שלום לכולם

mariana

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

צהריים טובים לכם חברה.
מה שלומכם? אז נתחיל מריקי- מה נסגר אתמול עם ישי? היה משהו? ג´ס מה שלום הבטן, תופחת? אני מאמינה שאת עסוקה בזמן האחרון אבל מוותרים לך. ניקולי נשמה, מה איתך? איך בעבודה? מה שלום יהודה? מה נסגר בסופו של דבר עם מסיבת הפתעה שלו
? חשבתי לבוא לקחת את הבגדים אבל, לא היום כי יש הרבה עבודה לפסח, מקסימום מפריע לך אז תזרקי. פאול צהריים טובים לך, ותודה על העזרה שלך.
סערת רגשות מתוקה, מה חדש אצלך? תספרי משהו, מה עשית בסופו של דבר עם הידיד המאושפז? מה קורה עם שיר, ליאור,מעיין ורינת? איפה הם נעלמו הא?
עזרוששששש נשמה איך הולך עם
בית? אני רואה שאתה עסוק בהמון עבודה. אבל לא נורא אני מבינה ל
ך. גילי, סידי, שיהיה לכם אחלה יום ועם הרבה שמש זורחת.
אז קדימה חברה להתחיל לעדכן. רגע והעידכונים שלי: לפני יומיים יצאו התמונות בקטלוג לאישה, והתמונה ששמו שם לא משהו, היו יותר יפות, אבל היו שתי תמונות קטנות של פנים והם יותר יפות
. אז אתמול מי
? כן אריאל. ושואל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי לראות את התמונות? כי בארוע שניפגשנו אמרתי לו שאין לי את העיתון, אז הוא טוען שהוא התחשב בי. אמרתי לו כמובן שקניתי את העיתון, אז אין צורך שהוא יגיע. הוא אמר לי שהוא רצה להביא לי לראות את התמונות לפני שהוא לוקח אותם. שאלתי אותו לאן אתה לוקח? אז הוא אומר לי שהוא עושה עליהן עבודות מחקר ואוסף את התמונות שלי. דבר ראשון ניקראתי מצחוק ואח"כ אמרתי לו ביי. אחרי חמש שניות
שוב ומבקש סליחה על זה שהוא היתקשר, כי הרי סיכמנו שהוא לא יתקשר אליי יותר. אני לא מבינה מה הקטע? אני מכירה אותו יותר מדי טוב, ואני כמעט בטוחה שהוא זומם משהו
. מאחלת לעצמי ימים הרבה יותר טובים מאלו
. אוהבת מרין

GALI02

New member
מרין!!!../images/Emo24.gif

מה שלומך? תגידי על איזה תמונות דיברת(אני קצת לא מעודכנת)? שיהיה גם לך יום מקסים
גילי אה, ובקשר לאקס שלך- מה איכפת לך בעצם?!

mariana

New member
היי גילי

מה שלומך? לפני כחודשייםדיגמנתי שמלות כלה עבור סלון יופי מסויים והתמונות הללו הופיעו השבוע הזה בעיתון לאישה בחוברת שמצורפת אליה. התמונה ששמו שם לא אהבתי.אבל שני האחרים יותר יפות. אז בארוע שהיה ביום שני אריאל בא ואמר לי סחטיין על התמונות שלך בלאישה ולא ידעתי על מה הוא מדבר, כי אני בעצמי עוד לא ראיתי אותם. אז אתמול הוא חיפש סיבה להיתקשר, והתמונות זאת הסיבה הטובה להרים טלפון, ושאל אם אני רוצה שהוא יביא לראות אותם לפי שהוא לוקח את זה לעצמו. אבל הסברתי לו שכבר קניתי את העיתון, וכך הלאה. אז למה את חושבת שהוא היתקשר? חיפש סיבה לראות אותי. ואני כמעט הסכמתי כי גם אני רוצה לראות אותו ולנסול ליישר את ההדורים. אבל לא יודעת, הוא יותר מדי אדיש, הוא ישחק אותה קשה להשגה עד שהוא ישבר, אני מכירה אותו יותר מדי טוב. ובעצם אכפת לי כי רציתי בתוך תוכי שהוא יתקשר. אני לא יודעת מה לעשות? מצד אחד אני רוצה אותו ואני חושבת שאולי אפשר יהיה לסדר הכל, ומצד שני אני חוששת שהוא לא יתקשר יותר. עכשיו יותר ברור? מצטערת שזה ארוך

GALI02

New member
הרבה יותר ברור...

מרין
תראי, הדילמה הזאת שאת נמצאת בה(אם לשמור איתו על קשר או לא) היא לגמרי טבעית כי ברור שיש לך עדיין רגשות אליו. השאלה היא אם את רואה אותך ואותו חוזרים, אם יש מצב כזה בכלל. אם לא(ונראה לי שלא) אז את חייבת להתנתק אפילו אם זה במחיר של לא לשמוע ממנו יותר לעולם. את רק מכאיבה לעצמך ככה- וחבל! נראה לי שלהשיג אותך בחזרה זה כמו איזה אתגר בשבילו אבל האמת היא שזה לא משנה כי גם אם הוא באמת רציני- את זאת שצריכה להחליט מה טוב בשבילך. תעני לי רק על שאלה אחת: את מצטערת על זה שנפרדתם? אם היית יכולה לחזור אחורה את חושבת שהיית משנה משהו בעצמך ואז הייתם נשארים ביחד? או שעדיין הייתם נפרדים? אם התשובה לשאלות היא לא אז תכריחי את עצמך להתנתק ממנו וכמה שיותר מהר
גילי נ.ב אני אלך לקנות "לאישה"

mariana

New member
היי גילוש

את הקשר איתו כבר סגרתי לפני יותר מחודש, בגלל זה הוא מפחד להיתקשר כי הוא חושב שהוא יקבל ניתוק. בגלל זה אתמול הוא היתקשר בפעם השניה כדי לבקש סליחה על זה שהיתקשר. אני פה דיברתי על לחזור אליו ולא על לשמור על הקשר. כי אין לנו מה לשמור על קשר גם הוא יודע את זה. השאלה ששאלת אותי, אני חושבת שהייתי רוצה לחזור לאחור ולתקן את מה שהיה שם, ובטח שאם הוא יבקש לחזור זה לא יהיה כזה מהיר כי הוא צריך קודם לחשוב על לשפר את עצמו ואם הוא יהיה מוכן כמוני לשפר את עצמו אז אני חושבת שיהיה חזרה ואם לא אז אין על מה לשמור על קשר. החזרה כבר לא יהיה תלוי בי אלה רק בו. אוהבת מרין

GALI02

New member
אה...

דיברת איתו על הנושא הזה? ניסית להסביר לו שהוא צריך להשתנות אם הוא רוצה שתחזרו? אגב, מה בדיוק את חושבת שצריך להשתנות אצלו? הפגזתי אותך בשאלות,אה?!
גילי

mariana

New member
גילוש זה בסדר

השאלות שאת שואלת עוזרים לי לעשות סדר בראש. אז ככה. אנחנו ניפרדנו כמה פעמים ולפני כל חזרה היינו מדברים על מה שמפריע לנו, היינו מבטיחים אחד לשני להישתנות. באמת בפעם האחרונה הישתננו שנינו לטובה. אבל דבר אחד לא הישתנה אצלו וזה- הוא שונא מריבות, אז אחרי כל מריבה הוא היה מעדיף להיפרד, לכן היינו ניפרדים המון. אז בחזרה האחרונה שלנו, הוא כביכול אמר אבל, לא שמעתי אותו אומר. הוא אמר שאם עוד פעם אנחנו נריב אנחנו ניפרדים ולא חוזרים יותר להיות ביחד. הבעייה אצלו שמה שהוא מבטיח הוא חייב לקיים. אז חודש אחרי החזרה הכל הייה בסדר, עד שהרגשתי שכבר אין את היחס של פעם, אולי באמת לא התחשבתי בו ולא הבאתי לו את המרחב, אז זה גרר ויכוח ואחרי ויכוח זה גרר ריב. ובריב עצמו הוא החליט לנתק את הקשר בטענה שהוא הבטיח לפני החזרה שאם יש עוד ריב אנחנו ניפרדים. ישנה כאן בעייה אחרת הוא לא יודע לעמוד בהבטחה שלו כאשר הוא אומר שלא נחזור יותר, אחרי שהוא רואה אותי לא משנה איפה, אם זה בחוץ או בארוע זה עושה לו משהו, אז הוא רומז שאולי אפשר לחדש את הקשר. בפעם האחרונה שהוא ראה אותי זה היה בארוע, וכמובן זה עשה לו משהו ואני חושבת שאולי הוא ירצה לחזור. אני לא אומרת שאני לא מחכה לזה ,אני דווקא כן רוצה שהוא ירים טלפון וינסה לפתור את הבעייה שלו, שזה להיפרד מכל ריב ולהיתמודד עם מצבים קשים. כשהוא נימצא במצב קשה אז הוא מיתמוטט ולא יכול להיתמודד עם זה. בטח סיבכתי אותך עם כל הבעיות שלי. אבל את יודעת מה? הפרידה שהיתה לנו מסיבה כלשהי היא לא הייתה חוזרת אחרי החזרה פשוט היינו רבים על דברים חדשים. אנחנו נוכל להיסתדר רק אם שנינו ניהיה פחות עקשניים וננסה להבין את הצד השני, את השיעור שלי אני לומדת ואני חושבת שאני מוכנה למבחן אבל הבעייה עכשיו זה הוא. תודה לך על ההקשבה. אגב מה איתך? יש לך מישהו? אוהבתתתתתתתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
נראה לי קצת...

אני חושבת שהבעייה שלו היא גם חוסר בגרות. כי בן אדם בוגר מתמודד עם בעיות ולא בורח מהן. אולי את הרבה יותר בוגרת ממנו(אגב, בן כמה הוא?) ומכאן נובעות כל הבעיות. חשבת אם אתם בכלל מתאימים? אולי אתם לא משדרים על אותו הגל בכלל ובגלל זה כל הבעיות ובגלל זה אתם לא הצלחתם אף פעם לפתור אותן. בקשר אליי- אין לי אהבה כרגע
אולי אם הייתה לי לא הייתי מרגישה כל כך רייקנות. אני תמיד כאן בשביל להקשיב ולהגיד לך מה דעתי. ככה שממש לא סיבכת אותי
גילי

shir23

New member
חזרתיי

אריאל קטן מימני בחודשיים אבל בהתחלה לפני שיצאנו הוא הכן הראה שהוא בחור בוגר לכן, נימשכתי אליו, כי לפניו ניהלתי מערכת יחסים 3 שנים עם בחור שיותר גדול מימני ב8 שנים אז בוא נגיד שהייתי בוגרת לעומת אריאל. דווקא אני חושבת שאנחנו יכולים כן להתאים, הוא יודע לקחת אחריות, יש לו אפילו רכב מגיל 18 שמחזיק אותו לבד, בדברים כאלה הוא בוגר, אבל מאז שהוא נינס לצבא הוא ממש הישתנה, ואני מקווה שהוא יחזור להיות כמו שהיה לפני הצבא. הוא משתחרר עוד 4 חודשים. לכן אם תיהיה החזרה אני אשים את הקלפים על השולחן ואמר לו מה מפריע לי. אני באמת מקוה שהכל יסתדר לטובה. בקשר לאהבה שאין לך לא נורא כל דבר בזמנו, גם אני נעולה על האבה שלי ולא יכולה לוותר למרות שבתוך תוכי אני חושבת שאני צריכה לקחת את הרגליים וללכת. אבל נחכה ונראה מה יהיה. וגם את תחכי פה בינתיים איתי ביחד. ותודה על זה שתמיד תיהי כאן בשבילי ובשביל כל האחרים. אוהבת מרין

GALI02

New member
בכיף- באמת ומכל ה../images/Emo23.gif

אולי הצבא שינה אותו- למרות שאם כבר צבא אמור לשנות לטובה ולא לרעה- מבחינת בגרות בכל אופן. אני חושבת שבגרות זה לא רק אחריות בכל מה שקשור לכסף או לדברים גשמיים. התכוונתי לבגרות נפשית וזה דבר שאו שיש או שאין. תגידי, מה את אוהבת אצלו, כלומר עם איזה דברים אצלו את יכולה להתחבר? מה יש לכם במשותף- אני מתכוונת. בכל אופן אני חושבת שאת עושה טעות בזה שאת מחכה- כי את לא מחכה למשהו מוגדר ואת די תלויה באויר וחבל אוהבת ומקווה שהדברים ייסתדרו בסוף גילי

mariana

New member
מצטערת זאת מרין

ניכנסתי לבדוק עבור שיר את ההודעות ונישארתי בשם שלה. אז התגובה היא שלי. שיר מפותרת אז אין לה מאיפה להיכנס לאינטרנט.

@@

New member
מרינושששששש יפה שלי

מה קורההההההההההההה????? אז ככה, הוא התקשר אבל הייתי רדומה, לא היה לי כוח לכלום נשפכתי כבר ב- 20:30 הייתי מאוד עייפה או שכנראה העדפתי לשקוע בחלומות ולא במציאות. אז עידכונים חמים מהתנורררררר הוא התקשר לא מזמן, ושאלתי אותו איפה הוא בשבת? אח שלו הזמין אותו לשבת, ישי שאל אם אני רוצה גם לבוא, כןןןןן התעלפתי לרגע, נעניתי בחיוב, הוא שאל שוב, לראות אם אני לא מתלוצצת כי הוא רוצה להתקשר לאחיו להודיע שאני מגיעה, ושוב אמרתי לו שאני מגיעה. מה את אומרת? יש מצב? אני לא יודעת מה עובר עליו? מה אין לו טיפת בושה ככה להביא אותי לשבת עם אחיו וגיסתו? מה דעתך? חולהההה עלייךךךךךךךך ריקי

@@

New member
למה?????

למה אף אחד לא יכול להבין אותי? למה אני רק מקבלת צעקות והאשמות? למה אף אחד לא מבין שאני אוהבת אותו? אני יודעת שכולם רוצים רק בטובתי ויודעים את התוצאות מראש, אבל אני במצבי לא חושבת על כלום, בגלל זה אני כל הזמן נופלת מחדש.

Paul Even Paz

New member
את יודעת מה..

אני מאוכזב מעצמי...נכשלתי בהסברה.. השיעור שרציתי להעביר לא היה טוב. נראה שאת רוצה לקבל שיעור נוסף. זכותך המלאה, אינני כועס.
פאול

golem

New member
צודקת....

ריקי - תאמיני לי שאני מבין אותך - ואני לא אומר את זה סתם - אלא כי הייתי שם. אבל תאמיני לי גם לזה - שאף אחד פה לא רוצה לפגוע בך... חומד - אני איתך - במה שתחליטי

mariana

New member
נשמה שליייייייייייייייייייי

באמת חדשות מהתנור. אז ככה. לדעתי לא היית צריכה להסכים מייד. היית שואלת אותו למה הוא מזמין אותך? האם יש לזה סיבה? והיית רואה מפה מה דעתו עלייך. אבל, לא נורא אם הסכמת אז תלכי. מקסימום בערב תדברי איתו ושימי את כל הקלפים על השוחן. אבל דיר באלק לא לעשות שטויות אחרי זה. אני מאמינה בך אני בטוחה שתעשי את הדבר הנכון. אני באמת מקווה שזה יזרום לאנשהו. אני רק חוששב שאולי הוא רוצה שתיהי לצידו ברגעים קשים, שמעי אני תמיד משאירה מקום לספק, אז זה מה שאת גם צריכה לעשות. בדיוק עשיתי אפצ´ייי. אז זה נכון חולהההההההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךך בסופו של דבר ההרגשות שלי נכונות.

@@

New member
מרין....

את וההרגשות שלך, אולי תהיה נביאה וזהו? למרות שעד כה כל ההרגשות של כן התממשו. אני בלי ציפיות, יכול להיות שהשבת הזאת תגרום למשהו טוב, אבל יכול להיות ולי זה נראה יותר הגיוני, שאחרי השבת הדברים יעמדו כמו שהם היום. הלווווואי שיהיה בסדר. אני אוהבת אותך חברה יקרה שלי שלך ריקי

היי מרין ../images/Emo13.gif

מה שלומך חמודה? אני בסדר... עם הידיד דיברתי ואני מדבר כל יום מינימום פעמיים
צרבתי לו גם דיסק ושלחתי בדואר... מקווה שיעשה לו טוב. לגביך, גם אני מקווה שיהיהו לך ימים טובים יותר אבל אל תתבאסי הכל יהיה בסדר!!! ומה לגבי מישהו חדש? יש סיכוי שתתני צ´אנס למישהו? מקווה שכן מגיע לך ולכולם פה להיות מאושרים! שיהיה לך אחלה יום

mariana

New member
זה הבעייה

שאני לא יכולה להביא סיכוי לאף אחד. אני מעדיפה לתקן את מה שהיה לי ולנסות להיסתדר מחדש מאשר, שיהיה לי משהו חדש ואני לא יודעת עליו כלום. תאמיני לי אין לי כוח להיכנס למשהו חדש, זה כבר מפחיד אותי. בגלל זה אני מקווה שאולי הכל יסתדר עם אריאל. אני שמחה על מה שעשית. ששלחת לו דיסק, אולי זה ישפר את ההרגשה שלו, אבל רגע מה אם חברה שלו? היא לא אומרת על זה כלום? אוהבתתת ומתגעגעת מרין

למעלה