שלום לכולם!

Mistress Ela

New member
שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לגלות עוד פורום BDSM ברשת
והנה משהו קטן ממני...

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

פינת הקפה בצד ימין בקרוב המארחת תביא לך עוגיות ונשמח לשמוע קצת עליך על התחביבים אהבות חלומות שלך

לא נעים

אכן הוצע לי כיבוד כיד המלך ואני התמרמרתי סתם אלף סליחות פומלית...

ברוכה הבאה

נקווה שהשכנים נאים בעינייך.. והכיבוד, על השולחן בכניסה, אם יש משהו שנפשך חשקה בו, רק תגידי

Mistress Ela

New member
שאלה

האם יש תה במקום קפה? (אני בגמילה מקפאין) ואיפה יש עבדים המתמקצעים במסאג' כפות רגליים?

יש הכל.. כמובן

וחייבת להזהיר אותך.. תכף באמת יבוא אחרייך שובל של עבדים או לפחות כאלה שרק חושבים שהם כאלה. את רוצה לספר לנו קצת עלייך? גיל 19 הוא גיל צעיר מעט כדי להיות מלכה מקצועית.. לא?

Mistress Ela

New member
תשובות וכאלה

דבר ראשון, אני כמעט בת 20 (עוד חודשיים פחות 5 ימים). אני שנתיים בתחום, מתוכם שנה כנשלטת, כמה חודשים כמתחלפת, והיום שולטת שבהחלט סגורה על עצמה בנושא. העבודה כמלכה מקצועית (זה המקצוע שלי) מאפשרת לי לעשות מה שאני אוהבת וגם להרוויח מזה כסף. החיים מעולם לא היו מושלמים יותר
כל עוד השובל הוא על 4, יהיה בסדר. (למה אין סמיילי עם שוט ומגפיים?)

שוב ברוכה הבאה והפעם גם יש תוכן

סוף סוף אני לא הכי צעיר פה! חוץ מזה אמנם אני לא עבד מנוסה במיוחד אבל אני שפיץ בעיסויי רגלים (עם מכשושי תסכים כמובן
) אני אנצל את ההודעה הזו כהודעת בפרידה לשבועיים הבאים כנראה (מנה לעשות אני עדייין בצבצא ויציאות של לוחם הן לא משהו) אז שיהיה שבוע טוב לכולם, ברוכה הבאה אלה ובנימה אישית אני שמח שהגיעה לפורום מלכה בגילי כי באמת הרגשתי כאן צעיר מת...

Master Eagle

New member
ברוכה הבאה. מקצועית כבר בגיל 19

זה מראה שהתחלת בגיל מאד מוקדם ללמוד את המקצוע. לי לקח 4 שנות לימוד ואח"כ שנתיים סטאז', 3 שפחות שבהן הייתי "רק" אדון, עד שהרשיתי לעצמי לכנות את עצמי בתואר "מאסטר"....

Mistress Ela

New member
בלבול מושגים

כנראה שאני ואתה לא רואים את התואר Mistress עין בעין... בעיניי, מיסטרס אינה גירסה נשית של מאסטר (אדם המומחה בתחום מסויים). מיסטרס הינה מלכה שנהנת לעיתים גם מהצד השני של השוט. היות וכשהתחלתי לעבוד כמלכה מקצועית, הייתי משוייכת למאסטר, כיניתי את עצמי "מיסטרס" ולא "מלכה". מאז עברו מים רבים בנהר, אבל התואר נשאר. אך אם להעמיד את עצמי בסולם הערכים שלך, אכן איני מוכנה עדיין לתואר "מיסטרס". אני "רק" מלכה.

Master Eagle

New member
ברוכה הבאה מי שלא תהיי העיקר

שאת יודעת מי את ומה את עושה ומה זה "מקצועית"? זה מקצוע? זה פרנסה?

Mistress Ela

New member
תודה ../images/Emo6.gif

אני מאמינה שאני יודעת מה שאני עושה (התגובות מאלו שהיו איתי בסשן חיוביות... זה אומר משהו, לא?) "מקצועית" כוונה למקצוע ופרנסה (כתבתי ליד "בתשלום" נכון?)

למעלה