שלום לכולם

dkohav

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

שמי דודי מנהל החדש של הפורום, אין לי כל קשר קודם למי שהיה לפני. אני אשמח להכיר את כולכם ואת הנעשה כאן בפורום יותר לעומק ואפילו לארגן לכולנו מפגשים. אני אשמח אם כל אחד ישרשר את עצמו בהודעה ואכתוב קצת על עצמו. מחכה לשמוע מכולכם:)

Catty

New member
למנהל - מחקת הודעה של עצמך??

וגם את שלי. מה הבעיה?

dkohav

New member
עשיתי בדיקה עם ההודעה שלי ובגלל שהיית משורשרת

עשיתי בדיקה עם ההודעה שלי ובגלל שהיית משורשרת בטעות נימחקת גם. מקווה שתקבלי את התנצלותי ושלא ניפגעת. דודי

Catty

New member
אוקיי, אין בעיה ../images/Emo13.gif

רק רציתי שתספר על עצמך קצת
מי מה מו..?

dkohav

New member
מרחפת תודה רבה.

אני מלא תקווה שהפורום שוב יחזור לחיים חדשים.

Catty

New member
../images/Emo20.gif יאללה, שרשור התפקדות ../images/Emo13.gif נוכחות חובה!

אני מצפה לשרשור גדול לא פחות ממה שהיה מממ... לפני שנה! כשסוזנה עוד הייתה המנהלת
אז יאללה.
שם: גיל: עיר: עיסוק: שומע, כבד"ש (כבש) או חירש (חורש): מה הכי מצחיק אותך בעולם
: מה גורם לך להתעורר בבוקר עם חיוך: ולסיום... בדיחה
:

dkohav

New member
../images/Emo24.gifמספר ברזל....

שם:דודי
עיסוק:תקשורת מחשבים ואינטרנט.
שומע, אבל אל תנסו לדבר אלי כשאני רואה טלוויזיה או חולם בהקיץ.
האחיינים שלי גורמים לי הרבה צחוק ואושר
להתעורר בבוקר לאחר חלום טוב.
בדיחה: ארנב שחור וארנבת בלונדינית מתאהבים והם מחליטים להתחתן. לאחר כמה זמן הם מחליטים להביא ילדים אז הם הביאו ארנבון. הארנבון יוצא שחור עם אוזן בלונדינית. לאחר 8 שנים מתים ההורים הארנבון הקטן נזכר שיש לו עוד משפחה יש לו את המשפחה של האמא ויש לו משפחה של האבא. אז הוא הולך למשפחה של אבא אומר להם:"אני יכול לגור איתכם?" עונים לו:"לא! יש לך אוזן בלודינית"
הולך למשפחה של האמא שואל:"אני יכול לגור איתכם?" עונים לו:"לא! כולך שחור ורק האוזן שלך בלונדינית"אז האנבון מחליט ללכת למסילת רכבת ולהוריד את האוזן הבלונדית כד ללכת למשפחה של האבא הוא שוכב על המסילה...פתאום באה רכבת מורידה לו את כל הראש!
מסקנה...? אל תאבד ת'ראש בגלל חתיכה בלונדינית!!!

LITAL200666

New member
שיהיה בהצלחה דודי:)

אם כבר מדברים על הזדהות אולי תספר לנו מה גרם לך בתור שומע להיות המנהל של ה פורום הזה?

dkohav

New member
../images/Emo24.gifתודה ליטל

בהמשך אני יספר הכל על עצמי ועל עמדתי בנושא. אשמח אם את וחברי הפורום תרשמו על עצמכם בשרשור ההתפקדות

שָׂרָה

New member
לא תמיד משתתפת פה

אבל אם אני פה, אז שיהיה... החתימה שלי אומרת הכל חחחחחחחחחחחח

שָׂרָה

New member
אבל שכחתי להוסיף....../images/Emo122.gif

חירשת, עוסקת בעבודות מזדמנות בעיקר כמנהלת בית וטבחית ומארגנת פרוייקט עם 4 אנשי צוות, ומארגנת סדר ויעוץ צביעה, עיצוב פנים בסיסי, יעוץ ריהוט, יעוץ תזונה, ויעוץ בריאות הוליסטי. אקווה שיהיה מעניין להשתתף כאן בעתיד

Catty

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

גם אני חשקתי פעם ב"מיקס מקצועות". אבל זה לא יותר מידי..?

dkohav

New member
אם אוהבים את זה אז למה לא?

חוץ מזה יוצא תמיד שמבינים כמעט בהכל...

Catty

New member
אני שואלת אותה מהניסיון שלה.

אם זה לא מבלבל, לא מתנגש אחד בשני וכו'... בדיוק מהסיבה שהתעניינתי בזה פעם, אני אשמח אם היא תספר איך זה יוצא באמת.

שָׂרָה

New member
הסבר איך זה יוצא באמת... ../images/Emo13.gif

אני אמא הוליסטית עם חוש אסטטי.. וה4 אנשי צוות שלי הם הבעלול (שהוא גם חירש ועובד בשיפוץ בתים) ו3 ילדי שהקטן בהם הוא תינוק בן שנה.... חחחחחחחח
אבל בכולופן אני מנסה לחשוב איך להתחיל ביזנס מחוץ לבית בדברים הנ"ל כי כבר עזרתי לכמה שמנים לרדת בסביבות 100 ק"ג

למעלה