שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif

שמחה לראות שההנהלה התחלפה אני רואה שיש פה הרבה עיניין. שאלה לי אליכם:מישהו יכול לתת לי דוגמת שיעור שלי מדיטציה משהו כזה שמרגיע מאוד מאוד עם מוסיקה שקטה ברקע???כמה זמן לדעתכם שיעור מדיטציה צריך להיות שעה חצי שעה או יותר??? אודה לכם מראש על התשובות המהירות. שיהיה לכולנו יום ניפלא.

REBURN

New member
שלום לך ../images/Emo39.gif

ראשית לשם מה בדיוק השיעור לימוד עצמי או לימוד קבוצתי יש הבדל בין השניים ללימוד עצמי פשוט ניתן לתרגל טכניקה מהטכניקות הנפוצות בשילוב של מוסיקה אם זה נוח ניתן לתרגל גם טכניקות להרפייה של דמיון מודרך שוב להוראה הייתי ממליץ לך אולי לנסות במקביל להעזר בפורום דמיון מודרך מאחר ולימוד טכניקה למדיטציה(מסורתיות) עדיף היה להבין את הטכניקה לעומקה וללמוד הוראת הטכניקה מסויימת לעומת זאת אני חושב שטכניקות לדמיון מודרך הם קלילות מהנות ולא מחייבות בפורום שציינתי רוב הגולשים הם מורים ומעבירים סדנאות יוכלו אולי לתרום לך רבות מוסיקה למדיטציה והרפייה יש רבות באחת ההודעות שלי כתבתי על סוגי מוסיקה למדיטציה והרפייה (מוכן להמליץ על מגוון מעניין כאן בפורום וגם במסרים דיסקים סוגי מוסיקה ועוד אני חובב מושבע של מוסיקה זו )
שוב אם את מעוניינת בהצעות לטכניקות להרפייה מעניינות ויצירתיות זה נחמד ואפשר להציע הרבה טכניקות חביבות שמכירים כול חברי הפורום אני בטוח שחברי הפורום מאוד יצירתיים אני מכיר כמה אנשים עם רעיונות ממש מעניינים
לשיקולך
עדכני אתנו בכיוון

תודה לך על התשובה../images/Emo141.gif

אני מורה ליוגה ומדיטציה בנוסף למאמנת כושר וכו.אז כן אשמח לקבל מכם טכניקות שונות של מדיטציה. תודה

REBURN

New member
היי את מהירה ../images/Emo73.gif

תראי אני חושב שזה לא אטי מצידי להגיד לך מה ללמד זוהי ההחלטה שלך בלבד אשתדל לייעץ כמה דברים שכן אפשר טוב בטכניקה שאני מתרגל ישנו חלק מאוד מעניין וטוב לכולם אומנם אני מתחיל מהסוף להתחלה אבל אחדד אולי בהמשך לאחר סיום תרגול המדיטציה (או דמיון מודרך) שבוא את מלמדת ניתן לבצע בסיום התרגיל דבר שנקרא "מטה בהאוונה " שזהו לפי דעתי נחמד מאוד ולא צריך כישורים מיוחדים ומהו למעשה מה שאמרתי לפי הגישה של הטכניקה שאני מתרגל לאחר סיום המדיטציה אנחנו מאוזנים שקולים קצת יותר נקיים במחשבות בדיוק בזמן זה אנחנו מתרגלים את התרגול של המטה אנחנו מאחלים לכול יקירינו לכול האנשים שפגשנו או רוצים לאחל להם טוב פשוט שולחים ברכות ואיחולים העקרון אומר שאנחנו "נקיים" במחשבה טהורה המחשבות שלנו מועברות בדרך טובה אישית אהבתי את התרגיל הזה למעשה אני מאמין שאתה מאחל לאנשים חברים מכרים אנשים שזקוקים לתמיכה אתה מאחל לעצמך כאשר כול החברים בחדר מתרגלים ביחד החוויה מתעצמת שוב אני חושב נתינה =קבלה ולכן אתה מקבל ערך מוסף לעצמך הוסיף עוד כמה דברים בהמשך אם את רוצה כמה דוגמאות למה שציינתי(מטה בהאוונה) אציין כמה קישורים לדוגמאות למרות שזהו דבר יצירתי ופתוח לכולם אין הנחיות כול מה שיש ב
זרימה טבעית אני אחפש והוסיף לשרשור זה בהמשך

REBURN

New member
מצאתי ../images/Emo66.gif

מצאתי מבחר של דוגמאות להצעה הראשונית שלי אציין לך קישורים תתרשמי אולי כמה ימצאו חן בעינייך שוב הרעיון לא מתייחס לטכניקה זו או אחרת והוא מיושם במספר רב של טכניקות כמו דימיון מודרך ויפאסנה זן ועוד לעיונך הוסיף טכניקות למדיטציה מעניינות בהמשך

למעלה