שלום לכולם!!

FrooTeLa

New member
אני לא רבה איתה חחחחחחחח

אני סתם צוחקת מה אני צריכה לריב עם ילדים קטנים?...

ווואווו!!!!!

חח קצת תרבות.. ממש רואים את "התרבות" הזאתי בפורום הזה!! וחוץ מזה.. הפורום משעמם נורא!!! אף אחד לא נכנס לא רושם כלום!! וגם הבנתם לא נכון!! אני לא אוהבת את קטנטנות, המורדים, הארי פוטר ומייקל ג'קסון!! אני אוהבת רק את מייקל וחברה שלי אוהבת את כל השאר!!! ודבר שני... אם אני מעריצה את מייקל זה אומר שאני ילדה קטנה!?!? פפפפפפחחחחח הצחקתם אותי!! אני מכירה מעריצים בני 35! וואו קטנים נכון? ואו ואיזה "מצחיק"!! אני מעריצה של מייקל! לא.. עדיף להיות מעריצה של אמינם שכל היום יורד על אנשים נכון?! אהה ולהתבגר.. ולהתחיל לראות ערוצי פורנו! יופי לי!! וללכת למצעד הגאווה! מעניין מאוד!! וגם אני לא רבתי איתה בכלל תקח את זה איך שאתה רוצה! טוב אין לי כוח!! משעמם פה! אתם מרגישים כמו הילדים הכי גדולים בכל ההיסטוריה! אבל אתם ממש לא..פחחח טוב אל תרשמו לי כלום כי במיילה אני לא נכנסת שוב

FrooTeLa

New member
מה הקשר אמינם?

מה הקשר פורנו?.. ילדה, אם אין לך מה להגיד סתמי את הפה שלך טוב...? עדיף... אתסתם עושה מעצמך צחוק פה.. ולכל שאר הסתומות שכתבו על מייקל ג'קסון- להגיד לכם את האמת הוא ממש לא מעניין לי את הזין לא אכפת לי ממנו אני לא קוראת עליו מה את רוצה ממני תזהרי שלא להרוג אותי בגללו... לא אמרתי עליו כלום שיהייה לך לבריאות בהערצה שלך אליו מה את רוצה ממני שתקי כבר יא אללה... ודווקא הנה אני רושמת לך האאאא האאאאא האאאאאאאא הנההההההה הנההההההה ואני בכלל לא מרגישה גדולה... ליידך רק אני מרגישה הרבה יותר חכמה ובוגרת וחוצמזה זה כיף לצחוק על ילדים בכיתה ז'...
אה ד"א את ילדה קטנה בלי שום קשר למייקל או לא... אז שתקי כי את לא יודעת על מה את מזדברת (מזיינת בשכל)

niti nit

New member
מה הקשר?

מה את חושבת שרק בגלל שאת יותר גדולה ממנה את יכולה להגיד לה מה שהיא "ילדה קטנה" אז שתדעי לך בתור לילדה שכבר לא בכיתה ז' את כבר ילדה גדולה אולי.... אבל... ממש לא בוגרת! אז אולי עדי ילדה קטנה אבל לפחות היא בוגרת!

FrooTeLa

New member
חחחחחחחחחחחחחחח. כן. נכון.

ילדה שולה ל-ח' תגיד לי שאני לא בוגרת. מה את מבינה בבגרות בכלל??

niti nit

New member
קודם כל...

אומרים שעולה ולא שולה ולפי ההתנהגות שלך אני רואה שאני מבינה יותר ממך!

niti nit

New member
קודם כל...

אומרים שעולה ולא שולה ולפי ההתנהגות שלך אני רואה שאני מבינה יותר ממך!

רגע רגע רגע...........

הייתה פה אי הבנה גדולה!!!! וחוץ מזה מייקל ג'קסון הוא הזמר הכי מצליח בתולדות ההיסטוריה של האנושות וזאת עובדה ולא דעה של מישהו! חוץ מזה אתה לא יודעים כלום על הבן אדם הזה וסתם שופטים אותו לפני המראה ולפי מה שכתוב בצהובונים האלה!!! קודם תבררו את מה שהבן אדם עושה למען ילדים חולים, על מה הוא שר בשירים שלו ואז תשפטו! ובכלל, ככה מקבלים מישהו חדש לפורום שלכם?! אתה כולכם אגואיסטים פה! לא מקבלים אנשים חדשים לפורום בירידות עליהם ועל האנשים שהם אוהבים או מעריצים! כל אחד והדעה שלו! לא פלא שבפורום שלהם יש כל כך הרבה אנשים פעילים! ועוד משהו, עדי לא ילדה קטנה בכלל! אני מכיר אותה אישית, הייתה פה אי הבנה, היא רק מעריצה את מייקל ג'קסון, היא לא אוהבת קטנטנות והמורדים! את קטנטנות והמורדים אוהבת הניצן הזאתי, שהיא באמת נישמעת כמו ילדה קטנה! והיא אומרת "לדעת המורדים יותר מצליחים"! חחחח! מה זה לדעתה, עובדה שהם לא, הם אפילו לא קרובים ללהיות כמו מייקל ג'קסון, ולא אף אחד אחר, ושוב, זאת עובדה! תחשבו על כל מה שכבתי פה בהודעה הזאתי! נ.ב: עדי מותק, בבקשה תעזבי את הפורום האגואיסטי הזה, יש פה חרא של אנשים ולא מגיעה לך להיות פה!

חחח אווו!!!

סוף סוף יש פה מישהו נורמאלי! תודה שבאת!
|חיבוק כל מי שבפורום "מייקל ג'קסון" הוא מלאך!!

B o o b a

New member
........ כנסו .........

יאאאאאא מייקל ג'קסון עם הפרצוף מפלסטיק חחחחחחחחח לא הוא חמוש יש לו דברים נחמדים אבל בריטני ספירס שולטת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FrooTeLa

New member
מה את סתומה???

אבריל לאווין שולטתתתתתתתתת היא כזאת מגניבההההה

niti nit

New member
סתום ת'פה!

מה קרה אסור לי לראות קטנטנות ולקרוא הארי פוטר? זו מדינה חופשית אתה יודע! כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה ולידיעתך עדי גם רואה קטנטנות והארי פוטר זה לא לילדים קטנים ואם כן אז למה גנבו משאית שלמה של ספרים? אני יכולה לקרוא מה שאני רוצה ואף אחד לא יגיד לי מה לעשות ומייקל ג'קסון לא כל כך קדוש!!!!!!!!!!!!!!

יאאא!! חחח לפני שנה הייתי פה וזה

עדיין בדף הראשון השרשור הזה..פחחעעע!!!! וניצן...אמרת מייקל ג'קסון... את צריכה להגיד אמן לפני זה!! מה לא לימדו אותך?!?! חחח סתם!! וחוץ מזה... מי אמר לך לא לראות המורדים וקטנטנות?! תראי כמה שאת רוצה!

niti nit

New member
עדי....

אני לא מעריצה של מייקל ג'קסון אז אני פשוט אגיד מייקל ג'קסון ולא "אמן" לפני זה כמו שאת אומרת!

niti nit

New member
מה הקשר ילדה קטנה?

אז מה אם אני אוהבת הארי פוטר והמורדים מה אסור גם בת דודה שלי שהיא כבר בכיתה ט' רואה את זה וקוראת הארי פוטר ולידיעתך הארי פוטר זה לא לילדים קטנים! וגם המורדים לא!

niti nit

New member
אוקיי אז...

אז אם זה לילדים מפגרים איך זה שהמורדים לידיעתך היא סידרה די מצליחה בארץ וגם בחו"ל וקטנטנות בוא נראה.... אוקיי הייתי אומרת שהיא מצליחה בדק כמו המורדים והארי פוטר אם הוא ספר למפגרים אז למה גנבו משאית שלמה של הארי פוטר ומסדר עוף החול??? אז לפני שאתה אומר משהו תסתכל בעובדות!

למעלה