שלום לכולם!!

שלום לכולם!!../images/Emo24.gif

שלום שמי עדי ואני גם גרה בעיר המדהימה נס ציונה!!!
ואני לומדת בחטיבה
השולטת
"גולדה מאיר"!!!! יש פה מישהו מכיתה ז' בחטיבה "גולדה מאיר"

niti nit

New member
../images/Emo41.gifגם אני מנס ציונה!

שלום שמי ניצן ועדי גם אני מנס ציונהמחטיבת הביניים על שם גולדה מאיר!!! מכיתה ז1' ותופתעי לשמוע אני גם חברה שלך!!!!!

יואו ניצן!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

יואו לא ידעתי שאת חברה שלי!!!! דרך אגב כינוי "יפה"!!! ניצן ספרי קצת על עצמך!!! MJ YOU ARE THE BEST!!!! HOW'S BAD?

niti nit

New member
עי! הגזמת קצת עם מייקל ג'קסון!

טוב אז הוא מצליח בזמרות אבל זה לא אומר שאת צריכה להכניס אותו לכל משפט!!!!!! ואני בת 13! אם לא ידעת ואוהבת הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והמורדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקטנטנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go Michael../images/Emo99.gif

אוי נו ניצן את והארי פוטר הפלצני והחנוני שלך!!!! והמורדים הסנוביים שלך!!!!! והקטנטנות התינוקיים שלך!!!!!! Michael you are my life!!! and Nitzan you are stupid!!!

לניצן השוואה!!

הארי פוטר
=
המורדים
=
קטנטנות
=
מייקל ג'קסון
=
סתם ניצן תרגעי זה היה בצחוק... אבל בקשר למייקל זה נכון

niti nit

New member
לעדי תיחקון השוואה!!!

אלק גם את רואה קטנטנות והמורדים ועובדה שגנבו משאית שלמה של ספרי הארי פוטר!! אולי מייקל מפורסם מצליח אבל לא יותר מהמורדים קטנטנות והארי פוטר הם כולם במידה שווה (למרות שלדעתי המורדים קטנטנות והארי פוטר יותר מוצלחים ממייקל ג'קסון אבל שיהיה) ואני יודעת שאמרת בצחוק!!

אני רואה אבל..

אני לא אוהבת אותם כמוך!!!! אני בסך הכל רואה... וחוץ מזה זה נהיה טיפה תינוקי... וכנראה שאת לא ממש מבינה על מה את מדברת!!! אולי הארי פוטר מצליח ולא יותר ממיקל ג'קסון תאמיני לי הספר הזה אפילו לא הגיע לשיאי גינס ומייקל שם כבר ממזמן!!! ניצן.. אני במאה ה-21 לידעתך לא במאה ה-19 את לא מבינה בכלל על איזה הצלחה מייקל הגיע אז את סתם מדברת שטויות!! תבררי קודם לפני שאת אומרת!!(חח מה מזכיר לך?"תבררי קודם לפני שאת מאשימה") ולדעתי המורדים הם סתם חבורה של סנוביים אולי הסידרה יפה אבל אני לא חושבת שמריצה "קולית שבקולים" או שמיה "הפצצה מנוטרדם" או "פליפה ההורס" וכל השטויות האלו שמעריצים זורקים בשניה!

FrooTeLa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באיזה כיתה את תגידי לי?? ז'?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!
הארי פוטר קטנטנות... ו... ו.... רגע זה שיא הקוליות... המורדיםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח הם כאלה מגניביםםםם ומריצה הזאתי כזאת מגניבה ומיה כזאת יפה ומנואל כזה חמוד נכוןןןןןןן??? יאאא איך הייתי מתה להיות כמו מריצההה/מיההההה

למה את צוחקת? את לא מאמינה לי שאני

לא רוצה להיות אחד מהם? אז... זה הדבר האחרון שאני רוצה זה להיות אחד מהם!!! טוב בואי נפסיק לדבר על זה ועל כל הבלה בלה בלה האלו! למה אף אחד בקושי לא נכנס לפורום חוץ מילדה אחת?! אין מקום יותר טוב מנס ציונה!!!!! עיר עם לב של מושבה!!!

FrooTeLa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה את מחקה אותי. בסדר חמודה. פסיכית.

בנות להירגע בבקשה.......

מה נסגר איתכן.....קצת תרבות...בסדר היא ילדה קטנה שאוהבת המורדים קטנטנות והארי פוטר..ויותר גרוע מזה...מייקל ג'קסון.....פחחח...(עכשיו באמת הבנתי למה את צוחקת.......) אבל די..מה זה הקטנוניות הזו?! תני לה לאהוד את הדברים האלה בשקט, כמו אחותי הקטנה......זה לא מפריע לך אישית, אז תני....היא עוד תבין שזה rubish(אני מתה על המילה זו!).....יום אחד....... ולזו שאוהבת את הדברים האלה........: honney it's ime to grow up! וFrooTella.......למה לריב על דברים קטנוניים??? לפי מה שהבנתי את עולה לי'? א זגם את......grow up!!!!!! בקיצר חלאס! תפסיקו את המריבה השטותית הזו......... ואני מרגישה בגנון...אז חאלס............ ולסיכום על ההשתתפות שלי בריב שלכן........."שוק שאני משתפת פעולה עם החרא הזה!" אבל באמת.................

למעלה