדש אצליכם? ג´ס בכל העולם מדברים על המצב בארץ ואני ממש מודאגת שמעת מה הולך בג´נין? ימח שמם של הפלשתינאים האלו, מה הם רוצים מאיתנו? בא לי לקחת את הנשק ולצאת נגדם ולהרוג כמה טובים מהם. מה שלום הקטנטונת? גודלת? בטח קשה לך בתקופה הזאת. לא נורא שווה בשביל מה. ריקי מה שלומך? איך את יודעת שאני קצת בדאון? ת´אמת אין לי כוח לחזור לשיגרה כל כך טוב היה לי שם, על הבוקר חבר של אריאל היתקשר אליי והזמין אותי ליום הולדת שלו ביום שבת, ואחרי כמה דקות אריאל עצמו היתקשר אליי לשאול איך היה? שיחק אותה לא יודע מתי אני חזרתי. אבל הוא ביקש מימני אישור אם יוכל להיתקשר אליי היום בערב כדי לדעת יותר פרטים על הטיול, מה בדיוק הוא רוצה לדעת? אם הכרתי שם מישהו? הוא כל כך הורג אותי עם האדישות שלו. אוףףףףףףף הגברים הללו. מקווה שיהיה לזה סוף נראה לי אני אקח את הרגללים ואלך לי לחיות שם בארה"ב. מה חדש אצלך? מרגישה יותר טוב מאתמול? או שאותו חרא? תעדכני אותי ביי בינתיים. אוהבתתתתתתתתתתת מרין

ניקולי

New member
הנה אחותינו הקטנה חזרה מאמריקה

שלום לך יקרתי..אני מבינה שמאוד נהנת.. ממש כמו חלום אה?? הכל גדול שם הכל מרהיב, הרבה בתים בצבע, הרבה אנשים עם צבע... נשמה אני שמחה שחזרת אלינו ואת כאן בריאה ושלמה.. אוהבת ניקול*

mariana

New member
תודה נשמה

אני שמחה שאת שמחה שחזרתי. מה חדש אצלך? איך בעבודה? מה שלום יהודה והילדודס? באמת הכל יפה שם והכל צבוע כמו באגדות אבל הטיסה הייתה נורא מטישה 11 שעות טיסה בלי לזוז הרבה. אבל בסופו של דבר חזרנו ועכשיו המחשבות הרבה יותר ברורות, זה משגע אותי איך שאנשים לוקחים חופשה ויש להם סדר בראש, אני לא מבינה את זה עדיין, אני אומרת את זה כי בתוך 10 יום אני פתאום יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי, אז תעדכני אותי במה שחדש. אוהבתתתתתתתת ומתגעגעתתתתתתת מרין

ניקולי

New member
חחחחחחחחחח

ספרי לי על זה...אני עשיתי את הטיסה הזאת בשנת 1992 כשהייתי בהריון, את יודעת איזה קשה זה?? ועוד כל הלחצים האלה של אישה בהריון כל רגע..PP ..חחחחחחח אני יודעת שזה לא קל ובאמת עד שאת מתרגלת שעות..את צריכה כבר לחזור הביתה... יהודה והילדים בסדר, הכל כרגיל, ונחמד לנו..חדש?? אין חדש, המצב במדינה שלנו נשאר כמו שעזבת, חרא!!.. שיהיה רק טוב ניקול*

mariana

New member
ואלה צודקת

כל היום היתעדכנתי ממה שעבר על המדיה שלנו וכל כך חבל, עכשיו שמעת על 13 חיילי מילואים שנהרגו יותר נכון נירצחו, זה 13 משפחות שלמות שנהרסו, זה חיילי מילואים אלה שיש להם כבר בטח ילדים והם נשואים, ממש חבל על כל מה שקורה, ימחחחחחחחחחחח שמםםםםםםםםםםםם אמןןןןןןןן ועוד כל זה ביום השואה, למה כל זה? אני מדליקה
לזכר ההרוגים עצוב לי נורא

shir23

New member
מרינוש

היי. מה שלומך. הרבה זמן לא דיברנו והתגעגעתי. מה קורה איתך? מה חדש? אני ינסה להתקשר אלייך מאוחר יותר.

ליאור 30

New member
ברוך שובך לארצנו הקטנה מרין

מה שלומך??????????? תספרי לנו איך היה ?ואיך נהנית? לנו לא היה חג הכי טוב כידוע לך בטח אבל אני שמח לקרוא שאת נהת ועשית חיים כל אחד צריך את זה לפעמיים ותחשבי שאת ממשיכה לטייל לך באמריקה ועל תתחילי עכשיו לחזור ולחשוב על אריאל ועל מה שיקרה קחי
ליאור

mariana

New member
נשמה תודה

מה שלומך? ראיתי שחזרת רק לפני כמה ימים. דאגנו לך כאן, אני שמחה שהכל בסדר. אני מדליקה
ל14 ההרוגים אתמול חיילי המילואים. ולצערי אני מדליקה עוד 8
ות לפיגוע שהיה היום. אני לא יודעת מה יהיה הסוף נמאס לי כבר, מתי יהיה צדק. וליאור בקשר לאריאל לא אני כבר לא חושבת עליו כמו פעם אלה הוא זה שהתחיל לחשוב עליי בחזרה שהבין שהתרחקתי מימנו. אז המשך יום נעים. אוהבתתתתתתתתתתת מרין

sidi

New member
שלום מרין

ברוכה הבאה. היה משעמם כאן בלעדייך. סידיייייי

mariana

New member
היי סידי

מה קורה? איך בעבודה? שמתי לב שהיה משעמם כאן בלעדיי
אני התגעגעתי אליכם מאוד. אז יאללה לחזור לעבודה. ולהתחיל לספר לי מה חדש. אוהבתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
מרינוש טוב שחזרת!

איזה יופי לראות אותך שוב כאן ובעברית... הבנתי שעשית חיים שם ואפילו היכרת אנשים חדשים וחמודים

mariana

New member
היי מתוקה

גילוששששששששש התגעגעתי לכולכם. אז מה חדש אצלך? חוץ מהמחשב ששבץ חיים. מה את עושה ברגעים כאלו אחרי המבחן בפסיכו´? האם התחלת משהו חדש? אני כן הכרתי אנשים חמודים וראיתי עולם אחר לגמרי ממש היתפרקות שלא הייתה 20 שנה. אבל את יודעת חוזרים לשיגרה. אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתת מרין

GALI02

New member
אחלה אני ממש שמחה בשבילך

אצלי אין חדש. מחפשת עבודה ומקווה שאני אמצא משהו בקרוב כי לא כל כך טוב לי בתקופה האחרונה ואולי מסגרת תעזור לי (שלא לדבר על הכסף שבכלל לא יזיק). אני גם במתח היסטרי מהמבחן כי יש לי מן תחושת בטן לא טובה בקשר אליו. תגידי, מתישהו דברים יתחילו להסתדר??? ואם כן אז מתי??? טוב את לא ממש חייבת לענות. סתם הייתי צריכה להוציא את זה. מה איתך? יש חדש בקשר לאריאל? או אולי מישהו חדש?
גילי

mariana

New member
היי גילי

תלמדי כלל אחרי שעושים מבחן אסור לחשוב עליו סתם גורם לדאגות, תמיד לחשוב חיובי. דברים יתחילו להיסדר כאשר לא מעבירים את הבעיות כל יום על סדר היום, כלומר להבליג ולא לחשוב יותר מדי על בעיות כאלו, יש בעייה אולי חושבים מה לעשות הלאה אבל לא צריך לחשוב כל היום איך מצליחים לפתור זאת. בקשר לאריאל מה אני אגיד לך, אחרי שהוא שמע שטסתי לחול ואני חושבת לטוס לשם שוב עם ריקי כמובן ולהישתקע שם אז הוא בהלם ונותן לי רמיזות דקות בקשר לחזרה בינינו. אפילו אמר לי אתמול" אי אפשר לדעת מה יהיה שוב בינינו" "יכול להיות שזה יצליח" אז מה אומרת על זה? למרות שאין לי בעייה לקחת את הרגליים ולעבור לארה"ב ואפילו סידרו לי חתן ברמה
עכשיו אני רק צריכה לקחת החלטה חשובה.

GALI02

New member
מרין../images/Emo13.gif

את צודקת. אסור לי לחשוב על זה יותר מדי.מה שיהיה יהיה. זה כבר לא בשליטתי. רק שיגיעו כבר התוצאות כי אני לא אעמוד בזה עוד הרבה. תראי, בקשר לאריאל אין לי כל כך מה להגיד לך חוץ משתחכי ותראי. תני לו לעשות את הצעד. תגידי לי, מה יהיה?גם את וגם ריקי מתעופפות לנו מפה?! ממש לא בסדר!
תחשבו על זה טוב טוב. אבל חשבתי על זה והכי גרוע תנסו כמה חודשים ואם לא מתאים אז תמיד אפשר לחזור. אין משהו שכובל אותכם לכאן או לשם.
גילי

למעלה