שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif

לאחר כמה ימים שאני חוקרת את הפורם שלכם הבנתי שאני מתאימה לכאן!!! קצת הומר עם בעיות וכו'.......... טוב ככה אז.. אני אוהבת נורא חיות, צימחונית כבר חצי שנה ואני בת... (אני הכי קטנה בפורום כפי שהבנתי) אני בת 12 8 חודשים ו5 ימים! טוב אז שלום לכולם... ואבא שלי הוא מנהל פורום ושמעתי שאפרת (אפי) זכתה במנהלת הטובה ביותר בטקס אנשי השנה של תפוז אז כל-הכבוד.... טוב אז ככה אני אתחיל כבר עכשיו בשאלתי הראשונה...(השאלות שלי בטח יראו לכולכם טיפשיות אבל אני רק בת 12 שמונה חודשים ו5 ימים אז מותר לי
) ונעבור לשאלה: כהה מתחילת השנה אני לא מדברת עם ילדה מהכיתה שלי שפעם היינו חברות טובות.. ולמה? אני לא מדברת איתה בגלל שהיא נסחפה עם הרם שהייתה אצל משהו עם עוד 5 ילדים והציפה אותי בקללות באיסיקיו שלי! עכשיו שאלתי אותה ישירות אם היא עשתה את זה והיא הודתה! עכשיו היא היום בגלל שהייתה משהו צריכה ממני התקשרה אך לא הייתה מוכנה להודות בשנית או אפילו לבקש סליחה היא טענה שהיא צריכה לבקש סליחה.. עכשיו אני לומדת בבית צפר שהוא מ-א' ועד ח' ככה שיש לי להיות איתה רק עוד שנה וחצי מה אתם אומרים לעשות? (אני חצי שנה מדברת איתה להמשיך ככה?) נ.ב. סליחה אם יש לי שגיאות כתיב, אני דיסלקטית באמת ויש לי הקלה

resputin

New member
האם לסלוח או לא.?

הייתי מציע על לא. סליחה, אבל אני לא מהסוג של Forgive and forget- מילא הייתה מתנצלת או עושה צעדים לכיוון, לאחר שבוסס שהיא לא ממש עשתה את זה, את לדעתי יכולה פשוט להתנהג בקרירות אליה. מה זאת אומרת.? אם היא שואלת משהו, מבקשת משהו וכו'- תעשי זאת, פשוט אל תתטריחי את עצמך יותר מדי. אל תהיי משתפת פעולה או להוטה לשוחח איתה על הנושאים השונים. מבחינתך היא מתה כחברה, ואם עליכן לעשות משימה ביחד, עושים אותה- מסיימים, והולכים הבייתה. בלי שיחות לב אל לב, קשקושים או שאר דברים שחברות עושות. זה שהיא (וסליחה על הביטוי) כלבתא, זאת בעייה שלה.

את בהחלט רשאית לסלוח לה

אם את רוצה, הואיל ולהסתובב עם כעס בפנים הוא דבר מזיק הרבה יותר מכל דבר אחר. מעבר לזה, להשאר בקשר איתה זו החלטה אחרת. משום מה היא לא נשמעת לי,אפעס, בחורה מהימנה, חביבה וכיפית, כך שאולי לסלוח, לשכוח ולברוח היא האופציה הטובה ביותר.

d@r121

New member
אני בגישה של לא לסלוח אלה אם כן...

היא מבקשת סליחה תסלחי לי אבל אדם שמציף אותי בקללות באייסי ולא מבקש סליחה שימות, אני לא אסלח לו! מצטער אני איש של עקרונות ואני יכול לא לדבר עם אדם הרבה יותר מחצי שנה עד שהוא יתנצל תני לה להתבשל ותדאגי לשלוח רמזים שתוכלי לסלוח רק אם היא תבקש סליחה. (אפי אני במקומך הייתי משתנק, תקראי טוב טוב את ההודעה שפותחת את השרשור
)

לא השתנקתי.

החברה מן הסתם סוג של פוסטמה. זה לא אומר שאי אפשר לסלוח לה ולברוח. לעניות דעתי (ואוי למי שיחלוק עליי), שמירת טינה עולה בבריאות. לסלוח, לא לחדש את הקשר, וכמובן שנקמה טובה לא תזיק, אבל זה לשרשור אחר.

d@r121

New member
מישהו אמר משהו על לשמור טינה?

אנחנו דיברנו על נקמה {-[

d@r121

New member
מישהו אמר משהו על לשמור טינה?

אנחנו דיברנו על נקמה

למעלה