מריה מגדלנה1
New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif
אני חדשה כאן בפורום ושמחה מאוד על קיומו. סוף-סוף יש מקום איכותי לחשוב ולהתייעץ בו על מה שמעבר
מגיל ההתבגרות הייתה לי משיכה חזקה למיסטי. חויתי מדי פעם תופעות לא מוסברות. הייתה תקופה של שטויות כמו סיאנסים ואז נבהלתי ועזבתי. וכך במשך השנים הייתי מתקרבת-מתרחקת שוב ושוב עד ש... לפני שנתיים ילדתי את בני השני, ההריון היה לא קל וסבלתי מתסמונת התעלה הקרפטית - בצקות קשות שמביאות ללחץ על הגידים של הידיים ובשלבים מתקדמים לכאבים, תחושת נימול, חשמל לאורך כל היד עד הכתף ותחושת שיתוק. מספר חודשים לאחר הלידה התחילו לי תופעות מוזרות והפעם באינטנסיביות יומיומית ולעתים כל שעה. התחלתי "לשמוע קולות" (ואני שפויה בנפשי), צפצופים כאילו משהו מנסה לכוון לי תדר, ראיתי צללים, הופיעו חלומות וגם היו לי חוויות שאני נמצאת במימד אחר ואפילו רואה שם ישויות. ואז התחלתי לשייך את זה להריון מתוך מחשבה שמשהו רוחני מאוד חזק נמצא בכלל בהריון ובייחוד בקשר החזק של נשמתי עם נשמת התינוק הספציפי. יום אחד לקחתי מחברת ועט, ניקיתי את הראש ממחשבות, הרפיתי את היד האוחזת בעט ופתאום התחילו לעלות לי במוח מלא מילים ומשפטים באותה השניה שהיד כאילו התחילה לכתוב מעצמה. התכנים של המסרים היו ברובם תיאורים של סיטואציות בחיים שלי, הגעה לתובנות, אך גם בעיקר מסרים ייעוציים ונבואיים (שחלקם התגשמו אחד לאחד!, אלה שטרם התגשמו, העתיד יאמר לגביהם) אז למה כתבתי את כל זה? - כדי לשתף וגם בגלל שיש לי תקופות שאני קצת מתייאשת מהאינטואיציה הזו והספק מקנן שמא אני הוזה. אני לא מסוגלת ללכת לקורסים כי גיליתי שאצלי למידה של שינון ואפילו למידה התנסותית תנמיך את האינטואיציה שלי. כל חיי הייתי למדנית, רציונלית ומשננת ורק כשעזבתי את זה, פרצה האינטואיציה. התחלתי לחשוב שזה משהו מחזורי כזה - לעתים האינטואיציה גואה בתוכי ולעתים היא בשפל. בכל זאת אני חיה ללא תשובות ברורות ומחפשת אולי קצה חוט דרך השיתוף הזה כאן. לילה טוב!
אני חדשה כאן בפורום ושמחה מאוד על קיומו. סוף-סוף יש מקום איכותי לחשוב ולהתייעץ בו על מה שמעבר