שלום לכולם...

fetish6

New member
שלום לכולם...../images/Emo24.gif

קודם כל נחמד נורא לגלות עוד אספני פיגרס שהם לא רק רובוטריקים בארץ. שמי דניאל ואני אמממ... סוג של אספן. אני אומר סוג של כי לא האספן פיגרס המסורתי בו נאמר. ראשית אני לא חובב ענק של קומיקס ואני גם לא משאיר את הפיגרס שאני קונה בקופסה. אני אוהב בעיקר פיגרס שמזכירים לי את הילדות התמימה (כוח המחץ, רובוטריקים,הי-מן וכו.) פיגרס מסרטים וכמובן כל מה שידיו הגאוניות של מקפלרן נוגעות בו. האוסף שלי די עלוב כי עד עכשיו רוב הקניות שלי בנושא נעשו בחול ומה לעשות אני לא דילת בעל אל ואבא שלי לא שרי פאקינג אריסון. מה שמוביל אותי לשאלה הצ'ונגית של מאיזה אתר אתם הכי ממליצים להזמין פיגרס? אני ממש חם על הסופרמן סוביטי שמוצג בתמונה ולא יודע מאיפה הכי כדי להזמין... עיזרו לי! ובתמורה אהיה חבר פורום שלכם לנצח נצחים!!!

DVD10

New member
שלום

לפי מה שאני יודע הסופרמן של ה RED SUN די מבוקש (יש כבר תמונות מסדרה שניה). כבר טוב לדעת שעוד משהו אוהב AF של מקפרלן.

bellyboy

New member
אהלן ברוך הבא

גם אני דניאל ואני מסכים איתך רק על חציו השני תחום האיסוף שלך. "נוסטלגיה" אין כמו דם חדש.

robotrik1

New member
וכך האיש דיבר :

> קודם כל נחמד נורא לגלות עוד אספני פיגרס שהם לא רק רובוטריקים בארץ. ... Rattrap : HEY ! I resamble that remark אגב DVD10 , אני לא יודע עד כמה זה יקר אם יש אותו באי-ביי ב... 10$ ?! RED SUN

fetish6

New member
אויש....

אל תגידו לי שזה מסוג הפורומים שהחברים מצטטים טעויות דיקדוק של אחרים.. בקיצר.. המלצות מאיפה כדי להזמין?

fetish6

New member
בקשר לאי.ביי.

לא כל כך הבנתי את אופן ההזמנה משם. אוקיי נגיד נידלקתי על מוצר כלשהו ואני זוכה בו. איך אני משלם? והאם ברגע שזכיתי אז המוצר כבר בדרך אלי? והאם הכל במיכרזים או שיש גם מכירות ישירות? צ'ונגגגגג מסריח!

mx47

New member
הסבר על קצה המזלג

בעיקרון רוב האנשים באי-ביי משתמשים בpaypal עבור תשלומים והעברות כספים. אם נגיד אתה זוכה במוצר מסויים ואתה גר בישראל, אז זה ששילמת לו, יורד לו סכום מסויים על המרת מט"ח. אם יש לך חשבון בארצות הברית ויש לך למשל צ'קים אמריקאיים, אז חלק מהמוכרים מקבלים גם צ'קים, במידה והם מוכרים מאמריקה. רק אחרי שאתה משלם וישנה הוכחה שהמוכר קיבל את התשלום, אז הוא אמור לארוז את המוצר שזכית בו, ולשלוח לך אותו. ישנם גם רמאים שיודעים לקחת את הכסף ולא לשלוח. אח"כ הם יטענו שהם שלחו ושדבר הדואר אבד בדרך. תמיד רצוי לרכוש / למכור לאנשים שיש להם פידבק חיובי עד כמה שניתן.

fetish6

New member
אוקיי..

אז מה כעיקרון אני סומך אליו שישלח לי בעצם? ואיך הpaypal הזה עובד בדיוק? כאילו מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי כזה או משהו.... ?

mx47

New member
paypal

זה עובד על כך שכאשר אתה פותח חשבוןבאתר של paypal ,אתה צריך להזין כרטיס אשראי ומספר חשבון בנק על מנת שהזיהוי שלך יהיה וודאי ולא שקרי. אחרי שיש לך חשבון ואתה מבצע רכישה, אז paypal מוריד לך אוטומטית כסף מהבנק ומעביר אותו לבן-אדם שרכשת ממנו את מה שזכית בו. paypal נועד להגן על פרטי החשבון וכרטיס האשראי שלך וזה כלי להעברת כספים. שוב: אם אתה גר בישראל ואתה משלם למישהו שגר בחו"ל, אז אותו אחד משלם קצת על המרת מט"ח.

ברוך הבא!!!

מקווה שתבחר להשאר ולפתח איתנו את קהילת האספנים בארץ... לגבי להזמין, יש את אי-ביי, ויש חנויות כגון Big Bad Toy Store... יש כמה דוגמאות טובות בקישורי הפורום...

fetish6

New member
אוקיי...

תודה לכולם על ההסברים והתשובות! אמממ... עוד שאלה! אז נגיד אני משלם לו בpaypal הזה, כמה זמן לוקח בדרך כלל מרגע ההזמנה עד שזה מגיע אלי? והאם אני סוגר את המחיר הסופי מולו אישית או משהו או שיש מחירי משלוח קבועים וכשאני זכיתי המוצר כאילו כבר שלי בממחיר שסוכם? בקשר לBig Bad Toy Store. רציתי להזמין את הסופרמן אבל המשלוח היה עולה לי 19 דולר שזה יקר יותר מהaf עצמו. מממממממממממהההה עושים??????????? אגב חניות עם AF שוים בארץ חוץ מקומיקזה יש? שבוע שעבר קלטתי ים פיגרס בחנות קומיקס בקינד ג'ורג' בפינה שם.. מכירים?

למעלה