שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אולי תתפלאו קצת, אני זוכר את סאות פארק עוד מתחילת דרכה, אבל רק עכשיו התעניינתי והתחלתי לראות את הסידרה. ומה שיותר מפתיע זה שראיתי את הסרט בזמנו וממש נדלקתי עליו, אבל עדיין לא היה לי כוח לראות את זה בטלויזיה.... היום אני מנסה להשלים, ויש לי כבר את 7 הפרקים הראשונים של העונה הראשונה, אני מקווה להשלים את כל העונה בקרוב, ראיתי עוד כמה פרקים שהורדתי באינטרנט פה ושם... אבל לא יוצא לי לראות בטלויזיה. (יש את זה בכלל ביס? אם כן אז איזה עונה) רציתי לשאול איפה אני יכול לראות רשימה של כל הפרקים של כל העונות שהיו, והאם יש לפעמים פרקים בהמשכים? נראה לי אחלה פורם...

elcool

New member
ברוך המשלים! ../images/Emo24.gif

אין ביס סאות' פארק ובביפ שבהוט כבר אין, ככל הידוע לי. אבל העונה השמינית (השמינית? אני צודק?) תבוא עוד כמה זמן (יש שעון בטאגליינס) יש לפעמים פרקים בהמשכים. אני חושב שכל העונה השישית היא בהמשכים אחרי של-_____ (הכנס ספויילר פה
) קרה _______ (אם אתה רק בעונה הראשונה, אני לא רוצה להרוס לך
) פרקים אמיתיים בהמשכים היו: 113. Cartman's Mom is a Dirty Slut, 201. Terrance and Phillip in "Not Without My Anus", ו- 202. Cartman's Mom Is Still A Dirty Slut 307. Cat Orgy, 308. Two Guys Naked In A Hot Tub, ו- 309. Jewbilee 410. Do The Handicapped Go To Hell?, ו- 411. Probably ואני אישית ממליץ על אתר טוב לכל סאות' פארקאי חוזר: הסקריפטוריום

richter

New member
לגבי 307-309

הם יותר לכיוון של מתרחשים באותו הזמן מאשר פרקים בהמשכים עד כמה שזכור לי כלומר אין ממש קשר בין הפרקים, לא? או שאני כבר לא זוכר?
(אולי חוץ מהעובדה שאמא של קרטמן הלכה למסיבה ולכן שלי שומרת עליו)

יש עוד כל מיני

זה נחשב פרקים בהמשכים.. מומלץ לראותם בזה אחר זה... יש קטע שהמשטרה מרגלת ורואה את ליאן מדברת בטלפון... בפרק של קרטמן, היא דיברה איתו... וגם שהניידות חולפות ליד קני, אז הם בדיוק ברחו מהמסיבה... יש הרבה...

elcool

New member
יש בסקריפטוריום

מן תסריט משולב של כולם לפי סדר ההתרחשות בכל הפרקים. נחמד לקרוא את זה מתישהו

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

זה מזכיר לי את איך שאני התחלתי עם סאות' פארק... גם אני זכרתי מתחילת הדרך והורדתי את כל הפרקים (ויש לי יס)

תודה רבה על הקבלת פנים../images/Emo13.gif

ד"א, לפני כמה שנים חברים היו קוראים לי קארטמן, כשאני מסתכל אחורה... דיי הייתי דומה לו... למרות שזה היה מעצבן.

למעלה