שלום לכולם

~דויד~

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

David is back היה פשוט כייף רצוף של 24 שעות 7 ימים חויה שלא מהעולם הזה אז תנו קצת זמן להתאושש, לסדר ענינים ואני עוד אבוא לבקר...

דיייייייייייייייייייייייייייייייייב

אוהבת! בטח כבר ישן.. או שלא.. בכל אופן טוב שחזרת. שני. חיבוקקקקק

~דויד~

New member
היי שני

מה שלומך, יקירה
זה היה _ מ ד ה י ם _ !!!!!!!!!!!!! האנשים שנסעתי איתם הם כל-כך מדהימים ונפלאים. אך, זה היה כל-כך כייף. וגם טיילנו במנהטן וראיתי את ההריסות של מגדלי התאומים, וזה פשוט לא נתפס, לא אמיתי, לא הגיוני... יש אנדרטות בכל רחבי העיר. וגם פגשתי את משפחתי לראשונה, והם פשוט אנשים מדהימים בפני עצמם. עשו עבורי כל-כך הרבה, לקחו אותי לטייל, לפארק, לאכול, וגם הסיעו אותי לשדה התעופה... היה לי כל-כך כייף. אחחחחחחח.......... פשוט חלום. וכדאי לך להתקשר אלי...

סיון b

New member
שלום לך!

אז מה הבאת לי? זכרת לדבר עם ביל גייטס?
סתאאאאם -! well come home סיון

~דויד~

New member
הבאתי לך רק מכונית חדשה

הענין הוא שפירקתי אותה שם והיא תישלח אליך חלקים חלקים. ההגה בדרך (תוך שבועיים יגיע כל חלק, כי פשוט לא רציתי שהמכס יחשוד) ותודה, חמודה

סיון b

New member
טוב, מילא, אבל אתה אחראי

על ההרכבה של המכונית..... חחחחחחח........... ומה זה תודה? אני רוצה חיבוק. עכשיו. <סיון סוחטת חיבוקים בכוח...>

bertcat

New member
הי נשמה

ברוך הבא, דויד, מקווה להתראות בקרוב... בא היום ב 9.15?? בי

~דויד~

New member
היה שיעור אתמול במקום היום?

באמת לא חשבתי... הייתי צריך לבוא, אבל כנראה שהעדפתי להפגש עם שני... מה שלומך יקירי? מחכה בקוצר רוח לפגוש אותך כבר....

deep ocean

New member
הי מתוק

מתה לפגוש אותך שמחה שנהנית.... :)))) חיבוק מוחץ כמו שאתה אוהב לכתוב! מיכלי

~דויד~

New member
הי מתוקה

תודה רבה אנחנו עוד ניפגש.... (כמו תמיד בסוף של הסדרות הנצחיות האלה.... שהטוב מנצח את הרע אבל הוא תמיד חומק בסוף עד הפעם הבאה....
)

למעלה