שלום לכולם! חזרתי לאחר גלות בת יומיים!!!!! מזל טוב לסיגלהיא
G geni1 New member 31/7/03 #1 שלום לכולם!../images/Emo24.gif חזרתי לאחר גלות בת יומיים!!!!! מזל טוב לסיגלהיא
G geni1 New member 1/8/03 #3 בוקר טוב!../images/Emo96.gif בעלי ישב לי על הווריד כל היומיים כדי שאני אלמד כמו שצריך, ושלח אותי לספריה באוני',וזה עבד!!!!!!!!! אני מרגישה טוב גבי הבחינה! עוד אחת ביום שלישי , ואז יהיה לי קצת "חופש".
בוקר טוב!../images/Emo96.gif בעלי ישב לי על הווריד כל היומיים כדי שאני אלמד כמו שצריך, ושלח אותי לספריה באוני',וזה עבד!!!!!!!!! אני מרגישה טוב גבי הבחינה! עוד אחת ביום שלישי , ואז יהיה לי קצת "חופש".
G geni1 New member 2/8/03 #9 שוב... חורשים למבחן. יום שישי היה נפלא - אני ובעלי חגגנו את יום הנישואים ה-2 בארוחת בוקר עם מזנון ענקי(בדיוק כמו שאנחנו אוהבים). אחר כך הסתובבנו בת"א ונהנינו מכל רגע אחד בחברתו של השנייה.
שוב... חורשים למבחן. יום שישי היה נפלא - אני ובעלי חגגנו את יום הנישואים ה-2 בארוחת בוקר עם מזנון ענקי(בדיוק כמו שאנחנו אוהבים). אחר כך הסתובבנו בת"א ונהנינו מכל רגע אחד בחברתו של השנייה.
פ פנינה ושלושת הדובים New member 1/8/03 #4 שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ברוכה השבה דיתוש מקווה שהלך לך קל במבחן שתהיה שבת שלום לכוווולם
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ברוכה השבה דיתוש מקווה שהלך לך קל במבחן שתהיה שבת שלום לכוווולם