שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן בפורום ושמחה מאוד על קיומו. סוף-סוף יש מקום איכותי לחשוב ולהתייעץ בו על מה שמעבר
מגיל ההתבגרות הייתה לי משיכה חזקה למיסטי. חויתי מדי פעם תופעות לא מוסברות. הייתה תקופה של שטויות כמו סיאנסים ואז נבהלתי ועזבתי. וכך במשך השנים הייתי מתקרבת-מתרחקת שוב ושוב עד ש... לפני שנתיים ילדתי את בני השני, ההריון היה לא קל וסבלתי מתסמונת התעלה הקרפטית - בצקות קשות שמביאות ללחץ על הגידים של הידיים ובשלבים מתקדמים לכאבים, תחושת נימול, חשמל לאורך כל היד עד הכתף ותחושת שיתוק. מספר חודשים לאחר הלידה התחילו לי תופעות מוזרות והפעם באינטנסיביות יומיומית ולעתים כל שעה. התחלתי "לשמוע קולות" (ואני שפויה בנפשי), צפצופים כאילו משהו מנסה לכוון לי תדר, ראיתי צללים, הופיעו חלומות וגם היו לי חוויות שאני נמצאת במימד אחר ואפילו רואה שם ישויות. ואז התחלתי לשייך את זה להריון מתוך מחשבה שמשהו רוחני מאוד חזק נמצא בכלל בהריון ובייחוד בקשר החזק של נשמתי עם נשמת התינוק הספציפי. יום אחד לקחתי מחברת ועט, ניקיתי את הראש ממחשבות, הרפיתי את היד האוחזת בעט ופתאום התחילו לעלות לי במוח מלא מילים ומשפטים באותה השניה שהיד כאילו התחילה לכתוב מעצמה. התכנים של המסרים היו ברובם תיאורים של סיטואציות בחיים שלי, הגעה לתובנות, אך גם בעיקר מסרים ייעוציים ונבואיים (שחלקם התגשמו אחד לאחד!, אלה שטרם התגשמו, העתיד יאמר לגביהם) אז למה כתבתי את כל זה? - כדי לשתף וגם בגלל שיש לי תקופות שאני קצת מתייאשת מהאינטואיציה הזו והספק מקנן שמא אני הוזה. אני לא מסוגלת ללכת לקורסים כי גיליתי שאצלי למידה של שינון ואפילו למידה התנסותית תנמיך את האינטואיציה שלי. כל חיי הייתי למדנית, רציונלית ומשננת ורק כשעזבתי את זה, פרצה האינטואיציה. התחלתי לחשוב שזה משהו מחזורי כזה - לעתים האינטואיציה גואה בתוכי ולעתים היא בשפל. בכל זאת אני חיה ללא תשובות ברורות ומחפשת אולי קצה חוט דרך השיתוף הזה כאן. לילה טוב!

רותי 11

New member
מריה מגדלנה1 יקרה ../images/Emo24.gif

שם מעניין בחרת - מעניין למה. לגבי האינטואיציה שלך - את בהחלט לא הוזה ולא חולמת מה שאת עושה בכתב נרקא "כתיבה אינטואיטיבית" שזה אומר תקשור דרך כתיבה, לדעתי אחד הדברים שאת צריכה לעבוד עליהם הוא באמת חיזוק האמונה במה שאת מקבלת ולא להטיל ספק, ויש ל הרבה ראיות לכך שזה אכן נכון - ואפילו אם לא כל מה שקיבלת קורה, זה לא בהכרח שלא קיבלת דברים נכונים אלא בגלל שהכל דינמי ויכול להשתנות בכל רגע. את צרכיה אולי קצת הכוונה כדי לחדד את זה או אפילו רק לתרגל כמה שיותר תקשור כדי להגיע בסופו של דבר לנקודה הנכונה לנקודה השלמה שלך. סיימת בזה שיש לך הרבה תשובות לא ברורות, מה הכוונה איזה תשובות את מחפשת ולגבי מה ?

רותי היקרה

תודה על התייחסותך ועזרתך
אני חושבת שהתשובות הלא ברורות הן הספק לגבי הדברים. אבל דברייך חיזקו את אמונתי. מה שאני לא מבינה זה מדוע הרבה פעמים אין לי כוח לעשות תקשור בכתיבה ומדוע שכבר אני עושה, אני לא יכולה להחזיק יותר מרבע שעה. גם התחלתי ללמוד טארוט (בעצמי, כמובן ובעזרת גיסתי שמבינה בזה) ומשהו שיבש לי את האיזון של האמונה דווקא משם. כשאני מתקשרת, יש לי הרגשה שזה ברור ומדוייק ובטארוט הכל נתון לפרשנויות. יש שם משהו שהוא יותר כללי. ובכל זאת אני מאוד מעריכה את הסמלים המיסטיים של הטארוט והמשמעויות שלהם. בטוח שיש מאוד חזקה ציירה אותם לראשונה. יש לי גם תופעה שאני מחזיקה למישהו את היד שלו ודרך התחושות שאני חשה אצלי, אני רואה את המצב הפיזי והרגשי שלו. כבר יצא לי לוודא כמה פעמים שדברים שהרגשתי היו נכונים עובדתית (כמו אולקוס, אנמיה, הריון) לפעמים הפה שלי מתחיל לדבר כאילו לבד, זה ממני, אבל מתחילות לרוץ לי בראש מחשבות משום מקום על אותו אדם, דברים שלא חשבתי עליהן קודם. אני חושבת שזה תקשור, אבל אין לי ביטחון לעשות תקשור ככה לאנשים, רק דרך כתיבה. עוד דבר - אם כבר הריון... אני רואה על נשים שהן בהריון כשההריון מאוד צעיר בשבוע 7-10 כשעוד לא רואים בכלל בטן. אני כאילו רואה פנים כפולות על האישה - שלה ושל...העובר שלה (ואני לא משוגעת). אם אני מתרכזת אני יכולה לראות אם זה בן או בת אז כל הדברים האלה, רותי, מחזקים אותי וגם מפחידים אותי. יש איזשהו ספק שאולי אני מגזימה או מדמיינת. הדברים שלך מחזקים אותי מאוד, ובמיוחד אנשים כמוך, בעלי כוחות. אז אני יודעת שהכל נכון. ועכשיו, שאלה קטנה, עליה אני לא מצליחה לענות לעצמי, כי אני מערבת מדי רגש - האם את יכולה לראות משהו לגביי בנושא הריון? שיהיה לך לילה טוב!

רותי 11

New member
מריה מגדלנה יקרה

ציינת שאת מתעייפת כאשר את מתקשרת וזה לא אמור לקרות כי בזמן תקשור - בכל אופן תקשור נכון, אנחנו נטענים אנרגטית ולא מתרוקנים - לכן חשוב שתבדקי עם מי את באמת מתקשרת

../images/Emo51.gif

תמיד דווקא הישות עמה אני מתקשרת היא זו שמסיימת את התקשור ואפילו אומרת שזה כדי לשמור על הכוחות שלי. תמיד כשאני מתקשרת אני מזמינה בהתחלה את מי שאני רוצה לתקשר עמה (בדרך כלל אני מזמינה "ישות אור" או "ישות חיובית"). אבל את צודקת שאולי משהו בהגנות שלי שקשור יותר לגבולות לא נשמר הכי טוב, זה מוכר לי מיחסים בין-אישיים: אני נוטה להיות מאוד מזדהה ומעורבת וזה מחליש אותי לפעמים. בכל מקרה, שוב תודה לך רותי המקסימה!

רותי 11

New member
מתוקה כדי לתקשר לא

נכון לפתוח את הערוצים לכולם רק להדרכה הישירה שלך - זה שהישות היא מהאור זה לא עושה את זה נכון.

למעלה