שלום לכולם

נועה334

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

היי קוראים לי נועה,והשנה בפורים אני רוצה להתחפש לרקדנית בטן.. את התחפושת עצמה אני יודעת מאיפה לקנות,אבל לא נעליים... תוכלו לומר לי אילו נעליים יתאימו לתחפושת?אם יש תמונה זה ממש יעזור! תודה מראש

tlingit

New member
ברוכה הבאה נועה ../images/Emo24.gif

הנה תמונות של נעליים / סנדלים אפשריים: http://home.maine.rr.com/lila1/sandals.htm אני לא יודעת איפה למצוא אותן, אבל אולי לאנשים אחרים פה בפורום יהיו הצעות. איך הגעת לרעיון הזה לתחפושת?

נועה334

New member
תודה רבה!

את הרעיון לקחתי בזמן בר- מצווה של בן דוד שלי. אנחנו מרוקאים,והביאו תחפושות ממש יפות של כל מיני בגדים מרוקאים,ובינהם היתה תחפושת ממש יפה של כמו רקדנית בטן. גם בערוץ הילדים יש את הפרסומת של זהירות בדרכים שמראים נון-סטופ,ויש שם רקדנית בטן.גם שם אהבתי את התלבושת... בכלל לרקדניות בטן לרוב יש תלבושות יפות.

יונת10

New member
../images/Emo47.gifנועה תגלי לנו איפה את קונה את

ה"תחפושת" אני כבר עובדת כחודשיים על תחפושת כזאת והעלות לא זולה....... אולי תתני לי רעיון.

שרקייה

New member
הרקדנית בתשדיר....אורית מפציר

אופס, יצא חרוז. יונת, את יכולה לשכור תחפושת כזו אצלי בסטודיו בהוד השרון או בסניף אצל אסי. כמו כן יש נעלי זהב המתאימות לקונספט. גליה

באלאדיה

New member
רשימה מלאה של חנויות

בהן מוכרים בגדי ריקוד ניתן לראות בקישור לוחות בסרגל העליון, ויש לבחור בלוח "מכירת ציוד וביגוד".

נועה334

New member
תודה לכולן!!!

את התחפושת עצמה אני קונה מנתיבות (אני מ"ש). חברה טובה של אימא שלי ואני נלך לקנות שם (או להשכיר),כי יש לה משפחה בנתיבות,והיא גם השכירה תחפושות כאלו לבת-המצווה שלה. כשאני אדע את הכתובת של החנות אני אשים אותה פה..

למעלה