שלום לכולם.

the lovely lady

New member
שלום לכולם.../images/Emo23.gif

שכחתי לעדכן אתכם במה שקרה לאחרונה: ביום שלישי- מסיבה בהרצליה, בר מצווה. המסיבה הייתה קצת מעפנה, אבל המסיבה עצמה ומה שקרה בה, היה כיף.
זה היה כזה כיף לראות את כולם והשתפר לי מצב הרוח כל כך וכולם שמחו לראות אותי וקפצו עליי ואפילו ידיד שלי (אם אפשר לקרוא לו ככה {בדיוק השלמנו באותו ערב, כי לא דיברנו שבועיים, בגלל שבמסיבה האחרונה הוא רצה להציע לי חברות, וגימגמתי לו משהו ותירצתי ובחרתי, והוא התייאש ואחרי 5 דקות הציע למישהי אחרת חברות והם נהפכו לחברים. לא משנה שהם נפרדו אחרי כמה ימים}) אבל לא רקדנו. גם כי אני ממש לא אוהבת אותו ואני לא רוצה לעשות לעצמי את הבושה.
(מרושעת אני...
) אבל היה כיף!!!!!!!!!!!!! אני תמיד שוכחת איכויות של דברים נפלאים שקרו לי...
היום בבוקר: אבא שלי חזר מחו"ל! הוא עובד בחו"ל תקופות ארוכות, ובא לבקר רק לשבוע בארץ ומיד חוזר לששה שבועות. קשה, אבל מתגברים... מה אני אגיד לכם, לפעמים אני שוכחת שיש לי אבא אי שם בקצה העולם.
אכלתי שלוש צלחות מרק עוף היום!!! זה כזה טעים!!! אני אזמין אתכם, את כולכם בפעם הבאה...
היום בערב: יצאתי לסרט עם שלוש חברות, הארי פוטר... היה כזה כייייייייייייייייייייף בסרט ומצחיק!!! ממש ממש נהניתי!!! אני ממליצה!!! היה קורע בקניון... לפני שקנינו כרטיסים, נכנסנו לסופר פארם וקנינו שפתונים (רגילים) ליובש, רק שהם צובעים קצת את השפתיים ומוסיפים ברק...
ויש לזה גם טעם!!! קניתי תות!! קוראים לזה "נשיקת תות"...חחחח
כשחזרתי, ב23:00, שתיתי לי עוד מרק.
לילה טוב לכולם!!!
מחר בבוקר, נוסעים כל המשפחה לארוחת בוקר ומשם לסבא וסבתא הגרים בחיפה...לילה!!! כי אבא ואימא רוצים לילה אחד בשבילם...
אוהבת אתכם!!!

zahav2007

New member
היי חמודה!

נשמע שנהנית מאוד במסיבה... זה כל כך רחוק ממני המסיבות האלו! לגבי החבר ההוא שהיה אמור להציע לך חברות...את רואה,שמה שפזיז מידי נגמר מהר ,והנה...הם נפרדו!ויותר טוב שאתם לא ביחד,כי הוא נשמע מניאק!
אני רואה שאת ממש מעריצה של מרק עוף...האמת שגם אני מאוד אוהבת!!! וזה מאכל שאפשר לאכול ממנו הרבה ולא להשמין! חבל לי לשמוע שאבא שלך רחוק ממכם...זה מאוד קשה! מי כמוני יודע...יש לי אמא בצרפת שגרה שם. אבל כמו שאת אומרת:מתרגלים לכל דבר! למה אתם לא עוברים איתו לחו"ל? שמחה שנהנית עם החברות בסרט+סופרפארם...איזה כיף להשתגע ככה עם חברות,הא?
טוב,שיהיה לך יום נעים ושבוע נפלא ואיזה כיף לך שאת בחופש,ואני עובדת...
בי זהב

the lovely lady

New member
זהב!../images/Emo24.gif

התגובה שלך קורעת
לגבי הילד הזה: הוא באמת מניאק, רק שהוא מניאק בהכחשה.
מרק עוף: אני סוגדת למרק עוף, מוזמנים בהמוניכם לאכול איתי.
אני שותה אפילו ארבע צלחות מרק ולא משמינה! וזה ממש טעים ומשביע, אולי לא במקרה שלי, כי אני לוקחת באופן אינטנסיבי להפליא...
(זאת המילה המתאימה?
) לגבי אבא: באמת מתרגלים, ועברנו לעיר חדשה בחופש הגדול האחרון לפני שנה, מהצפון למרכז. הוא עבד בצבא שנים, וכל בוקר נסע מהצפון למרכז במשך שעתיים. וכשהוא השתחרר מהצבא, החלטנו לעבור (למרות שאבא ואימא חשבו על זה די הרבה לפני השיחרור...) כדי להקל עליו, וגם בגלל האוכלוסיה של העיר (בצפון) ורמת החינוך שלא כל כך התאימה להם...לנו...
אז למזלי זה לא היה קשה, כי לא היו לי שם ממש חברים וסבלתי שם במיוחד בכיתה ו'. ברור שיש זכרונות וגעגועים- אבל רק לאנשים מסוימים... היה לנו בית ענק עם חצר ענקית ואנחנו בנינו את הבית הזה לפני עשר שנים... והשכרנו אותו. ומי שגר שם עכשיו ממש לא מטפחים את הבית ואת הגינה. -במקרה מי שגר שם, האישה הייתה סייעת בבי"ס שלי והבן שלה (בגילי) היה איתי בשיכבה. ובקיצור, זה צעד ענקי מדי לעבור, ואם כבר נעבור- למרות שלא רואים את זה "באופק"- זה יהיה רק אם יציעו עבודה שחייבים בשבילה לעבור... ושווה כמובן...
והנה, דיברתי יותר מדי.
באמת כיף להשתגע ככה עם חברות, ועכשיו אני לא מסוגלת להיפרד מהשפתון שקניתי.
בהצלחה בעבודה, ובהצלחה עם האישה המתוסכלת...
שיהיה גם לך יום נעים ושבוע נפלא ותשתדלי להנות
שלך, lovely lady.

zahav2007

New member
../images/Emo66.gifהיי שוב...

אני שמחה שאני מצחיקה אותך!
דווקא לא הייתי בטוחה אם אני טיפוס מצחיק או לא...למרות שבעלי אומר שאני מצחיקולה... לגבי המרק עוף...את בטח אף פעם לא מצוננת...כי את אוכלת הרבה!
סתם........ איזה כיף היה לך לגור בבית פרטי עם גינה...זה החלום שלי!!! ושיהיה גם כלב...רצוי לברדור! בכל מקרה,אלו הם החיים! זורמים איתם לפי הצורך...וכניראה שלהורייך לא היו הרבה ברירות ואחרי שיקולים,הם החליטו מה שהחליטו... אני בטוחה שאת ילדה מספיק עצמאית ומסתדרת גם ללא אבא צמוד! נכון? או שאני צודקת?
את קרעת אותי עם המשפט:"בהצלחה בעבודה, ובהצלחה עם האישה המתוסכלת..." האמת...שלשמחתי היא לא היתה כל השבוע! היא היתה בחופש...אז היה לי ולכולנו קצת שקט ממנה!
טוב,אחזור לי חזרה לעבודה ואת תמשיכי לכייף בחופש הגדול... דרך אגב-איזה מזל את?
זהב

the lovely lady

New member
../images/Emo6.gifאת באמת מצחיקולה

אני מזל דלי!!!
ואני שמחה שהאישה המתוסכלת נעלמה לה לכמה ימים...חח! והיו לי הרבה כלבים...ובשכונה לידנו הייתה כלבת לברדור שכל כלב שלנו שיחק איתה. כי הפגשתי ביניהם לעיתים.

zahav2007

New member
איזה קטע! גם אני מזל דלי...

איזה תאריך את? אני מתה על לברדורים! הם הכי מקסימים בעולם!!! טוב בי בינתיים זהב

the lovely lady

New member
אני ב27 לינואר

בעוד שלושה ימים אני אהיה בת 12.6... איזה קטע שגם את מזל דלי!!!

היי מקסימה../images/Emo24.gif

אני מאד אוהבת את הכתיבה שלך. קודם כל העלת לי חיוך רחב, שמחתי מאד לקרוא שמצב רוחך השתפר. לפעמים היציאה מהבית ושינוי השגרה מקלים עלינו מאד, אפילו אם בהתחלה אנחנו חושבים שזה לא נכון, אבל אחר כך מגלים שזה עשה לנו טוב. טוב שאת יוצאת ומבלה, זה מה שאת צריכה לעשות, ולהשאיר את המחשבות השליליות רחוק ממך. בסוף יצמחו לך כנפיים מרוב מרק עוף, חחחחחחח. לבריאות. יום מקסים לך.

the lovely lady

New member
חחחחחחחחח. רחל!../images/Emo24.gif

תודה רבה! אני שמחה שאת שמחה בשבילי!
באמת, כמו שאמרת, בהתחלה חשבתי שזה לא נכון, אבל אחר כך גיליתי שזה באמת כיף ועושה טוב. אני מקווה להפסיק עם הדיכי, למרות שהוא כבר ממש נעלם. אתמול הייתי ערה עד 04:00 בבוקר, לא הצלחתי להירדם (יש בי היפריות...
) ואחותי חזרה רק בשעה הזאת, ובזמן הזה כתבתי ביומן שלי (למרות שיש לי כמה בלוגים) וזה ממש שיחרר... ו...אם אני אמשיך ככה עם המרק עוף, אני אהיה זן נדיר ביותר של ציפור.
חחחחחחח. בדרנית כושלת אני...
תודה!!!
יום מקסים ושבוע נפלא, שלך, lovely lady.

למעלה