המנהל? D:
S SpongBobit New member 5/11/07 #24 זה שהכינוי שלו כחול ,X Slider וכן הוא בן 18 ! והוא נולד בתאריך קדוש ! בתאריך של ההופעה (רוצה שוב !;~
3 3has3 New member 5/11/07 #30 XDD יופי, עכשיו אני לא מרגישה כמו מישהי שעונה במקום שחף כל הזמן XDD בואו, הצטרפו למועדון D: מועדון העונים בשביל שחף DDD:
XDD יופי, עכשיו אני לא מרגישה כמו מישהי שעונה במקום שחף כל הזמן XDD בואו, הצטרפו למועדון D: מועדון העונים בשביל שחף DDD:
3 3has3 New member 5/11/07 #35 XDDDD אני אוסיף את זה לחתימה XD מחר D: *עצלנית ;;;* בואו נתערב שלשחף לא תהיה תגובה על זה. אחרי הכל, אנחנו עונות בשבילו XD
XDDDD אני אוסיף את זה לחתימה XD מחר D: *עצלנית ;;;* בואו נתערב שלשחף לא תהיה תגובה על זה. אחרי הכל, אנחנו עונות בשבילו XD
T TaaaaaaaaaaL New member 5/11/07 #22 ../images/Emo109.gif |ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif היי את מכפר סבא , אולי את מכירה את בת דודה שלי !? חחח טופז גואטה אם זה אומר לך משו אה וגם בכפר סבא יש את החנוות הזאת פרי סטייל , מהממת ד"א , אני טל בת 15 מהמרכז .. השתלבות מהירה
../images/Emo109.gif |ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif היי את מכפר סבא , אולי את מכירה את בת דודה שלי !? חחח טופז גואטה אם זה אומר לך משו אה וגם בכפר סבא יש את החנוות הזאת פרי סטייל , מהממת ד"א , אני טל בת 15 מהמרכז .. השתלבות מהירה
T tsofa New member 5/11/07 #25 ברווכההה הבאהה :]../images/Emo85.gif צופנת טרבלסי 13, מהדרווםם השתלבותת מהיירההה :]
A Anat TH LOVE New member 5/11/07 #27 ברוכה הבאה ! ../images/Emo13.gif ענת , 13 וחצי , רחובות תהני [:
0 0oSharoNo0 New member 5/11/07 #29 ברוכית.. ../images/Emo9.gif (קצת באיחור אבל לא נורא..) שרון 15 חור בנגב... >< תהני!
A animfanatic New member 5/11/07 #31 ברוכה'לה../images/Emo24.gif הם אכן מעולים, מוזיקה מדהימה, מילים מדהימים, הבנים מדהימים, הקול של ביל מעלף... הכל מדהים אצלם!!!
ברוכה'לה../images/Emo24.gif הם אכן מעולים, מוזיקה מדהימה, מילים מדהימים, הבנים מדהימים, הקול של ביל מעלף... הכל מדהים אצלם!!!
A animfanatic New member 5/11/07 #32 ברוכה'לה ../images/Emo24.gif הם אכן מעולים, מוזיקה מדהימה, מילים מדהימים, הבנים מדהימים, הקול של ביל מעלף... הכל מדהים אצלם!!!
ברוכה'לה ../images/Emo24.gif הם אכן מעולים, מוזיקה מדהימה, מילים מדהימים, הבנים מדהימים, הקול של ביל מעלף... הכל מדהים אצלם!!!