שלום לכולם!! אני די חדשה כאן אז אני אשמח אם תעדכנו אותי במה שקורה כאן... תודה.
ש שולי פ New member 27/4/03 #1 שלום לכולם!!../images/Emo24.gif אני די חדשה כאן אז אני אשמח אם תעדכנו אותי במה שקורה כאן... תודה.
A ashkeloni New member 28/4/03 #8 חזרתי... פשוט נמחק לי המחשב..... אוי לא... הלכו כל התמונות... אולי עדיין יש תמונות על המחשב השני... טוב... אני אבדוק...
חזרתי... פשוט נמחק לי המחשב..... אוי לא... הלכו כל התמונות... אולי עדיין יש תמונות על המחשב השני... טוב... אני אבדוק...
מ מיטל הנסיכה New member 28/4/03 #6 שלום לך!!! ברוכה הבאה לפורום שלנו, מקווה שתהני,תתעלי מקריאתך בו ותעלי אותו מכתיבתך בו....
Y yair m New member 29/4/03 #9 ברוכה הבאה!!!! אולי תספרי לנו עליך קצת פרטים למשל: איזה שבט את... וכל מיני.
ש שרוך New member 29/4/03 #10 ברוכה הבאה בס"ד הי שולי ברוכה הבאה לפורום שלנו את תמיד מוזמנת לכתוב פה שרוך לא נשכח ולא נסלח
ש שולי פ New member 29/4/03 #13 תודה לכולכם!!../images/Emo13.gif תודה לכם אתם ממש נחמדים!! וסתם כדרך אגב אני מסניף נהריה...
ש שולי פ New member 29/4/03 #15 שבט... ממה שהספקתי לראות את הכרטיסים שלכם כולם כאן ענקיים .... אני רק בשבט הרא"ה אבל בבקשה אל תעלו עלי....
שבט... ממה שהספקתי לראות את הכרטיסים שלכם כולם כאן ענקיים .... אני רק בשבט הרא"ה אבל בבקשה אל תעלו עלי....
מ מיטל הנסיכה New member 30/4/03 #16 ../images/Emo41.gifלמה? למה שנעלה עלייך דווקא בסבבה אנו שמחים שהצטרפת
א אושרה1 New member 1/5/03 #20 תדעי לך שזה מזה חפיף אני כאן כמעט בס"ד חצי שנה ואני מסתדרת נפלא למרות שכולם יותר גדולים. אושרה