שלום לכולם

• פותח הנושא vicz
  • פורסם בתאריך

vicz

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אני סטודנטית למדעי המחשב וכפקוייקט סיום בקורס בבינה מלאכותית עליי לבנות משחק בין מחשב לשחקן ואת האסטרטגיה של המחשב על מנת שלשחקן יהיה לא קל לנצח על משחק מקורי מקבלים בונוס ומי כמוכם מכיר את כל המשחקים!!!!! תנאי המשחק: שני השחקנים רואים את כל המשחק (אין קלפים/כלים של שחקן אחד שהשני לא רואה) רק שחקן אחד יכול לנצח ניצחון שחקן אחד (במהלך או במשחק כולו) הוא הפסדו של האחר המועמדים הלא מקוריים: שחמט, דמקה,4 בשורה, איקס עיגול.... אודה לכם מאוד מאוד תוכלו לשלוח הצעה למשחק עם החוקים שלו תודה רבה
ויקי

ycyclop

New member
פרויקט gipf

הפרויקט מכיל 6 משחקים שונים כולם עונים על התנאים. משחקים לא מוכרים בארץ אבל זכו בפרסים ברחבי העולם.אישית אני חושב שהם הרבה יותר מענינים מדמקה, 4 בשורה, או אבאלון.אפשרות נוספת הוא אוקטי (octi). גם משחק מעניין (עדיפות ל-octi extreme) האתר של octi כרגע למטה אבל ניתן למצוא את החוקים ברשת (גם מצעתי תיזה של מישהו על AI של המשחק)

vicz

New member
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה על התגובה המאוחרת - תקופת המבחנים.... זה נראה נהדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכנסתי לאתר ויש שם חוקים בצורה מסודרת וטיפים של אסטרטגיה שיעזרו לי בבנית הצד של המחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה
ויקי

למעלה