שלום לכולם

לימור1977

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

היי שמי לימור ואני חדשה כאן. אני נהנת לשמוע את מאיה בוסקילה. אני הכי אוהבת את השירים: "סיפור מכור" ו "הלב". היום בצהריים זיפזפתי בערוץ 22 ובמקרה ראיתי את מאיה ובועז שרעבי מבצעים את השיר לתת, הם עשו את זה כמחווה ליום שידורים מיוחד שישודר בערוץ בעוד כשבועיים בערך. הביצוע של השיר ממש ריגש אותי. יש לכם אחלה פורום ואחלה מנהלים. יום כתום לכולם. בברכה לימור.

BravE NeW BoY

New member
וואי זה ישודר../images/Emo35.gif

יאווו לתת זה שיר מעולה ועוד בקול של מאיייה מחכה לזההההה
ברוכה הבאה לך
יום כתום גם לך.

לימור1977

New member
תודה רבה ו...

אני מאמינה שתישמעו את השיר הזה בימים הקרובים ותיראו אותו בערוץ 22.

aaliaha

New member
אני יודעת הכלללל אודות היום הזה.

זה יום שידורים מיוחד בחסות הארגון לנזקקים "לתת" בועז שרעבי ומאיה בוסקילה בצעו את שיר הנושא לאותו היום. בועז שרעבי,מאיה בוסקילה ועוד כמה סלבריטאים התנדבו לאותו היום הזה. אם התנדבו בתחומי הסטנד-אפ-אותו סלבריטאי מבצע מופע סטנד-אפ וכך כולם... בעקרון אפשר לאמר שזה יום התרמה
.אני לא יודעת אם ראיתם אבל אלי יצפאן ויאיר לפיד העבירו פרסומת לארגון "לתת" ובו הם אומרים שכדאי לקנות ברשתות מזון מסויימות מוצרי מזון כמו: פסטה,שמן,קורנפלקס... אותם מוצרים נתרמים ל"לתת" (באישורו של הקונה כמובן)וכך הארגון מחלק למשפחות ענייות את המזון על מנת שכל עם ישראל יוכל לעשות ארוחת ערב חג עם קצת שמחה ב-
... אותו אירוע ייתקיים ב-12 בספטמבר שזה יוצא יום ראשון בעוד שבועיים... מקווה שעזרתי במשהו... את כל האנפורמציה קיבלתי מדודה שלי...

k a b o o k

New member
לימי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

רק שתדעו, שלימור ילדה מדהימה בטירווווף
וואלה
, הם עשו ביחד דואט
מעניין לשמוע..
נחכה ליום השידורים מיוחד, וכן, זה יכול להיות, "קשת" נראה לי מארגנת יום של: "לתת"- תרומות לנזקקים, אז כנראה שהשיר נושא זה שלו ושל מאיה, יכול להיות

לימור1977

New member
כן יניבו'ש../images/Emo140.gif

נדמה לי שב 12/09/04 ביום שני זה ישודר בערוץ 22. זה שיר הנושא(ככה לפחות זה נראה).

yoooni

New member
גם אני צפיתי בזה בצהריים ובהחלט היה

ביצוע מהפנט.

לימור לימור את פההה??????

את גם היית צריכה לספר איך הכרת את מאיה, ומי הביא אותך לפה... ( אני)

אתה הבאת אותה?

איזה באסה, חשבתי באה מהקומונה שלי לפה,יאללה לא משנה, גם בזכותי היא שמעה מאיה.....
הכי טוב שאלבש את הכובע שלי עכשיו.

לימור1977

New member
אני פה בגלל שניכם../images/Emo24.gif

זאב בודד הכניס אותי לקטע של מאיה בוסקילה מאז שהיא התפרסמה, ויניב שכנע אותי להכנס לכאן היום. תודה לשניכם. ברוכה הבאה מיטל

שלום לכולם

גם אני חדשה אוהבת לשמוע את השירים של מאיה ודרך אגב יניב המון בהצלחה בתפקידך החדש

k a b o o k

New member
תודה מיטלו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שמחת שנכנסת
מקווה שתגיבי הרבה, כמו שאת יודעת באמ"ל
ברוכה הבאה מותק

למעלה