שלום לכולם

ZIV E

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

סגרתי 20000 ש'ח בפק'מ ל 6 חודשים עם ריבית של 1.75%. שאלתי היא:האים עשיתי עיסקה טובה?

falash

New member
הרווח לחצי שנה 175 ש"ח

פחות 15% מס, זה יוצא 149 ש"ח. אותו כנ"ל במק"מ 1015 שמסתיים באוקטובר 2005 (עוד חצי שנה) היית מרוויח 3.8% שנתי שזה 380 ש"ח בחצי שנה על 20K ש"ח... פחות 0.05% עמלת קניה וכנ"ל במכירה וניכוי 10% מס על הרווח... זה יוצא 322 ש"ח. next time

עבור למגדל ללא דמי מינימום 0.12%ני"

ע טלפון 5194111 תקבע פגישה ותפתח חשבון אסף 0508550302!מעוף 4 שקל מקמ 0.01% ללא מינימום דמי מישמרת ודנ"ח!תנסה ותהנה!

falash

New member
אצלי בבנק יהב

אין דמי משמרת, ועמלת קניה ומכירה של מק"מ 0.05% , גם בפועלים ודיסקונט אני מכיר אנשים שהשיגו תנאים זהים עם טיפ טיפת משא ומתן. גם עם דמי המשמורת והעמלות של 0.1%...עדיין מק"מ לחצי שנה משתלם יותר מפק"מ לסוגיו.

בנק יהב הוא לא בנק רגיל

ולכן אתה לא יכול להשוות אותו לכל הבנקים. בעניין עמלות ני"ע פשוט צריך ללכת ולהתמקח וניתן להגיע למחירים סבירים בהחלט

zvishv

New member
עיסקה טובה

בפעם הבאה כנס קודם לכן לאתר להשוואת ריביות בין בנקים ותדע מראש ולא בדיעבד.

ZIV E

New member
ששאלתי בבנק לגבי מק'מ אמרו לי...

שאני צריך לפתוח תיק השקעות שיעלה לי 25 שקלים. האים זה נהוג?

falash

New member
העמלה הנ"ל לא מוכרת לי

בבנק הפועלים אתה יכול לסחור בניירות ערך דרך אתר האינטרנט ללא דמי פתיחת תיק השקעות(למעט אופציות מעוף שדורשות חתימה בבנק ללא תשלום). האם מדובר בדמי פתיחת תיק ע"ס 25 ש"ח חד פעמיים מהיום ולעד?

falash

New member
עמלה

כאמור, אני לא נדרשתי לשלם עמלה לפתיחת תיק השקעות, אבל 25 ש"ח חד פעמי... זה כבר לשיקולך. בהצלחה בכל מקרה!

למעלה