שלום לכולם שמחתי לגלות את הפורום אני חושבת שיש לכם מנהלת מופלאה תודה על ההמלצות שלך אהבתי
J jaazz New member 10/3/03 #1 שלום לכולם ../images/Emo24.gif שמחתי לגלות את הפורום אני חושבת שיש לכם מנהלת מופלאה תודה על ההמלצות שלך אהבתי
שלום לכולם ../images/Emo24.gif שמחתי לגלות את הפורום אני חושבת שיש לכם מנהלת מופלאה תודה על ההמלצות שלך אהבתי
א אסטרולוג New member 10/3/03 #2 שלום לך jaazz הנפלאה!../images/Emo24.gif גם אני חדש ושמחתי לפגוש אותך בצאט, הוקסמתי ממך ומהמפה שלך, את תגיעי רחוק אני בטוח! המון הצלחה בחיים ואושר ואהבה.
שלום לך jaazz הנפלאה!../images/Emo24.gif גם אני חדש ושמחתי לפגוש אותך בצאט, הוקסמתי ממך ומהמפה שלך, את תגיעי רחוק אני בטוח! המון הצלחה בחיים ואושר ואהבה.
J jaazz New member 10/3/03 #3 ../images/Emo23.gif תודה חמוד גם הוקסמתי ממך ומילים המתוקות שנתתה לי להרגיש הכי מיוחדת בעולם תודה על שעות של עונג ,אתה הכי הכי
../images/Emo23.gif תודה חמוד גם הוקסמתי ממך ומילים המתוקות שנתתה לי להרגיש הכי מיוחדת בעולם תודה על שעות של עונג ,אתה הכי הכי
A arem12 New member 10/3/03 #4 jaazz ברוכה הבאה../images/Emo24.gif את מוזמנת להישאר כאן איתנו בכייף...תגלי שיש כאן הרבה אנשים נפלאים.... ואשמח להמליץ לך על עוד זמרים.
jaazz ברוכה הבאה../images/Emo24.gif את מוזמנת להישאר כאן איתנו בכייף...תגלי שיש כאן הרבה אנשים נפלאים.... ואשמח להמליץ לך על עוד זמרים.