שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

טמיה

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

שלום לכולם

רציתי לשתף אותכם שאני כבר שבוע על פרוגינובה
לפני בדיקת ביופסיה אני מאוד פוחדת מהבדיקה הזאת
ביום ראשון אולטרסאונד +דם ואז יחליטו מתי הבדיקה תבוצע האם הבדיקה הזאת דומה לבדיקת PAP ? ולמה בכלל עושים לי אותה עם בטיפולים שהייתיIVF הגעתי לרירית יפה בגודל 13 זה לא מספיק מראה על איכותה?

Yaldi

New member
הי טמיה

שלום לכולם

ביום ראשון אולטרסאונד +דם ואז יחליטו מתי הבדיקה תבוצע האם הבדיקה הזאת דומה לבדיקת PAP ? ולמה בכלל עושים לי אותה עם בטיפולים שהייתיIVF הגעתי לרירית יפה בגודל 13 זה לא מספיק מראה על איכותה?
הי טמיה
אני גם עברתי ביופסיה של הרירית. אין מה לפחד זה לא נעים ואולי אפילו קצת כואב אבל תספרי:1..2..3! ואת אחרי זה!!! מדוע החליטו אין לי מושג אבל שיהיה בהצלחה!!!

אדוינה

New member
הי טמיה!

שלום לכולם

הי טמיה!
באמת אין לי מושג למה ביופסיה.האם את יודעת כבר למה? מחד, אולי יתן הסבר מדוע לא הצליח עד עכשיו,ומאידך לא יזיק. מדובר על ביופסיה מרירית הרחם לעומת משטח מרירית צוואר הרחם(ב pap ). היו כאן בנות שעברו ביופסיה ואף טופלו בשל ממצא של דלקת ברירית. אולי הם יכנסו בהמשך. האם את מטופלת באסותא? טמיה, העיקר שיעבור בשלום.

טמיה

New member
תודה רבה

הי טמיה!
באמת אין לי מושג למה ביופסיה.האם את יודעת כבר למה? מחד, אולי יתן הסבר מדוע לא הצליח עד עכשיו,ומאידך לא יזיק. מדובר על ביופסיה מרירית הרחם לעומת משטח מרירית צוואר הרחם(ב pap ). היו כאן בנות שעברו ביופסיה ואף טופלו בשל ממצא של דלקת ברירית. אולי הם יכנסו בהמשך. האם את מטופלת באסותא? טמיה, העיקר שיעבור בשלום.
תודה רבה
אני מטופלת של מדיקל ראשל"צ לא אסותא אני לפני תרומה ובה"ש החזרה ראשונה בחיי כי לעולם לא הגעתי להחזרה בIVF רגיל וכעת אני לפני תרומה בפעם הראשונה

תימניה1

New member
לטמיה....

תודה רבה
אני מטופלת של מדיקל ראשל"צ לא אסותא אני לפני תרומה ובה"ש החזרה ראשונה בחיי כי לעולם לא הגעתי להחזרה בIVF רגיל וכעת אני לפני תרומה בפעם הראשונה
לטמיה....
האם את לפני החזרה ראשונה? גם אני מטופלת בראשון.

לריה

New member
זו בדיקת שתלמד על איכות הרירית

שלום לכולם

גם לי יש רירית כזו יפה וגם אותי שלחו לבדיקה הזו. אותי שלחו גם כי לא הייתה השרשה והכל יצא תקין סביר להניח שגם אצלך זה יהיה כך. בכל מקרה כדאי לעשות לאור התעללותנו בגופינוו לשלול גורמים עויינים אחרים. עברתי את הבדיקה שהיא לא נעימה אך הבנתי שכל אחת מגיבה אחרת. אני רגישה ולי זה לא היה נעים אבל תאמיני לי שכבר עברת דברים קשים מזה ואת תהיי בסדר. אני מאחלת לך טיפול קל ונעים

טמיה

New member
תודה לריה../images/Emo141.gif

גם לי יש רירית כזו יפה וגם אותי שלחו לבדיקה הזו. אותי שלחו גם כי לא הייתה השרשה והכל יצא תקין סביר להניח שגם אצלך זה יהיה כך. בכל מקרה כדאי לעשות לאור התעללותנו בגופינוו לשלול גורמים עויינים אחרים. עברתי את הבדיקה שהיא לא נעימה אך הבנתי שכל אחת מגיבה אחרת. אני רגישה ולי זה לא היה נעים אבל תאמיני לי שכבר עברת דברים קשים מזה ואת תהיי בסדר. אני מאחלת לך טיפול קל ונעים
תודה לריה

טמיה

New member
שלום לחבריי היקרים../images/Emo6.gif

שלום לכולם

שלום לחבריי היקרים

אז ככה היום אני 10 ימים על פרוגינובה גובה הרירית שלי נכון להיום מ"ס 10 ומחר בטח יגידו לי מתי הביופסיה
יאללה שתעבור כבר הבדיקה המפחידה הזאת הרגליים שלי רועדות

../images/Emo45.gif לרירית

שלום לחבריי היקרים

אז ככה היום אני 10 ימים על פרוגינובה גובה הרירית שלי נכון להיום מ"ס 10 ומחר בטח יגידו לי מתי הביופסיה
יאללה שתעבור כבר הבדיקה המפחידה הזאת הרגליים שלי רועדות
לרירית
בהצלחה עם הבדיקה. ושוב, תדרשי תיעוד של ממצאי הבדיקה, במיוחד ובמידה ויתגלה איזה שהוא ממצא חריג.
יש מחקרים שהראו שביופסיה של הרירית יכולה לשפר את מבנה הרירית במחזור הבאה וכמובן להגדיל את סיכוי היקלטות של העובר. לאור עובדה זו פותחה תהליך הפיפל שהוא סוג של ביופסיה. מאחר ואת נמצאת במסלול של קפואים זה יכול רק להועיל ואולי להגדיל במעט את הסיכויים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה