Master Music
New member
שלום לכולם!!!../images/Emo24.gif
אני רואה כל יום רבלדה ולא מפספס אף פרק!
לפני שאני ממש מצטרף לפורום רציתי להגיד משהו.. דיפדפתי לאחרונה בפורום שלכם וראיתי במקרה תמונה של הזמרת בת ה 34 הוותיקה והמדהימה טליה!!
אחת הזמרות הלטיניות הכי מעולות ואהובות בעולם!!
ב ואם אני לא טועה היה עלייה כתבה בעיתון רבלדה..,( ראיתי את הכתבה בקומונה של טליה) מישהו פה נראה לי בשם סוכריה 16 שמה תמונה של טליה וזה בערך מה שהיא אמרה " ואאו תראו את טליה בלי איפור" אז תרשו לי רגע לצחוק חעחעחעחע
התמונה הזאת מסתובבת הרבה זמן באינטרנט ואנימכיר אותה ממזמן!!
והיא תוצר של תוכנת מחשב שנקראת "פוטו שופ" שבה אפשר לכער מישהו או ליפות אותו מאוד!! מישהו שכנראה מאוד "מחבב" את טליה "ריטש" את התמונה והיפץ אותה ברשת בטוח מקינאה!! או מתיסכול עצמי!
לטליה ממש אין חורים בפנים!
ודווקא יש לי תמונה של טליה שהיא בבית שלה, שכרגע אני לא מוצא במראה נטול(כזה שקמים איתו בבוקר
) אבל אני ישים אותה כנראה מחר.. חוזמזה לאוו דווקא מעריצים שראו את טליה במציאות במראה נטול אמרו שהיא פשטו יפהפייה!
טליה ממעיטה להתאפר בד"כ והיא לא עברה בניתוחיים פלסטיים כמו אחרות שמסתלקנות על ימין ועל שמאל!! אז אנשים גם אני חשבתי להצטרף לאחרונה לפורום רבלדה שהיא הגירסה היותר משובחת של המורדים לדעתי! אבל תאמת זה קצת הוציא לי את החשק.. כי מילא זה היה נכון..
וחוץ מזה את האלילים שלנו אנחנו אמורים לאהוב על על פי כישרון אופי ןכ'ו ולאוו דווקא על יופיים!.. יום מדהים לכולם!!
אני רואה כל יום רבלדה ולא מפספס אף פרק!