שלום לכולם../images/Emo24.gif
צהריים טובים לכם חברה.
מה שלומכם? אז נתחיל מריקי- מה נסגר אתמול עם ישי? היה משהו? ג´ס מה שלום הבטן, תופחת? אני מאמינה שאת עסוקה בזמן האחרון אבל מוותרים לך. ניקולי נשמה, מה איתך? איך בעבודה? מה שלום יהודה? מה נסגר בסופו של דבר עם מסיבת הפתעה שלו
? חשבתי לבוא לקחת את הבגדים אבל, לא היום כי יש הרבה עבודה לפסח, מקסימום מפריע לך אז תזרקי. פאול צהריים טובים לך, ותודה על העזרה שלך.
סערת רגשות מתוקה, מה חדש אצלך? תספרי משהו, מה עשית בסופו של דבר עם הידיד המאושפז? מה קורה עם שיר, ליאור,מעיין ורינת? איפה הם נעלמו הא?
עזרוששששש נשמה איך הולך עם
בית? אני רואה שאתה עסוק בהמון עבודה. אבל לא נורא אני מבינה ל
ך. גילי, סידי, שיהיה לכם אחלה יום ועם הרבה שמש זורחת.
אז קדימה חברה להתחיל לעדכן. רגע והעידכונים שלי: לפני יומיים יצאו התמונות בקטלוג לאישה, והתמונה ששמו שם לא משהו, היו יותר יפות, אבל היו שתי תמונות קטנות של פנים והם יותר יפות
. אז אתמול מי
? כן אריאל. ושואל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי לראות את התמונות? כי בארוע שניפגשנו אמרתי לו שאין לי את העיתון, אז הוא טוען שהוא התחשב בי. אמרתי לו כמובן שקניתי את העיתון, אז אין צורך שהוא יגיע. הוא אמר לי שהוא רצה להביא לי לראות את התמונות לפני שהוא לוקח אותם. שאלתי אותו לאן אתה לוקח? אז הוא אומר לי שהוא עושה עליהן עבודות מחקר ואוסף את התמונות שלי. דבר ראשון ניקראתי מצחוק ואח"כ אמרתי לו ביי. אחרי חמש שניות
שוב ומבקש סליחה על זה שהוא היתקשר, כי הרי סיכמנו שהוא לא יתקשר אליי יותר. אני לא מבינה מה הקטע? אני מכירה אותו יותר מדי טוב, ואני כמעט בטוחה שהוא זומם משהו
. מאחלת לעצמי ימים הרבה יותר טובים מאלו
. אוהבת מרין
צהריים טובים לכם חברה.