the lovely lady
New member
שלום לכולם.../images/Emo23.gif
שכחתי לעדכן אתכם במה שקרה לאחרונה: ביום שלישי- מסיבה בהרצליה, בר מצווה. המסיבה הייתה קצת מעפנה, אבל המסיבה עצמה ומה שקרה בה, היה כיף.
זה היה כזה כיף לראות את כולם והשתפר לי מצב הרוח כל כך וכולם שמחו לראות אותי וקפצו עליי ואפילו ידיד שלי (אם אפשר לקרוא לו ככה {בדיוק השלמנו באותו ערב, כי לא דיברנו שבועיים, בגלל שבמסיבה האחרונה הוא רצה להציע לי חברות, וגימגמתי לו משהו ותירצתי ובחרתי, והוא התייאש ואחרי 5 דקות הציע למישהי אחרת חברות והם נהפכו לחברים. לא משנה שהם נפרדו אחרי כמה ימים}) אבל לא רקדנו. גם כי אני ממש לא אוהבת אותו ואני לא רוצה לעשות לעצמי את הבושה.
(מרושעת אני...
) אבל היה כיף!!!!!!!!!!!!! אני תמיד שוכחת איכויות של דברים נפלאים שקרו לי...
היום בבוקר: אבא שלי חזר מחו"ל! הוא עובד בחו"ל תקופות ארוכות, ובא לבקר רק לשבוע בארץ ומיד חוזר לששה שבועות. קשה, אבל מתגברים... מה אני אגיד לכם, לפעמים אני שוכחת שיש לי אבא אי שם בקצה העולם.
אכלתי שלוש צלחות מרק עוף היום!!! זה כזה טעים!!! אני אזמין אתכם, את כולכם בפעם הבאה...
היום בערב: יצאתי לסרט עם שלוש חברות, הארי פוטר... היה כזה כייייייייייייייייייייף בסרט ומצחיק!!! ממש ממש נהניתי!!! אני ממליצה!!! היה קורע בקניון... לפני שקנינו כרטיסים, נכנסנו לסופר פארם וקנינו שפתונים (רגילים) ליובש, רק שהם צובעים קצת את השפתיים ומוסיפים ברק...
ויש לזה גם טעם!!! קניתי תות!! קוראים לזה "נשיקת תות"...חחחח
כשחזרתי, ב23:00, שתיתי לי עוד מרק.
לילה טוב לכולם!!!
מחר בבוקר, נוסעים כל המשפחה לארוחת בוקר ומשם לסבא וסבתא הגרים בחיפה...לילה!!! כי אבא ואימא רוצים לילה אחד בשבילם...
אוהבת אתכם!!!
שכחתי לעדכן אתכם במה שקרה לאחרונה: ביום שלישי- מסיבה בהרצליה, בר מצווה. המסיבה הייתה קצת מעפנה, אבל המסיבה עצמה ומה שקרה בה, היה כיף.