שלום לכולם

FreeFeeling

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

בזכות SC ואפרת האהובים
אני הכתוב לאן נעלמתי לאחרונה.
כבר כמאת חודש שאני לא מצייר וכמאת שלא נמצא פה. בגלל כמה סיבות.... 1.שומר כוח. (מידע בנושה ייכתב בהמשך). 2.דיון ובדיקה עצמיים בנושה האגו. 3.בקשר לפורום: לכתוב מצריך ממני המון אנרגיות ! (פי כמה על כמה ממשהו ממוצה) ומתי שהתחלתי לכתוב תגובות ויתרתי כבר בשלבים הראשונים של הכתיבה וחבל... מקווה לחזור ובגדול !
.כאת לדבר שבשבילו אני שומר כוח. אני בשבועה הבה (יום שישי) הולך להתחיל ללמוד ציור בצבע. יש ! כיבן שנכון לרגע זה אני מצייר בדרך שהכי נראתה לי ,ואני אוד צריך להגביר את המודעות של רעית דברים שאינם הפנו את צומת ליבי אד כו ,ולכן החלטתי ללכת וללמוד את הנושה באופן מסודר. בתור התחלה... ויהיו לי כ-6 שיעורים ! 3.5 שעות כול אחד מהם. (השיעורים לא ללימוד צבעי שמן ולכן הצטרך ללמוד את הנושה מאוחר יותר) הראיון המרכזי הוא דפקה אחרי השיעורים הללו ,אני יתחיל ללמוד יומיים בשבועה. רק את נושה הציור וברמה גבוהה (במקום שאולי יהיה הכי טוב בארץ) מה שאני בתוך שזה יהיה מקום מאוד מקצועי. (ושלא קשור כלל למסגרת ממשלתית !) והכוונה ליצור לעצמי מסגרת אישית. של אולי כ-שנתיים ! הולך להיות מאוד קשה ! בגלל שהמורה מאוד מקפידה ,ושיעורי בית יהיו בכמויות
בקיצור אפשר להתכונן להרבה מאוד חומר שאני הולך לצייר לפחות בשנתיים הקרובות. (כנראה) החיסרון היחידי שהמורה לא אוהבת לשמוע שציורו ציור ב-Photoshop ואפילו לא רוצה לראות את הדברים שציירתי אד כו ! (נפשי הרגישה נפגעה מהתגובה וגם הייתי המום) וזה חבל מאוד ! כיבן שזה החד הדברים שאני הכי רוצה לקדם :( ולכן בכול מקרה וגם אם למורה לא יתאים שאמשך לצייר בעזרת הכלי המדהים הזה וגם אם לא מתעים לאף אחד ! אני מתקבן להמשך בו ולהתקדם בו כול הזמן ובגלל התוכנית המעוכלת אני הולך לטוס למלה ברמה בצורה מאוד משמעותית. (WOW אני אמרתי דבר שכזה! יפה יש התקדמות שנושה "לעמוד על שלי") בקשר לדיון שהיה פה בנושה העץ: אני דפקה ניסיתי לקבל (מהפורום השכן) מידע שכזה ונחשו מה לא כבלתי שום כלום ,חבל. (מי יודע אולי בגלל מוגבלות הכתיבה שלי) אני בעצמי קצת מקיר את הנושה ולכן יכולתי לבצעה בדיקה אצמית ,אבל חבל שמשהו שבאמת מבין לא נתן קצת מידע. אני בכול מקרה הרמתי ידיים. אבל שיהיה בהצלחה למי שינסה.
נ.ב יש פה משהוא\משהיא שגם הלך לקורס שלי ? שבת שלום והרבה באהבה לכולכם. שלכם בן FreeFeeling

naatz

New member
בהצלחה!

מישהי טוענת שאני לא מפריח מספיק בלונים בפורום:
עוד טענות, אפרת?
naatz

היי!!! בנצי´ק!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה יופי שחזרת אלינו!! ואילו חדשות נפלאות!!! ובכלל - איזה כיף לנו שאתה איתנו! אני שמחה שאתה הולך ללמוד - עם הכישרון שלך חייבים להמשיך קדימה ולא לעצור! נשיקות וחיבוקים ומחכה כבר לראות את הדברים החדשים שתעשה!
אפרת

SC

New member
ברוך שובך לפורום

תמיד יש לי מה להגיד, אז ככה. קודם כל כל הכבוד על ההחלטה שיהיה לך בהצלחה !!!!!! דבר שני, אני גם המום מזה שהיא סרבה לשמוע על הציורים שלך בפוטושופ, אבל אל תתרגש מזה. קח ממנה את הטוב שבה וכשזה יגמר לך הלאה למורה אחר. ככה זה, אני למדתי אצל שני מורים שונים ומכל אחד מהם לקחתי משהו טוב. אחרי כל זה תעצב את עצמך ותצייר איפה שתרצה, קודם כל תקנה לך את הכלים. שכחתי לספר, רכשתי שבוע שעבר לוח דיגיטלי ועשיתי בו כמה דברים השבת, אני אוהב את זה מאוד אבל איפה זה ואיפה הדבר האמיתי....... אני אוהב יותר לצייר בשמן.

FreeFeeling

New member
תודה רבה יקיריי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

SC אתה צודק שצריך לקחת רק את החלק החיובי והטוב מאותו המורה. *המורה נותן רק את הדרך ,התלמיד הוא זה שצריך לצעוד בה ! ולבחור את הדרך המתאימה לו. "לוח דיגיטלי" יפה מאוד ! תתחדשששש.... !
אני אוד מקווה שציורי שמן יתפסו אותי חזק ! אחרי שאלמד להתעסק אתם כמו שצריך. אד כו יש לי כמה ציורים בסוג הזה ,אבל אד כו לא ידעתי איך באמת מציירים עם הציוד. אלה ניסיתי לצייר משהוא. (יצא בכלל לא רע לטעמי) ושוב המון תודות לכם אל האיחולים.
FreeFeeling

SC

New member
../images/Emo51.gif רבה !

כן.....מאוד התרגשתי לקראת הקניה של הלוח הדיגיטלי ואני מאוד אוהב לעבוד איתו. אבל היות וזו רק ההתחלה עדיין...חסר לי את הטאצ´ אבל הוא יבוא בהקדם. אם יש לך טיפים אודות השימוש בלוח אני אשמח לקבל,
אה...שאלה
עם הלוח קיבלתי גם את הפיינטר קלאסיק שהוא מגניב לאללה ויש לי גם את הפוטושופ. מי מהם נחשב ליותר מקצועי עם מי כדאי יותר לעבוד ? אשמח לקבל תשובה מכל מי שמבין
לגבי ציורי שמן...אם אתה אוהב לצייר בשמן ורוצה לדעת לתפעל אותו אני מוכן להדריך אותך ולתת לך כמה טיפים. צריך להתרגל לחומר, הוא לא נותן שתעשה בו כרצונך, צריך להכיר ולשלוט בו. אני הכי אוהב את החומר הזה. יש גם אקריליק כמו שאתה מכיר שהוא דומה לשמן, יש לו הרכב אחר ותכונות שונות, שהטובה שבהם היא היכולת שלו להתייבש מהר מאוד, הרבה פעמים זה גם חסרון גדול מאוד.

FreeFeeling

New member
היי שולי ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

"עם הלוח קיבלתי גם את הפיינטר קלאסיק שהוא מגניב לאללה ויש לי גם את הפוטושופ. מי מהם נחשב ליותר מקצועי עם מי כדאי יותר לעבוד?" אם השאלה היא רק כלפי שתי תוכנות אילו ? אם כן ,אני הייתי בוחר בפוטושופ בלי לחשוב אפילו ! בציור של העין (שהכתוב אליו בהמשך) ראיתי שבחרתה לעבוד אם הקלאסיק. ולכן אומר שכמו כול דבר יש גם בזה טעם אישי. (יש סיכוי שאם הזמן תעבור לתוכנה אחרת!) (אולי יותר מהר ממה שנרעה ,ואולי בכלל לא מי יודע) לדעתי (ויש אוד מספיק אנשים מקצועניים שימליצו לך על התוכנות הבאות) 1.פוטושופ. 2.Painter 6(לא מוכר לרוב האנשים). 3.Painter 7(לא מוכר לרוב האנשים). אני הכי התלהבתי מפוטושופ ולכן 90%+ מהעבודות שלי נוצרו בו. בנוגע אליך !? .הכי מומלץ. 1.פוטושופ בגרסאות 5.5 או 6. 2.הפיינטר גרסה 6 או 7. למה פיינטר ? בגלל שיש לך ידע בצבעי שמן ולכן יותר תתחבר למברשות שבתוכנה. ולסגנון העבודה. (תוכנה מדליקה בהרבה מהקלאסיק!!) (אני אישית לא התחברתי לקלאסיק שמקבלים אם הלוח)
אחרי שמתחילים להתרגל לעבוד אם פוטושופ מתחילים להבין שהמברשות הרגילות שיש שם הם ממש מעולות (המברשות בחדות ולא המטושטשות!) ולהמרות זה אם הזמן (לא כולם מכירים את האופציה) של יצירת מברשות ,מי שכן ,מתחיל ליצור לעצמו מברשות ! אני אישית הכנתי שם כמה שכאלה (זה פשוט מאוד !) רק השאלה באיכות וביעילות של מה שיוצרים. וזה הקסם שביצירה שלהם. (יש לי כמה מעולות) לכך לי זמן להבין שהחומר הכי טוב למברשות הוא מי אם לא אחר (מהטבע!) ולכן הלכתי וצילמתי כול מיני עלים למיניהם וציירתי אם עיפרון כמה מהם. התדירות שאני מצייר איתם די ירודה אבל בחול זאת יעיל ונותן את הטקסטורה היעילה. אהבתי את הציור של העין!
אולי תרעה לנו איזה רישום ? נרעה לי שאתה עובד מאוד עדיין וברישום אני יוכל לחבות יותר מהאהבה הקוסמית הזו שיש בציורים שלך !? ולכן מאוד רוצה לראות דפקה רישום. באהבה שלך בן. FreeFeeling

למעלה