FreeFeeling
New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif
בזכות SC ואפרת האהובים
אני הכתוב לאן נעלמתי לאחרונה.
כבר כמאת חודש שאני לא מצייר וכמאת שלא נמצא פה. בגלל כמה סיבות.... 1.שומר כוח. (מידע בנושה ייכתב בהמשך). 2.דיון ובדיקה עצמיים בנושה האגו. 3.בקשר לפורום: לכתוב מצריך ממני המון אנרגיות ! (פי כמה על כמה ממשהו ממוצה) ומתי שהתחלתי לכתוב תגובות ויתרתי כבר בשלבים הראשונים של הכתיבה וחבל... מקווה לחזור ובגדול !
.כאת לדבר שבשבילו אני שומר כוח. אני בשבועה הבה (יום שישי) הולך להתחיל ללמוד ציור בצבע. יש ! כיבן שנכון לרגע זה אני מצייר בדרך שהכי נראתה לי ,ואני אוד צריך להגביר את המודעות של רעית דברים שאינם הפנו את צומת ליבי אד כו ,ולכן החלטתי ללכת וללמוד את הנושה באופן מסודר. בתור התחלה... ויהיו לי כ-6 שיעורים ! 3.5 שעות כול אחד מהם. (השיעורים לא ללימוד צבעי שמן ולכן הצטרך ללמוד את הנושה מאוחר יותר) הראיון המרכזי הוא דפקה אחרי השיעורים הללו ,אני יתחיל ללמוד יומיים בשבועה. רק את נושה הציור וברמה גבוהה (במקום שאולי יהיה הכי טוב בארץ) מה שאני בתוך שזה יהיה מקום מאוד מקצועי. (ושלא קשור כלל למסגרת ממשלתית !) והכוונה ליצור לעצמי מסגרת אישית. של אולי כ-שנתיים ! הולך להיות מאוד קשה ! בגלל שהמורה מאוד מקפידה ,ושיעורי בית יהיו בכמויות
בקיצור אפשר להתכונן להרבה מאוד חומר שאני הולך לצייר לפחות בשנתיים הקרובות. (כנראה) החיסרון היחידי שהמורה לא אוהבת לשמוע שציורו ציור ב-Photoshop ואפילו לא רוצה לראות את הדברים שציירתי אד כו ! (נפשי הרגישה נפגעה מהתגובה וגם הייתי המום) וזה חבל מאוד ! כיבן שזה החד הדברים שאני הכי רוצה לקדם
ולכן בכול מקרה וגם אם למורה לא יתאים שאמשך לצייר בעזרת הכלי המדהים הזה וגם אם לא מתעים לאף אחד ! אני מתקבן להמשך בו ולהתקדם בו כול הזמן ובגלל התוכנית המעוכלת אני הולך לטוס למלה ברמה בצורה מאוד משמעותית. (WOW אני אמרתי דבר שכזה! יפה יש התקדמות שנושה "לעמוד על שלי") בקשר לדיון שהיה פה בנושה העץ: אני דפקה ניסיתי לקבל (מהפורום השכן) מידע שכזה ונחשו מה לא כבלתי שום כלום ,חבל. (מי יודע אולי בגלל מוגבלות הכתיבה שלי) אני בעצמי קצת מקיר את הנושה ולכן יכולתי לבצעה בדיקה אצמית ,אבל חבל שמשהו שבאמת מבין לא נתן קצת מידע. אני בכול מקרה הרמתי ידיים. אבל שיהיה בהצלחה למי שינסה.
נ.ב יש פה משהוא\משהיא שגם הלך לקורס שלי ? שבת שלום והרבה באהבה לכולכם. שלכם בן FreeFeeling
בזכות SC ואפרת האהובים