מאכזבת שוב... אני בת 24 ...
ס סקייטר גירל New member 17/5/03 #25 כולם גדולים ממני! ../images/Emo46.gif אנימרגישה כמו תינוקת...... לפחות אני "יצורה" חחחחח מה זה היה רן?
כולם גדולים ממני! ../images/Emo46.gif אנימרגישה כמו תינוקת...... לפחות אני "יצורה" חחחחח מה זה היה רן?
E eyalush001 New member 18/5/03 #27 מספר מספר... טוב אז אני רואה שכולם קפצו על ההודעה שלי והודיעו על כך שהם חדשים פה גם אז.. יפה לכם אז שמי אייל מת"א בן 18 חושב קיילי ומדבר קיילי. וזהו יש וקבלו מחמאות על הפורום הנהדר ואני בעד להרחיב אותו!
מספר מספר... טוב אז אני רואה שכולם קפצו על ההודעה שלי והודיעו על כך שהם חדשים פה גם אז.. יפה לכם אז שמי אייל מת"א בן 18 חושב קיילי ומדבר קיילי. וזהו יש וקבלו מחמאות על הפורום הנהדר ואני בעד להרחיב אותו!
ס סקייטר גירל New member 19/5/03 #31 אוי זה כאלו הקליפ של קנט גט .... למישהו יש אותו? בטח להורדה אני חייבת לראות אותו....... ממש יפה אפילו יותק מהקליפ!!!!!!!!!טוב הגזמתי......חי חי פוגי נחמד מה שעשית סיכום השבוע למה לא כתבת "סקייטי הייתה נודניקית"? או "חמוצה?" חחחחח
אוי זה כאלו הקליפ של קנט גט .... למישהו יש אותו? בטח להורדה אני חייבת לראות אותו....... ממש יפה אפילו יותק מהקליפ!!!!!!!!!טוב הגזמתי......חי חי פוגי נחמד מה שעשית סיכום השבוע למה לא כתבת "סקייטי הייתה נודניקית"? או "חמוצה?" חחחחח