Shani sweet girl
New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif
לאחר כמה ימים שאני חוקרת את הפורם שלכם הבנתי שאני מתאימה לכאן!!! קצת הומר עם בעיות וכו'.......... טוב ככה אז.. אני אוהבת נורא חיות, צימחונית כבר חצי שנה ואני בת... (אני הכי קטנה בפורום כפי שהבנתי) אני בת 12 8 חודשים ו5 ימים! טוב אז שלום לכולם... ואבא שלי הוא מנהל פורום ושמעתי שאפרת (אפי) זכתה במנהלת הטובה ביותר בטקס אנשי השנה של תפוז אז כל-הכבוד.... טוב אז ככה אני אתחיל כבר עכשיו בשאלתי הראשונה...(השאלות שלי בטח יראו לכולכם טיפשיות אבל אני רק בת 12 שמונה חודשים ו5 ימים אז מותר לי
) ונעבור לשאלה: כהה מתחילת השנה אני לא מדברת עם ילדה מהכיתה שלי שפעם היינו חברות טובות.. ולמה? אני לא מדברת איתה בגלל שהיא נסחפה עם הרם שהייתה אצל משהו עם עוד 5 ילדים והציפה אותי בקללות באיסיקיו שלי! עכשיו שאלתי אותה ישירות אם היא עשתה את זה והיא הודתה! עכשיו היא היום בגלל שהייתה משהו צריכה ממני התקשרה אך לא הייתה מוכנה להודות בשנית או אפילו לבקש סליחה היא טענה שהיא צריכה לבקש סליחה.. עכשיו אני לומדת בבית צפר שהוא מ-א' ועד ח' ככה שיש לי להיות איתה רק עוד שנה וחצי מה אתם אומרים לעשות? (אני חצי שנה מדברת איתה להמשיך ככה?) נ.ב. סליחה אם יש לי שגיאות כתיב, אני דיסלקטית באמת ויש לי הקלה
לאחר כמה ימים שאני חוקרת את הפורם שלכם הבנתי שאני מתאימה לכאן!!! קצת הומר עם בעיות וכו'.......... טוב ככה אז.. אני אוהבת נורא חיות, צימחונית כבר חצי שנה ואני בת... (אני הכי קטנה בפורום כפי שהבנתי) אני בת 12 8 חודשים ו5 ימים! טוב אז שלום לכולם... ואבא שלי הוא מנהל פורום ושמעתי שאפרת (אפי) זכתה במנהלת הטובה ביותר בטקס אנשי השנה של תפוז אז כל-הכבוד.... טוב אז ככה אני אתחיל כבר עכשיו בשאלתי הראשונה...(השאלות שלי בטח יראו לכולכם טיפשיות אבל אני רק בת 12 שמונה חודשים ו5 ימים אז מותר לי