שלום לכולם

pocahontas2

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אז ככה, יש בחור בסביבה שלי שאני מעוניינת בו. הוא פנוי, די אטרקטיבי, ואני מרגישה ממנו גם עניין. אנחנו כרגע על תקן ידידים, ואנחנו גם עובדים ביחד. מנסיון העבר שלי
תמיד כשעשיתי צעד ראשון חטפתי סטירה מצלמלת. בהתחלה כמובן שהאשמתי את עצמי, את איך שאני נראית וכו' אבל אז התחלתי לחשוב שאולי אני משדרת משהו ישיר מדיי, או לא מתחנחן ונשי מספיק. בקיצור, אני רוצה לרמוז לבחור בעדינות אבל שיבין שאני מצידי מוכנה לנסות. אשמח לשמוע רעיונות, תגובות וכו', ודרך אגב, יש לו יומולדת עוד מעט. תודה לכולכן

pocahontas2

New member
לא הבנתי../images/Emo4.gif

השאלה לא ברורה? השאלה לא קשורה לפורום? לאף אחד באמת אין מה להגיד בנושא? שיהיה לכם לילה טוב

היי גלי ../images/Emo13.gif

ישנתי על זה לילה שלם ועדיין לא יודעת לגמרי מה לענות
אבל אנסה... השאלה אכן לא לגמרי מיועדת לפורום, אבל גם אם אני מנסה לעזור בכל מקרה, לא כל כך ברור איך לייעץ על פיתוי מרחוק. כדי לרמוז בעדינות יש להכיר את הנרמז
מכיוון שאת מכירה אותו מקרוב ונמצאת בחברתו זמן מה, את בוודאי יודעת מה הם הדברים שהוא אוהב ומתפנק איתם. את יכולה אולי להזמין אותו למשהו כזה לקראת היומולדת שלו. ארוחה במסעדה משובחת, פינוק אחר... נראה לי שחלק מהעניין (בדרך כלל גברים שומעים את זה כטענה
) זה פשוט לשים לב אל בן האדם ולראות מה הכי ישמח אותו, מה הוא הכי היה רוצה לקבל כהפתעה נעימה, ואז לתת לו את זה. לגבי לרמוז, אז תוכלי לבחור במשהו שיערב את שניכם בעשייה שתקרב אתכם, גם פיזית אולי או תשים אתכם בסיטואציה לא רגילה. לקחת את שניכם לספא ביחד לדוגמא... עד כאן הניסיון

למעלה