שלום לכולם!

רינת4

New member
שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

אני מניחה שהצבע הכחול שלי מסביר לכם את פשר ההודעה...
ויש לי הודעה משמחת: ביום ראשון תפוז יכריזו על הפורום שלנו כפורום חדש ואז, אני מקווה, כל מי שהלך יחזור וכל הצופים החדשים של הסדרה יגיעו לכאן. כרגע קיבלתי את הניהול אז בקרוב (עוד היום) - צפו לעדכונים (לא משהו מיוחד, אבל לפחות את חוקי הפורום יש לכונן מחדש ובמיוחד את המושג ספוילר ומה נחשב לכזה בפורום שלנו). אז זהו בינתיים. כאמור - עדכונים: בקרוב.

רינת4

New member
חוקי הפורום

כדי שנוכל להנעים את זמננו כאן בפורום, עלינו לשמור על מספר חוקי יסוד: 1. כבד/י את חבריך לפורום - אין לקלל או להשתמש במילים גסות כנגד אף חבר פורום. הודעה שתכיל בתוכה תכנים לא נאותים תימחק לאלתר. לכל בעיה שיש לכם עם אחד מחברי הפורום הקשור להתנהגותו בפורום או בכל נושא אחר הקשור לפורום - יש לפנות אלי או אל אותו חבר דרך מסר אישי. אותו הדבר לגבי תלונות הקשורות אלי ולצורת ניהולי את הפורום. 2. חוק שמירת זכויות יוצרים - אין לפרסם בפורום שום הודעה הקשורה לשיטות בהן ניתן להשיג פרקים של הסדרה, או כל דבר אחר, באופן לא חוקי 3. חוק אזהרת ספוילרים - בארה"ב, "פארסקייפ" כבר סיימה 4 עונות ובקרוב תעלה מיני סדרה. בארץ, שתי עונותיה הראשונות אמנם כבר שודרו ב-"YES", אך בימים אלו היא משודרת בערות "הוט-ספייס". לכן, אני יודעת שזה לא תמיד הכי נוח, אבל אני מבקשת שכל פרק שעדיין לא שודר בערוץ הוט ספייס יסומן בנושא ההודעה בסימן
. וכמובן לא לשכוח לכתוב את מספר הפרק אליו נוגע הספוילר. 4. חוק איסור העלבת דמויות - לכל אחד מאיתנו יש דמויות שהוא אוהב יותר ואוהב פחות. כאשר אנו מתחילים "לרדת" על אחת הדמויות, אנחנו בסופו של דבר יכולים לגרום לכך שחברים מסוימים בפורום ייעלבו בשמם. לכן יש לשמור על השפה בה אנו משתמשים. אם אנחנו לא אוהבים דמות מסוימת, מותר לנו להגיד זאת אך בצורה נאותה וכן יש לתת לכך הצדקה 5. חוק הודעות OFF - כל הודעה שאינה קשורה לסדרה, יש לשרשר להודעת OFF. באם לא קיימת כזו ואתם רוצים לפתוח אחת, אין לי שום בעיה אך יש לשרשר לשירשור זה את כל הודעות ה-OFF שאתם מעוניינים לכתוב, ואין לפתוח הודעות חדשות 6. חוק השירשור - בבקשה לא לפתוח סתם הודעות חדשות. שימו לב ובידקו אם כבר קיים שרשור בנושא עליו אתם מעוניינים לדבר 7. חוק ההתעלמות- באם מופיעה בפורום הודעת נאצה כלפי אחד החברים, הסדרה או הפורום עצמו, יש להתעלם ממנה. אני מבקשת מאוד: פשוט לא להגיב ולא להיגרר לוויכוח. אם אני אהיה בשטח אני אדאג למחוק אותה אבל אם לא, תתעלמו ממנה עד שהיא תיעלם לעמוד הבא. חוק זה בא כדי למנוע ויכוחים מיותרים בפורום, ויכוחים המעכירים את האווירה, יוצרים הרגשה לא טובה והורסים את ההרמוניה שאנו מנסים ליצור. כל הודעה שלא תשמור על חוקי הפורום תימחק מיידית
בבקשה תשמרו על כללי הפורום. אלו הם חוקים בסיסיים החיוניים כדי שנוכל להמשיך ולהיות קהילה בה חבריה נהנים אחד מהשני ובאים אליה כדי ליהנות.
אם יש לכם הצעות לכל דבר שהוא שיכול לתרום לפורום - פנו אלי במסרים
כל מי שמוכן לכתוב מאמר על דמות/שחקן, כנ"ל (במסרים)
כל מי שקרא את הודעה זו אנא לסמן
, ואם יש בעיה עם משהו שנרשם כאן, אתם מוזמנים להעלות את בעייתכם. תודה רבה לכולם! רינת.

רינת4

New member
תודה רבה!

ומי שעוד לא קרא - בבקשה לקרוא ולסמן
או לחילופין: לכתוב מה לא נראה לו/ה... תודה.

למעלה