שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אני יודעת שנעלמתי לדי הרבה זמן, אני רק מצליחה להיכנס למחשב ולהתעדכן ולא היה לי זמן לרשום. מאי פשוט רוצה המון תשומת לב אז אין לי זמן כמעט לכלום. אז עידכון קטן, מאי בת 6 חודשים ושבועיים (3 חודשים מתוקן) כבר מתהפכת בטן גב, גב בטן, מחזיקה צעצועים ביד וכל דבר שנקרה בדרכה היא מכניסה לפה, צוחקת בקול, סקרנית מאוד ומנסה קצת לזחול אבל לא כל כך מצליחה ואז כשהיא מתעצבנת היא מתחילה לצעוק, לא יאמן איך שהיא צועקת. לא להאמין איך שהקטנים האלה מעסיקים אותנו 24 שעות ביממה, לא משעמם איתה לרגע. היום היינו בטיפת חלב וקיבלנו את החיסון המרובע. היא שוקלת 5.800 וגובה 59.7. האחות בטיפת חלב היתה ממש מרוצה מההתפתחות שלה וכמובן שגם אני
ומקווה שזה רק ימשיך ככה. אני מקווה שמדי פעם יהיה לי זמן גם לכתוב אבל כמעט כל יום אני נכנסת להתעדכן במה שקורה כאן. אז שיהיה לכולם המשך שבוע נעים.

נשמע נהדר!!!!

יחסית לריאות הקטנות שבקושי שמענו אותם בפגיה, הם מתפתחים יופי לכיוון של נגני חצוצרה!!!!

איזה ילדה גדולה מאי ../images/Emo65.gif

עופרי טרח להתהפך רק בגיל 8 חודשים וגם אז זה היה כאילו הוא עושה לנו טובה... היום בגיל שנה ו 10 חודש הדברים האלו נראים "טנים עלינו" ושכחנו כבר את כל הלחץ שהיינו בו.. ועוד משהו קטנטן - רק שתבינו כמה טלטל גדולה (
) היא עוד לא בת 3 חודשים וכבר שוקלת 6 קילו והאורך שלה הוא 57.... האם אני מגדלת פילפילה בבית

למעלה