שלום לכולם!

casaya

New member
שלום לכולם!../images/Emo24.gif

אני חדש. מת על ריאליטי וכמובן שהישרדות והמירוץ למליון הן הסדרות הטובות ביותר. ראיתי את כל העונות שלהם... ואני חייב לציין שהעונה האהובה עליי במירוץ למליון היא עונה 3 (זאק ופלו, קן וג'רארד, טרי ואיאן, דרק ודרו- מה עוד אפשר לבקש?!) ובהישרדות עונה 2 שולטת כמובן... המתמודדות הכי טובות בכל תכנית ראליטי שהייתה אי פעם הם כמובן שרלה ומירנה מהמירוץ 5 (אהובותיי) וגם אליזבת (אהובתי) מהישרדות 2. מה הדעה הכללית פה בפורום? -
-

LOVEtheMcMAHONS

New member
הפורום לא דוגל בדעות כלליות

כל אחד זכאי לדעה האישית שלו והיא מקובלת כמו כל דעה אחרת חוץ מהדעות שלי שהם מעל כולם
שארלה ומירנה ? דמויות חביבות אם כי קצת מעצבנות. בהחלט זכורות יותר לטובה מאשר לרעה (במיוחד מעונה 11) אליזבת ? מתוקה אבל לא יותר מזה. לא הייתי שם אותה בשום רשימה של מתמודדים טובים בהישרדות כי היא לא שיחקה שום משחק מעבר להיותה חמודה ומאמי ומותק.

RedDevil17

New member
לזה אני לא מסכים...

אליזבת עשתה את המקסימום מבחינתה, והביאה את עצמה מהמקום ה-8 שיועד לה עד לפיינל 4. היא שיכנעה את טינה וקולבי להיפטר מג'רי, ואז כשאמבר לא הסכימה להצטרף אליה לברית, גם מאמבר. זה שהיא היתה קטנה וחמודה זה לא בניגוד למשחק אסטרטגי.

מסכים לחלוטין...

אנשים אומרים שהיא הייתה גרועה אסטרטגית רק כי היא הייתה מאמי ומותק וחמודה ומלכה LOL. אבל בתכלס היא הייתה הראשונה ששמה לב לחתכים בין ג'רי לקית' וטינה ופירקה את הברית של אוגאקור.

Woogyman

New member
שכחתי אותם ../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

באמת, באיזה עונה הם?

למעלה