שלום לכולם

elley

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

צריכה את עזרתכם... אני עומדת להתחיל טיפול בחולה פיברומיאלגיה, הסובל גם מסוכרת. מעבר לזה שאני אשמח לטיפים על איך להתכוונן על שתי המחלות, מה שיותר חשוב לי הוא טיפים לאיך להגן על עצמי. אני אדם מאד רגיש, שזה מצד אחד מאד חיובי כמטפלת, אבל יש בו סכנות מצד השני. איך אני מנקה את עצמי לאחר הטיפול? איך אני מחזקת את עצמי לפני/אחרי טיפול? איך אני מפרידה אותי ממנו במהלך הטיפול? טיפים? רעיונות? עיצות? ומתי נפגשים כבר שוב?! יום שמח

csh018

New member
קודם כל תשבי!!!!

לא עומדים לפני שמתחילים טיפול. 1. לקרוא את כל החומר האפשרי על המחלות ולילמוד. 2. להכין תוכנית טיפול לכל מחלה. 3.להקשיב למטופל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. לנקות עם אקונומיה את הידייםםםםםםםםםםםםם סתם מקלחת............. 5. בהצלחה שלומי

מקוםבלב

New member
אני לא מאמינה בדברים האלה יותר.

פעם גם אני האמנתי בדברים האלו והייתי עושה הגנות מפה ועד מחר. וכל פעם המטופל היה משאיר לי מתנה בצורת מחלה או מגרנה או קוצר נשימה. התבגרתי מאז והחלטתי שמה ששלו שלו ולא קשור אליי. אני זה אני ואף אחד לא יכול לחדור אליי. ואגב גם אני בחורה מאוד רגישה שמרגישה הרבה דברים, אבל באמת חשובה פה ההסתכלות הכוללת. זה לא קשור למטופלים אלא בכלל לאנשים הסובבים אותך בחיי היום יום. אני עברתי תהליך בנושא ולמדתי לשמור על עצמי. מוכרחה להודות שלא תמיד זה עובד ולפעמים הצרות של אחרים נכנסים אליי אבל אז אני מזכירה לעצמי שזה לא אני. אפשר לשים קריסטלים בחדר לטיהור ולשטוף ידיים בתחילה ובסוף התהליך. אם את א מקבלת את מה שאמרתי תעשי לעצמיך הגנה בתחילת הטיפול.בצורה של ספירלה או מגן דויד. למה שאת מתחברת. אבל בגדול הכל בראש שלנו. ואני באמת מדברת ממקום שאם היה עובר בסוף הרחוב מישהו עם בעיה אני ישר הייתי לוקחת את זה לעצמי. בהצלחה.

avorly

New member
שלומי,

לגבי השאלה של elley למפגש- מתי מתאים לך, אם אתה עדיין רוצה לארח אותנו אחרי ההברזה האחרונה.... קבע תאריך ונראה איך מתקדמים. הרבה דברים קרו מהמפגש האחרון......

avorly

New member
איפה יוסי כשצריך אותו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

elley, פני ליוסי ואני בטוחה שישמח לעזור. הוא טיפל בחולת פיברו בעבר והגיע לתוצאות טובות מאוד. ולגבי טיפים- עיבדי עם הלב והאזניים. הקשיבי, הקשיבי והקשיבי.... לגבי מפגש נוסף- אנחנו חייבים לשלומי, וכמה שיותר מהר, את המפגש שבוטל. אם שלומי עדיין לא התייאש מאתנו...

elley

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

אני באמת חורשת על חומר רקע למחלות. נראה מה יהיה...

avorly

New member
מעולה,

יתכן שייקח לו איזה שבוע לענות. חכי בסבלנות, הוא יענה.

למעלה